edak 14.03.05, 17:30 Ewo, kupiłam od Ciebie test ciążowy. Dziś zrobiłam (29dc) przy cyklach 27 dniowych. Owulację miałam 13-14 dc. Test wyszedł negartyny. Czy istnieje prawdopodobieństwo, że test się pomylił (nie wyszedł) czy dać sobie spokój? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edak Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 14.03.05, 17:33 może któraś z Was tak miała, że mimo negatywnego testu od Ewy, 1 dzień po terminie @, była jednak w ciąży. doadm, że @ nigdy mi się nie spóźniała Odpowiedz Link
edak Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 15.03.05, 08:54 powiedzcie, jaka jest zawodność tych testów. Bo mi @ spóźnia się dwa dni (nigdy się nie spóżniała), a 1 dzień po terminie @, po południu, test od Ewy wyszedł negatywnie. Odpowiedz Link
annalalik Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 15.03.05, 12:24 Test może nie wyjść, albo wyjść błędny. Jednak opóźnienie @ może być spowodowane stresem związanym z czekaniem na upragnione II kreski. Odczekaj jeszcze tydzień. Jeśli @ nie przyjdzie to zrób jeszcze raz test ciążowy. Jak długo się już starasz? Robiłaś badania hormonów? Odpowiedz Link
ewa.analityk1 Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 15.03.05, 13:37 w takiej sytuacji należy powtórzyc test za 2 dni np test przy chłopcach często wychodzi później niz pryz dziewczynkach Odpowiedz Link
edak Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 15.03.05, 14:48 o ciekawostka, naprawdę przy chłopcach wychodzi później? @ miałąm dostać w niedzielę, 28 dc, zawsze tak dostaję, regularnie, a poprzedza @ delikatne plamienie. Dziś jest 30 dc, a żadnego plamienia, nic, tylko delikatne ciągnięcie w dole brzucha. Absolutnie nie czuję sie okresowo. To mój szósty cykl starań. I teraz mam zamiar zrobić badania hormonów, tylko nie wiem na kiedy (w takiej sytuacji) zamówić wizytę u ginekologa.... Odpowiedz Link
edak Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 17.03.05, 18:45 dziś jestem w 32 dc, temperatura mierzona po południu 37,2..@ nie ma... Odpowiedz Link
annalalik Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 17.03.05, 18:55 Może już teraz warto zrobić test? Mam nadzieję, że będę mogła Ci pogratulować niedługo Odpowiedz Link
martann Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 17.03.05, 20:05 Ja też trzymam kciuki za pozytywny test- jestem w podobnej sytuacji wczoraj wieczorem 13 dni po owulacji test wyszedł negatywny a dziś tempka 37.08 i żadnych plamień które zawsze miałam dzień dwa przed @, w brzuchu tak jakoś mnie "muli i ciągnie" ale nie wiem czy odważę się jutro rano zronić test...... życzę II kreseczek www2.fertilityfriend.com/home/9903e Odpowiedz Link
annalalik Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 17.03.05, 20:08 Odwagi!!! Daj znać co wyszło z testu bo wierzę, że jeśli nie będzie do jutra @ to go zrobisz Trzymam kciuki Odpowiedz Link
martann Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 18.03.05, 08:19 witam testu nie robię bo dziś tempka spadła do 36.7 także koniec marzeń na w tym cyklu życzę II kreseczek Odpowiedz Link
agabilinska2 Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 18.03.05, 09:36 dziewczyny powiedzcie przed tym cholernym okresem to jaka ma byc ta temperatura? mi sie utrzymuje 36,9 a wczoraj powinnam dostać okres , test robiłam dzień przed @ po południu ale nie wyszedł,? co o tym sądzić? Odpowiedz Link
martann Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 18.03.05, 09:43 Tempka może spaść przed @ albo w trakcie @. Odpowiedz Link
edak Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 18.03.05, 15:01 no i kolejny dzień cyklu, już 33! Test w 29 dc (od Ewy) negatywny, 30 dc - po południu też zrobiłam jakiś test apteczny - negatywny a @ nie ma, nie ma nawet żadnych symptomów aby mogła przyść. Niestety objawów ciążówych też brak - oczywiście poza brakiem @ Jutro robię kolejny test ciążowy, ale tym razem rano. Zobaczymy. Nie wierzę, żeby mogły być dwie krechy Odpowiedz Link
martann Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 18.03.05, 15:22 Trzymam mocno kciuki za II kreseczki a mierzysz tempkę ? u mnie tempka dzisiaj spadła ale do tej pory nie mam nawet plamienia które zawsze było @, jakiś dziwny ten cykl .... Odpowiedz Link
edak Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 18.03.05, 15:25 nie, nie mierzę. Zobaczyny co jutro pokaże test. Ale złudzeń nie mam. Zawsze są kolejne cykle do staranek Pozdrawiam Odpowiedz Link
edak Re: TEST CIĄŻOWY MOŻE SIĘ MYLIĆ? 19.03.05, 09:40 test niestety wyszedł negatywny @ brak. Widocznie hormony zwariowały. Wiecie może jaki hormon odpowiedzialny jest za opóźnienie @, albo wogóle jak wygląda sprawa hormonów w całym cyklu? Odpowiedz Link