Dodaj do ulubionych

Szansa jest jeszcze- jak myślicie?

22.04.05, 13:33
Kochane jak wiecie rano dziś zrobiłam Quicka. Jedna kreczha, @ nadal nie ma. Może jest jeszcze szansa. Od kilku dni sikam często. To nie urojenie...no chyba, że jestem podziębiona. Wiecie podświadomie wierzę, że może test się pomylił, a W y co na to?
Obserwuj wątek
    • zebra51 Re: Szansa jest jeszcze- jak myślicie? 22.04.05, 13:36
      Dziewczyno, widze jak od kilku dni sie nakręcasz. Zlituj się nad sobą! Jesli
      masz podejrzenia zrób betę, przecież via internet nikt nie jest w stanie
      stwierdzić ciążę.
    • tola79 Re: Szansa jest jeszcze- jak myślicie? 22.04.05, 13:36
      Ja też tak pomyślałam po przeczytaniu Twojego postu... że jeszcze można mieć
      nadzieję, że może się udało...czego Ci z całego serca życzę! I cały czas
      trzymam kciuki smile
    • annalalik Re: Szansa jest jeszcze- jak myślicie? 22.04.05, 13:40
      Moze te objawy to tez podswiadomosc??
      Zlituj sie nad soba - jak mowi Zeberka kochana i zrob bete. Po co sie stresowac
      niepotrzebnie. Jeśli tym razem Ci sie nie udalo to bedzie nastepny cykl (nie
      doczytalam jak dlugo sie starasz). Medycyna jest po naszej stronie wiec nie ma
      co sie tak bardzo dręczyć.
      Zrób kochana bete - od razu bedzie Ci lżej.
      • czekajacaa Re: Szansa jest jeszcze- jak myślicie? 22.04.05, 13:58
        Chyba lepiej będzie jak przez kilka dni nie będę wchodziła na forum...ja się nakręcam?. Po odstawieniu luteiny już 16 dzień a ja nie mam @, więc mam nadzieję, że moje marzenie się spełniło. Chyba nie wszyscy mnie rozumieją tu....i nie piszcie proszę, że się nakręcam. To mój 7 miesiąc starań...wiem, że nie będzie łatwo....ale uważam za nakręcanie się takie posty gdybym była jeszcze przed @...
        • annalalik Re: Szansa jest jeszcze- jak myślicie? 22.04.05, 14:01
          Nie o to chodzi - słuchaj jeśli to już tyle dni po odstawieniu luteiny to idz
          szybko i zrob BETE i melduj co i jak
          Wszystkim chodzi tylko o to bys tak bardzo sie nie przejmowala tym brakem @
          ZROB BETE - bedziesz wiedziec czy zaciazylas - CZEGO WSZYSTKIE DZIEWCZYNY CI ZYCZA
          jesli sie nie udalo to lec do lekarza i melduj mu ze nie masz @ od tylu dni.
          Wszystko bedzie dobrze.

Swoją drogą powiem Ci że jak miałam 7 cykl starań to też jeszcze bardzo sie
          przejmowalam wszystkim i wogole powiem odwaznie - CHOLERNIE SIE NAKRECALAM
          Od 9 cyklu staran juz zastopowalam i sie lecze - robie badania itp
          Teraz 11 cykl - mozliwe PCO ale i tak mam nadzieje ze mi sie uda
          TOBIE TEZ SIE UDA
          • zebra51 Re: Szansa jest jeszcze- jak myślicie? 22.04.05, 14:06
            Jesli Cię uraziłam, wybacz. Ale piszę Ci szczerze. Zadajesz pytanie na forum,
            tylko teraz powiedz, czy oczekujesz szczerej odpowiedzi, czy potwierdzenia
            własnych pragnień.
            • czekajacaa do Zebry51 22.04.05, 14:10
              Jasne, że szczerej...nie obrażam się tylko nie sądzę żebym się nakręcała. Dziewczyny, któe się staraja podobne pytania zadają przed @ i nikt nie mówi, że się nakręcają. Może warto użyć innego słowa? Ok, zmykam już i dzięki za odpowiedzi...wszystkie pa
          • czekajacaa Re: Szansa jest jeszcze- jak myślicie? 22.04.05, 14:08
            Do gina idę w nast. tygodniu, ale do tej pory nie dała mi poza Luteiną żadnych badań do zrobienia nic....a pytam czy jest szansa, bo jeśli 2 nie przyszła z innego powodu to jest chyba nie najlepiej...boję się, żeby się coś nie przyplątało do mnie. Betę łatwo powiedzieć...zresztą nie potrzebnie Wam kochane zawracam głowę. Miłego weekendu.
            • annalalik Nie obrażaj się 22.04.05, 14:13
              Nie wiem dlaczego nie chcesz zrobić bety, ale co my Ci mamy powiedziec??
              Nie jesteśmy cudotwórcami - chcemy Ci tylko doradzić.
              No ale jeśli Ty sama nie chcesz takich rad to nie rozumię o co chodzi.
              Teraz się obraziłaś za czyjąś szczerość a uważam, że chyba żadna z nas Cię nie
              chciała świadomie urazić.
              Napisz czemu nie chcesz zrobić bety HCG.
              Jak mamy Ci pomóc skoro nie wiemy czego oczekujesz?
              Jeśli chcesz by Ci powiedziec: "TAK - JEST SZANSA - TEST SIĘ MYLIŁ" to nie ma
              sprawy - tylko czy to rozwieje twoje wątpliwości Kochana???
              Naprawdę każda chce tu jaknajlepiej ale już więcej nie możemy Ci poradzić chyba
              - oprócz tego byś poszła do lekarza, zrobiła bete lub kolejny test i meldowała
              nam co sie dzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • ata76 Re: Szansa jest jeszcze- jak myślicie? 22.04.05, 19:30
              a tego to też nie rozumiem, czemu nie chcesz zrobić bety???????????

i faktycznie leć do lekarza, bo jesli nie masz @, to wiesz, rózne mogą być tego
              przyczyny, oczywiścię życzę Ci, żeby to buyła ta , którą masz na myśli, ale
              nigdy nic nie wiadomo
      • iwa29 beta 22.04.05, 14:19
        nigy nie robiłam bety wnioskuje, że jest to badanie stwierdzające ciążę. kiedy
        mozna to badaie wykonac i ile kosztuje?
        • annalalik Re: beta 22.04.05, 14:21
          Kosztuje różnie - zalezy od miejscowości - u mnie jakies 20 zł (jestem z Chorzowa)
          Robi się je zamiast testu ciążowego i też najlepiej w okolicy dnia spodziewanej
          @ - wczesniej jeszcze moze nie byc stabilna
          Jest to badanie krwii smile)
    • kawka74 Re: Szansa jest jeszcze- jak myślicie? 22.04.05, 19:37
      Nie tyle test się pomylił, ile nie jesteś w ciąży albo po prostu poziom bety jest zbyt niski. Życzę oczywiście tej drugiej wersji wydarzeń. Czekaj cierpliwie, póki @ nie ma, póty jest nadzieja.
    • ata76 Re: Szansa jest jeszcze- jak myślicie? 24.04.05, 17:23
      do poczytania Czekająca, może coś tutaj znajdziesz....

www.mediweb.pl/womens/wyswietl_vad.php?id=649
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka