sofia26 30.06.05, 14:57 ...można zacząć się starać, przy założeniu ze @ nadeszła zaraz po operacji?(i była to @ a nie krwawienie pooperacyjne) Moim zdaniem lepiej poczekac do nastepnego cyklu, ale może ktoraś z was zaczela od razu???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sofia26 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 16:20 nikt nie był w takiej sytuacji? poczekam jeszcze moze ktos ma jakakolwiek opinie na ten temat pozdr. Sofia Odpowiedz Link
tromysza Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 16:32 Spróbuj zadać to pytanie na "ciąży" albo "niepłodności". wiem też, że od nas pszczółka miała laparaskopię. może ona Ci pomoże. Odpowiedz Link
sofia26 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 16:41 w zasadzie powinno być forum przed staraniami czy cos takiego Odpowiedz Link
pszczolka2 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 16:54 Dziękuje Tromyszko duża buźka dla Ciebie i brzusia. Starania zacznij zaraz po pierwszej @, nie ma na co czekać. Były dziewczyny którym udało się zajść w ciąże, w pierwszym cyklu po operacji. Ja niestety do nich się nie zaliczam hihihi, ale Tobie życzę tego z całego serducha. Powodzenia kochana Pozdrawiam,Ola 36 cykl = 3 lata starań "wierze, że się uda i (nigdy) nie jest za późno" Odpowiedz Link
sofia26 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 16:59 Ale pszczółko ja miałam @ 1 dzien po laparo teraz jest 6 dc, czy nie za swieżo????? jakies ranki wewnatrz, no nie wiem Lecz z drugiej strony to juz doczekac sie nie moge na moje starania olaboga Odpowiedz Link
sofia26 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 17:02 poza tym przekonac mojego M ze juz mozna to nie lada sztuka on by uwiezyl chyba dopiero wtedy gdyby to od lekarza uslyszal a pan dr mowi zeby sie starac za miesiac buuuu, ach moze nie bede wariowac i spokojnie poczekam do tego sierpnia i poczne(mam nadzieje) na lonie natury-urlop Odpowiedz Link
pszczolka2 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 17:03 Jakie ranki wewnątrz, do dzieła dziewczyno, nie ma na co czekać Ważna jest którego dc miałaś robioną laparo? Jeżeli w połowie, a ten dzień @ pojawił się w miare ok, to jest to twój 1dc i zaczynasz starania. Tak własnie wygląda @ po operacji Pozdrawiam,Ola 36 cykl = 3 lata starań "wierze, że się uda i (nigdy) nie jest za późno" Odpowiedz Link
sofia26 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 17:07 zaraz, zaraz nic nie rozumiem. Laparo byla robiona w 11 dc, nastepnego dnia po dostałam @ czyli 1 dc tak? wiec starania za pare dni(lekarz potwierdzil) kiedy zaczac starania???? nic juz nie wiem.... tak sie przygotowywalam, czytalam i teraz gupia jestem, pogubilam sie. ratuuuunku Odpowiedz Link
pszczolka2 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 17:12 11dc laparo - dobrze zrozumiałam...? Następnego dnia @ jedno-dniowa tak...? No to wszystko wskazuje na to, że to nie @ tylko plamienie pooperacyjne, więc tego do @ zaliczyć nie można. Teraz musisz poczekać na swoją miesiączke, która może pokazać się wcześniej niż zazwyczaj. Ale bardziej normalna, czyli jakieś 2-4 dni. I wtedy zaczniesz normalne starania. Mam nadzieje, że teraz bardziej jasno jest to wszystko napisane. Pozdrawiam,Ola 36 cykl = 3 lata starań "wierze, że się uda i (nigdy) nie jest za późno" Odpowiedz Link
sofia26 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 17:15 no kochana był małpiszon jak cholera na poczatku to sie nawet zestresowalam ze cos mi tam peklo czy cos. 4 dni krwawienia ( teraz jest niby 5 dc) Odpowiedz Link
pszczolka2 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 17:32 Troszke pogmatwane to wszystko jest u Ciebie, szczerze, to dla świetego spokoju odpoczełabym sobie w tym miesiącu i poczekałam na @, tą normalną. Plamienia pooperacyjne czasami są dłuższe, więc ciężko powiedzieć. Daj sobie na luzik i nie myśl o tym tak bardzo. Cierpliwość zawsze zostaje szybko wynagrodzone i tak też pewnie będzie w Twoim przypadku Raz jeszcze powodzenia. Pozdrawiam,Ola 36 cykl = 3 lata starań "wierze, że się i (nigdy) nie jest za późno" Odpowiedz Link
sofia26 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 17:37 dziekuje ci bardzo serdecznie i zycze owocnych staran i sobie i tobie Buzka Sofia Odpowiedz Link
pszczolka2 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 17:47 Nie ma za co, po to tu jesteśmy, aby siebie wspierać nawzajem Pozdrawiam,Ola 36 cykl = 3 lata starań "wierze, że się uda i (nigdy) nie jest za późno" Odpowiedz Link
pszczolka2 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 17:07 Wszystko zależy od tego jak się czujesz, jeżeli Ciebie coś boli, no to logiczne jest, żeby dać sobie spokoj, ale jeżeli jest wszystko ok! to co stoi na przeszkodzie NIC A mężusiowi nie mów, który masz dc, tylko powiedz, że masz na niego ochote Daj mu drinka i takie tam: szara bara hihihi. Powodzenia. Pozdrawiam,Ola 36 cykl = 3 lata starań "wierze, że się uda i (nigdy) nie jest za późno" Odpowiedz Link
sofia26 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 30.06.05, 17:11 kurde jakie to pogięte grrrrr Odpowiedz Link
olaola76 Re: W którym cyklu po laparoskopii... 07.07.05, 14:15 czesc mialam laparo tydzien temu w 14 dniu cyklu lekarz powiedzial ze starania mam zaczac za 3 miesiace a do tego czasu leczyc sie bo to jest endometrioza i oprocz torbieli na prawym jajniku byly tez zrosty na lewym Odpowiedz Link
sofia26 olaola76 07.07.05, 15:32 ja mam pozwolenie lekarza starnia sie miesiac po laparo. Jak bylam na zdjeciu szwow to zapytalamnapewno czekanie nie zaszkoszi i wszystko pieknie sie zagoi i nawet blizny na brzuchu pewnie nie bedzie juz tak widacto chyba tez zalezy od osoby. Ja startuje juz w sierpniu(zobaczymy kiedy teraz bedzie @ bo po laparo sie wszystko przestawia na lepsze-regularniejsze), w zeszlym roku po 1 laparo moje @@@ byly jak w zegareczku a przy PCO to nie lada gratka mam nadzieje ze i tym razem tak bedzie i bede wiedziala kiedy owu pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia i od razu brzuszka pieknego S. Odpowiedz Link
olaola76 Re: olaola76 07.07.05, 16:25 dzieki wielkie mam nadzieje ze nam wszystkim z tego forum w koncu sie uda i bedzie mozna je zamknac bo wszystkie dziewczyny przejda na forum ciaza trzymam kciuki za Ciebie i za siebie pozdrawiam Odpowiedz Link
olaola76 Re: olaola76 07.07.05, 18:55 nie jestem z wawy tu tylko pracuje mieszkam pod a zabieg mialam na madalinskiego Odpowiedz Link