ciuforek 06.06.05, 00:00 I w dodatku z szczesliwym startem. w 50 dc- zobaczyłam II krechy- dla nie wtajemniczonych w 42 była I w 45 cień drugiej - a teraz II piekne grubachne. pozdrawiam was serdecznie kasia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolaasia Re: A co mi tam- też zakładam nowy wątek:) 06.06.05, 06:58 chciałam się dopisać do twojego, ale w takim wypadku pozostawiam sobie tylko mozliwość złożenia gratulacji serdecznych i zyczenia powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!! serio, serio życzę powodzenia)) dbaj o siebie!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: A co mi tam- też zakładam nowy wątek:) 06.06.05, 08:22 ojojoj po tytule nie wpadłabym czego dotyczy Twój wątek!!!! moje wielkie gratulacje!!!!! dbaj o siebie i fasolkę!!! Odpowiedz Link
mala9910 Re: A co mi tam- też zakładam nowy wątek:) 06.06.05, 08:28 napisz mi żebym lepiej zrozumiała (jakas niekumata jestem) w 45 dniu cyklu wyszła Ci jedna krecha. a dopiero w 50 dc!!! dwie krechy? a @ jakąś dostałaś czy nic? Bardzo mnie to ciekawi bo ja nie dostałam jeszcze okresu a wychodzi mi 1 krecha. jestem w 37 dc. Odpowiedz Link
ciuforek Re: A co mi tam- też zakładam nowy wątek:) 06.06.05, 11:06 kochana- ja miałam bardzo długie cykle- tak po 40 dni. robiłam pierwszy test w 42 dc- i 1 krecha- w 45 dniu cyklu- cień tej drugiej- i dopiero w 50 wyszły -II- wiec moze i u ciebie jest podobnie- a jak długie masz cykle Odpowiedz Link
ktat Re: A co mi tam- też zakładam nowy wątek:) 06.06.05, 11:28 o witam strasznie mocno gratuluje u mnie dzis 37dc i tez nic ani @ ani fasoli testy 27,33 wieczorem negatywne cykle u mnie 35,27,32 i ten ale nie wierze w cud 24,26,28 plamienia i strasznie duzo sluzu a teraz juz mniej i nic nie boli tylko 1 sutek od 30dc juz myślalam ze @ przyjdzie a tu nic Odpowiedz Link
mala9910 Re: A co mi tam- też zakładam nowy wątek:) 06.06.05, 11:39 ja brałam tabletki przez prawie 10 lat. pierwsza @ cylk 28 dni druga 33 trzecia 32 no i czwarta, tak jakby jej nie było. Testy 28, 33, 37 dzień wszystkie negatywne. @ nie ma. W czwartek idę do gina bo nie wiem co robić. Odpowiedz Link
ktat Re: A co mi tam- też zakładam nowy wątek:) 06.06.05, 11:46 o u mnie tez 4 cykl po odtsawieniu tez ide do lekarza ale najpier sie musze zapisac i do prywatnego chodzi mi o uregulowanie tych cykli ja tabletki bralam 4 z kawałkiem Odpowiedz Link
ktat Re: A co mi tam- też zakładam nowy wątek:) 06.06.05, 11:48 mala a jakies objawy masz bo ja chyba nie zmeczenie ale to praca tempka powyzej 37 ale nie wiem bo mierze od jakiegos 23dc i to pierwszy raz i zeszly tydzien to typowo @-owo a teraz nic Odpowiedz Link
kinia.zak Do ktat!! 06.06.05, 12:02 A może jednak to fasoleczka??? ))) Te wszystkie wyniki (objawy) co opisujesz to optymistycznie wyglądają!! Życzę Ci aby to była fasoleczka!! Kinia Odpowiedz Link
ktat Re: Do ktat!! 06.06.05, 12:38 dzieki slonce ale po 2 tescie stracilam wiare i nawet juz daje na luz z tymi staraniami teraz co ma byc to bedzie przynajmiej w lato Odpowiedz Link
kinia.zak Re: A co mi tam- też zakładam nowy wątek:) 06.06.05, 11:51 Gratulacje!!! Cudownej dzidzi Ci zyczę i przedewszystkim zdrowiutkiej!! Kinia Odpowiedz Link
mala9910 Re: A co mi tam- też zakładam nowy wątek:) 06.06.05, 12:16 z tymi objawami to tak dziwnie miałam. tak od 28 dc to bardzo bolały mnie piersi i brzuch (ale jakoś taka inaczej niż na @). czułam jakieś ciągnięcie po środku brzucha i na zmianę raz jeden jajnik raz drugi. Bardzo wrażliwe sutki. te objawy troszkę przeszły. brzuch mnie praktycznie nie boli i piersi troszkę napuchnięte i mniej bolesne. Spać moge praktycznie cały czas (ale to raczej zawsze miałam . Jak na mnie to dziwne jest to że mam jakieś niesamowite zmiany nastroju.2 dni temu bardzo nakrzyczałam na meża że nie chce mi kupić jabłka (płakam jak małe dziecko w markecie). A najdziwniejsze jest to że jakoś apetyt straciłam. Nalezę do dobrze odżywionych i jeść moglam praktycznie w każdej chwili. te dziwne zachowania raczej przypisuję stresowi związanemu z brakiem @. Temperaturę mierzyłam tak od 20 dc i miałam 37,2 przez ok 7 dni. później znudziło mi się. Wczoraj zmierzyłam i było tylko 35,8 chcę dzidzi ale jeśli jej teraz nie ma to trudno tylko chcialabym mieć "czysty grunt" żeby próbować w czerwcu. a tu klapa i nie wiem co robić. Odpowiedz Link