Dodaj do ulubionych

do MOLI :)))))))))))

28.12.04, 13:02
Kochana Molu - wychodzi na to,ze mamy dokładnie idealnie te same terminy a
więć może i zaszłyśmy w tym samym czasie.....powiedz mi czy robiłaś może
bete??? ja robiłam wczoraj i mam 1011 to chyba nawet zgodnie z tymi tabelkami
dot norm....a do gina ide 7go stycznia bo dopiero na ten termin mi sie udało
zapisać...mam nadzieję ze tam wszystko ok i zobacze upragnione cudo czego i
tobie zycze ps: jak sie czujesz...bo ja ostatnio bardzo dobrze i ....to mnie
martwi
Obserwuj wątek
    • mola16 Re: do MOLI :))))))))))) 28.12.04, 13:12
      Mala.Mi. Wygląda na to, że miałysmy dobry wspólny dzień. Ten najważniejszy w
      którym doszło do zapłodnienia. Planuje iść do ginki 4.01 lub w najbliżych
      dniach, zlezy jak bede pasowały terminy. Jakoś dziś nie moge sie tam dodzwonic,
      ale spróbuje jutro. Może dziś nie przyjmuje. Co do objawów to mam podobnie, to
      znaczy nie mam objawów. Jak się dowiedziałam o dzidzi to bolał mnie troszke
      brzuszek, a teraz już przestał. Piersi mnie nie bolały ale za to od dwóch dni
      zaczynają bolec jak szalone. Najgorsze jest to, że zawsze bolały mnie tak przed
      @ i boję się, że ona przyjdzie. Normalnie szaleństwo mnie dopada. Co do bety to
      miałam iść wczoraj ale jakoś pogoda mnie zdołowała, i wolałam sobie pospać po
      południu. Nie wiem czy w ogóle będe robiła betę, bo mieszkam w małym miasteczku
      i nie dowiadywałam się czy nasze laboratorium wykonuje betę. Ale może dziś
      zadzwonie i się dowiem co i jak. Myślę, że na razie natura nas oszczędza z tymi
      objawami ciąży i chyba powinnyśmy się cieszyć cio?
    • mola16 Re: do MOLI :))))))))))) 28.12.04, 13:15
      Ju wiem, nasze laboratorium robi betę i chyba jutro się skusze i pójdę na to
      badanie.
      • mala.mi2 Re: do MOLI :))))))))))) 28.12.04, 13:19
        kochana, pisz co i jak...super by było tak razem dzielić sie na bieżąco
        wrażeniami..pozdrawaim....aha ja ostatnio tez lepiej sie czuje brzuch przestał
        mnie boleć i mdłości tez przeszły...troche tylko piersi opuchły i bolaco swędzą
        • mola16 Re: do MOLI :))))))))))) 28.12.04, 13:43
          Bedę pisać, obiecuje. Mam nadzieje, że beta będzie wysoka. Jutro dam znac jaki
          wynik.
          • mala.mi2 Re: do MOLI :))))))))))) 28.12.04, 13:46
            czekam na wieści...buźka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka