Dodaj do ulubionych

Test po stosunku

03.07.05, 18:58
Na czym polega dokladnie, ile czasu po stosunku sie idzie i czy normalnie gin
zrobi o co chodzi??
Obserwuj wątek
    • annalalik Re: Test po stosunku 03.07.05, 19:00
      Chyba trzeba do 24 h po stosunku przyjsc do ginka. On pobiera śluzik i pod
      mikroskopem oglada jak plemniczki sobie w nim radza wink
      Tak mi sie zdawa hehe
      • martann Re: Test po stosunku 04.07.05, 08:42
        Mi gin powiedział że 4-8 godzin i chyba trzeba być u takiego lekarza który to
        od razu zbada, czyli co gin to inne zdanie...
        Miałam zamiar zrobić to badanie w tym cyklu ale jakoś tak nie wyszłosmile jak w
        tym cyklu nic nie wyjdzie to pewnie w następnym poddamy się takiemu badaniu .
        pozdrawiam
        • sabi35 Re: Test po stosunku 04.07.05, 08:47
          Najlepiej w płodnej fazie. Wieczorem może być seks, a przed południem badanie.
          Ginowi na początek wystarczy mikroskop, ten w którym ogląda pobieżnie wymaz.
          Ale najlepiej poinformować się przed. Może coś się zmieniło, nie wiem. Ja
          miałam robione 9 lat temu wink)) I to przypadkiem.
          • hotcoffee Re: Test po stosunku 04.07.05, 10:18
            Ja miałam robiony ten test całkiem niedawno - mnie gin robił to w połowie cyklu
            - tzn. po uhodowaniu pęcherzyka do 23 mm - tego samego dnia przepisał mi pregnyl.

Kazał przyjechać ok. 12 godzin po stosunku. I po stosunku nie wolno sie kąpać w
            wannie - można jedynie wziąć prysznic a i to bardzo ostrożnie i delikatnie żeby
            się środki myjące nie dostały i żeby wszystkiego ze środka nie wypłukać.

Siadasz na fotelu i ginek pobiera próbki śluzu z kilku miejsc w pochwie - ze
            ścianek, przy szyjce itp. I od razu bada te próbki pod mikroskopem, więc już po
            chwili wiesz czy jest wszystko ok.

Nicym sie nie przejmuj przy tym badaniu - jedż do gina wtedy kiedy ci powie, a
            reszta należy do niego.
            • asiulka1976 Re: Test po stosunku 04.07.05, 10:46
              najpierw musze isc do niego i sie zapytac czy warto robic to badanie , dodam ze
              w ciazy bylam i przyczyna obumarcia bym wirus.
              Dzieki za odpowiedzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka