Dodaj do ulubionych

32dc-brak@, temp.podwyższona i test negatywny?

04.01.05, 11:18
co mogę myślć o tym wszystkim:
32 dc, temp. utrzymuje się cały czas 36,9,ostatni cykl był 28 dniowy, więc
wczoraj zrobiłam test- był negatywny. Ale @ nadal brak, a do tego dziś obfity
sluz mleczny-wodnisty..????
Co jest grane?A i wnocy ból brzucha
Obserwuj wątek
    • mola16 Re: 32dc-brak@, temp.podwyższona i test negatywny 04.01.05, 11:33
      Hmm, jesli jesteś niecierpliwa to zrób betę z krwi a wówczas wszystko będzie
      wiadomo. Ja miałam w ostatnim roku cały czas cykle regularne co 28 dni oprócz
      dwóch wybryków natury. W jednym cyklu to 5 testów zniszczyłam bo robiłam co dwa
      dni i były tylko negatywne a @ nie było. Wtedy miałam 40dniowy cykl. Tak to
      wszystko się rozregulowało.
      • gagat100 Re: 32dc-brak@, temp.podwyższona i test negatywny 04.01.05, 12:33
        swieta, sylewster, troche alkoholu i cykl dłuzszy.............. albo twoj
        organizm jeszcze nie pokazał ciazy.
    • ewasz81 Re: 32dc-brak@, temp.podwyższona i test negatywny 05.01.05, 10:55
      Jestem dokładnie w takiej samej sytuacji. To mój 33dc, przy cyklach 30-31-
      dniowych. Od 10 dni temperatura powyżej 37 stopni, strasznie bolą mnie piersi,
      czasem brzuch i placy. Co pół godziny biegam do łazienki, ale nic (na
      szczęście), ale na wczorajszym teście też nic...
      Napisz proszę, co u Ciebie. Ja wciąż mam nadzieję...smile

Pozdrawiam
      Ewa
    • nicey Re: 32dc-brak@, temp.podwyższona i test negatywny 05.01.05, 16:27
      Hej malgo!! Jeszcze się nie martw... A ja miałam właśnie tak... że testy
      negatywne i nawet miesiączki normalne, dodam że nie chciałam być w ciąży
      (uuupsss) więc ZMARTWIŁO mnie że tyle, aah tyle tego białego śluzu we mnie co
      nigdy w życiu i tylko to i obrzmiały nieco brzuszek skłoniły mnie do
      przebadania się i co, 10. tydzień mija... (mnie gin powiedział że to jest śluz
      szyjkowy)
      (wiem że być może jestem 1 na 1000 którym testy nie wykazują ciaży ale nie wiem
      na ile też one są przereklamowane ...) A ból brzucha to tez niekoniecznie na
      miesiączkę - pozdr. i życzę powodzenia
      • malgo1001 Re:do nicey 05.01.05, 19:03
        dziękuję za słowa otuchy, tylko nie bardzo wiem co to jest śluz szyjkowy?
        • nicey Re:do nicey 05.01.05, 23:10
          ..to znaczy, on jest w ciąży taki mlecznobiały, i jest go sporo... (zwłaszcza w
          mojej ciąży smilea śluz szyjkowy to takie coś co jest zawsze, tam w środku i
          zmienia się w zależności od sytuacji (etapu cyklu i in. - no wiesz, te
          wszystkie metdy obserwacji śluzu NPR itp)
    • anioryca Re: 32dc-brak@, temp.podwyższona i test negatywny 05.01.05, 17:27
      Witaj!
      Ja też nie wiem co o tym sądzić mierzę sobie temperaturkę w pochwie już od
      ponad tygodnia utrzymuje się 37,2 a dziś nawet 37,5 jest to mój 29dc przy 32
      dniowych cyklach dziś robiłam test i wyszedł negatywnie jajniki to mnie już
      bolą od zeszłego tygodnia. Ja już chyba dostaję bzika
      Pozdrawiam Anka
      • star242 Re: 32dc-brak@, temp.podwyższona i test negatywny 05.01.05, 18:38
        Kochana,jeśli to Cię pocieszy(a powinno) to ja zrobiłam również test w 28
        dc,podczas gdy ostatni miałam 25 dni i wyszedł negatywny,a w 34 była piękna
        różowa krecha.Myślę że u Ciebie będzie podobniesmileTrzymam kciuki i sciskam mocno
        • malgo1001 Re: dziś już 33 dc 05.01.05, 19:02
          dziś 33dc i nic, juz nawet brzuch mnie nie pobolewa jak wczoraj, i ani nie
          czuję, że zaraz pojawi się@. Może jutrorano?
          Dziś zrobiłam betaHCG i jutro wyniki, ale sie nnie łudzę, bo przecież jak robi
          się test sikany w 32 dc to powinien wykazać już ciążę-więc prawdopodobnie cykl
          przedłuzony, bo innych objawów nie mam???? tylko ten biały wodnisty śluz...
          • ewasz81 Re: dziś już 33 dc 06.01.05, 10:24
            Trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki i bardzo mocno wierzę, że wszystko będzie
            dobrze.
            Czekamy na wieści.

Pozdrawiam
            Ewa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka