kapcius 19.01.05, 10:58 hmm sama nie wiem miałam dziś testowac ale na smierc zapomniałam....ciekawe czy cos z tego bedzie czy nie..kto podobnie jak ja oczekuje z niecierpliwością..na maleńki cud..? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aquarius72 Re: dzisaj mój 28 d.c 19.01.05, 11:02 Ja też czekam - 27 dc, ale do testowania mam jeszcze 4-5 dni. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kapcius Re: dzisaj mój 28 d.c 19.01.05, 11:07 testowac i tak musze..nawet jak przyjdzie @@ bo kolejny cykl to juz clo wiec musze miec 100% pewności ze ciazy nie ma..ale lepiej jakby była...) Odpowiedz Link
kapcius Re: dzisaj mój 28 d.c 20.01.05, 11:04 a ja dalej nic nie wiem..wczoraj zapomniałam kupic test...ale @@ wciaż nie ma..) Odpowiedz Link
aquarius72 Re: dzisaj mój 28 d.c 20.01.05, 11:11 U mnie dziś właśnie 28 dc i ....nic ......... objawów jakichkolwiek zero. Tak więc czekam na rozwój wypadków - jak nie wytrzymam do poniedziałku, to zatestuję w weekend. Odpowiedz Link
kapcius Re: dzisaj mój 28 d.c 20.01.05, 11:18 agariuszku skarbie ja tez nie mam zadnych objawów..dlatego szanse na na dzidzie wydają mi sie bliskie 0.. powiem ci ze nie lubie testowac..bo pózniej przez najblizyszych klika dni nie potrafie sie pozbierac...ale dziś chyba zbiore sie w sobie i w końcu kupie ten nieszczesny test.ehh.. bede za ciebie trzymac kciuki.. pozdrawiam.. Odpowiedz Link
aquarius72 Re: dzisaj mój 28 d.c 20.01.05, 11:31 Tak to jest, że czekając człowiek się pozytywnie nakręca - już wyobraża sobie, że wyjdą te dwie kreski, a potem.... rozczarowanie... Przyjście @ też boli, ale szybciej można się otrząsnąć, bo przecież zaczyna się nowy cykl... Też trzymam za Ciebie - kiedy testujesz - jutro? Odpowiedz Link
pszczolka2 Re: dzisaj mój 28 d.c 20.01.05, 11:44 A Ja też mam dzisiaj 27dc tylko niestety, zawiadamiam, że jeżeli chodzi o testowanie to nic z tego Nadal jestem na Danazolu i jak narazie to chyba nawet plamienia nie będe miać, ale zaczynam lada dzień drugi miesiąc z Danazolem i jeszcze tylko jeden, a potem... i n s e m i n a c j a hurraaa, już nie mogę się doczekać Powiem szczerze, że czas leci tak szybko, że ten mój upragniony kwiecień będzie lada dzień. Powodzenia dziewczynki, trzymam ogromniaste kciukasy za wasze testowanie, oby dwie grubaśne krechy były. Pozdrawiam, Ola 31 cykl starań rozpoczęty (w tym pierwszy "odpoczynkowy" Odpowiedz Link
misia09 Re: dzisaj mój 28 d.c 20.01.05, 12:38 Mój też jest dziś 28 d.c bardzo bolą mnie piersi (ale u mnie to może nie być żaden objaw bo tak jest prawie co miesiąc) a poza ty mam straszną zgagę po wszystkim co zjem.Obawiam się testować bo rozczarowanie po zobaczeniu 1 krechy jest gorsze od @. Wię jeszcze poczekam!!! Odpowiedz Link
kapcius kupiłam test... 20.01.05, 13:37 ale jestem głupia..kupiłam test..i mnie teraz korci...testować czy nie testować..chce mi sie siusiu..i nie wiem co zrobic..( to jest test quick vue pisze ze mozna testowac o kazdej poże dnia..qcze i co teraz.?? doradzcie dziewczynki!!!!!! Odpowiedz Link
ewkaczo Re: kupiłam test... 20.01.05, 13:39 kapcius jesli jest juz po terminie@ i nie masz objawow nadchodzacej@ to sie nie zastanawiaj i testuj!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki i wykorzystaj to ze chce Ci sie siusiu))))) Odpowiedz Link
aquarius72 Re: kupiłam test... 20.01.05, 13:40 Moja podpowiedź - zrób jutro z samego rana i zaraz pisz tu jaki wynik Odpowiedz Link
kapcius TESTUJE!!!!! 20.01.05, 13:51 TO JEST JAK NAŁÓG DZIEWCZYNY CZUJE SIE JAK NARKOMAN..MAJĄC TEST W RĘKU MUSIAŁM GO WYKORZYSTAC...!!!!!!!!JESZCZE 2 MINUTKI!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link
kapcius Re: TESTUJE!!!!! 20.01.05, 13:52 PANIE BOŻE DAJ MI TO MALUTKIE SZCZĘSCIE!!!!!! POMÓDLCIE SIE PROSZE.. Odpowiedz Link
aquarius72 Re: TESTUJE!!!!! 20.01.05, 13:57 Ale emocje - a ja zaraz będę musiała odejść od kompa, ale trzymam kciuki ))) Odpowiedz Link
kapcius DZIĘKUJE!!! 20.01.05, 13:57 NIE WIERZE...JESTEM W CIAZY!!!!! 2 TŁUSCIUKIE KRESECZKI...NIE MAM ŻADNYCH ZŁUDZEŃ..:_)))))))))))) CO ZA SZCZĘSCIE..CUD...) Odpowiedz Link
aquarius72 HURRRRRRRRRRRRRRAAAA!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.01.05, 13:58 SUPER, SUPER, SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! WIELGACHNE GRATULACJE I ŁAPIĘ świeżutkie wiruski )))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
blanka22 Re: HURRRRRRRRRRRRRRAAAA!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! 20.01.05, 14:12 Gratulacje, gratulacje, gratulacje WIELKIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!! Tak bardzo się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link