Dodaj do ulubionych

TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ?

14.03.05, 17:30
Ewo, kupiłam od Ciebie test ciążowy. Dziś zrobiłam (29dc) przy cyklach 27
dniowych. Owulację miałam 13-14 dc. Test wyszedł negartyny. Czy istnieje
prawdopodobieństwo, że test się pomylił (nie wyszedł) czy dać sobie spokój?
Obserwuj wątek
    • edak Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 14.03.05, 17:33
      może któraś z Was tak miała, że mimo negatywnego testu od Ewy, 1 dzień po
      terminie @, była jednak w ciąży. doadm, że @ nigdy mi się nie spóźniała
      • edak Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 15.03.05, 08:54
        powiedzcie, jaka jest zawodność tych testów. Bo mi @ spóźnia się dwa dni (nigdy
        się nie spóżniała), a 1 dzień po terminie @, po południu, test od Ewy wyszedł
        negatywnie.
        • annalalik Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 15.03.05, 12:24
          Test może nie wyjść, albo wyjść błędny. Jednak opóźnienie @ może być spowodowane
          stresem związanym z czekaniem na upragnione II kreski. Odczekaj jeszcze tydzień.
          Jeśli @ nie przyjdzie to zrób jeszcze raz test ciążowy. Jak długo się już
          starasz? Robiłaś badania hormonów?
    • ewa.analityk1 Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 15.03.05, 13:37
      w takiej sytuacji należy powtórzyc test za 2 dni np test przy chłopcach często
      wychodzi później niz pryz dziewczynkach
      • edak Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 15.03.05, 14:48
        o ciekawostka, naprawdę przy chłopcach wychodzi później? smile
        @ miałąm dostać w niedzielę, 28 dc, zawsze tak dostaję, regularnie, a poprzedza
        @ delikatne plamienie. Dziś jest 30 dc, a żadnego plamienia, nic, tylko
        delikatne ciągnięcie w dole brzucha. Absolutnie nie czuję sie okresowo. To mój
        szósty cykl starań. I teraz mam zamiar zrobić badania hormonów, tylko nie wiem
        na kiedy (w takiej sytuacji) zamówić wizytę u ginekologa....
        • edak Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 17.03.05, 18:45
          dziś jestem w 32 dc, temperatura mierzona po południu 37,2..@ nie ma...
          • annalalik Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 17.03.05, 18:55
            Może już teraz warto zrobić test? Mam nadzieję, że będę mogła Ci pogratulować
            niedługo smile
            • martann Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 17.03.05, 20:05
              Ja też trzymam kciuki za pozytywny test- jestem w podobnej sytuacji wczoraj
              wieczorem 13 dni po owulacji test wyszedł negatywny a dziś tempka 37.08 i
              żadnych plamień które zawsze miałam dzień dwa przed @, w brzuchu tak jakoś
              mnie "muli i ciągnie" ale nie wiem czy odważę się jutro rano zronić test......
              życzę II kreseczek

www2.fertilityfriend.com/home/9903e

• annalalik Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 17.03.05, 20:08
                Odwagi!!! Daj znać co wyszło z testu bo wierzę, że jeśli nie będzie do jutra @
                to go zrobisz smile Trzymam kciuki smile
                • martann Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 18.03.05, 08:19
                  witam
                  testu nie robię bo dziś tempka spadła do 36.7 także koniec marzeń na w tym
                  cyklu sad
                  życzę II kreseczek
                  • agabilinska2 Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 18.03.05, 09:36
                    dziewczyny powiedzcie przed tym cholernym okresem to jaka ma byc ta
                    temperatura? mi sie utrzymuje 36,9 a wczoraj powinnam dostać okres , test
                    robiłam dzień przed @ po południu ale nie wyszedł,? co o tym sądzić?
                    • martann Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 18.03.05, 09:43
                      Tempka może spaść przed @ albo w trakcie @.
                      • edak Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 18.03.05, 15:01
                        no i kolejny dzień cyklu, już 33! Test w 29 dc (od Ewy) negatywny, 30 dc - po
                        południu też zrobiłam jakiś test apteczny - negatywny sad a @ nie ma, nie ma
                        nawet żadnych symptomów aby mogła przyść. Niestety objawów ciążówych też brak -
                        oczywiście poza brakiem @
                        Jutro robię kolejny test ciążowy, ale tym razem rano. Zobaczymy. Nie wierzę,
                        żeby mogły być dwie krechy sad
                        • martann Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 18.03.05, 15:22
                          Trzymam mocno kciuki za II kreseczki smile a mierzysz tempkę ?
                          u mnie tempka dzisiaj spadła ale do tej pory nie mam nawet plamienia które
                          zawsze było @, jakiś dziwny ten cykl ....
                          • edak Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 18.03.05, 15:25
                            nie, nie mierzę. Zobaczyny co jutro pokaże test. Ale złudzeń nie mam. Zawsze są
                            kolejne cykle do staranek smile
                            Pozdrawiam
                            • edak Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 19.03.05, 09:40
                              test niestety wyszedł negatywny sad @ brak. Widocznie hormony zwariowały.
                              Wiecie może jaki hormon odpowiedzialny jest za opóźnienie @, albo wogóle jak
                              wygląda sprawa hormonów w całym cyklu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka