08.08.05, 19:52
Obserwuj wątek
    • agulka25 Re: WROCILAM 08.08.05, 19:55
      oczywiscie...rozpoczynam nowy watek i juz wtopilam...nacisnelam enter po
      temacie....ale do rzeczy...dla Wszystkich kolezanek, ktore juz mnie tu znaja:
      WROCILAM po urlopie meza...wiec znowu bede tu zagladac...hihi...przerwa trwala
      zaledwie 2 tyg. ale obiecuje, ze bede....pozatym, dalej podtrzymuje propozycje
      wejscia na czat ok.21 szej...jezeli ktos ma ochote to serdecznie zapraszam..bede
      dzisiaj

pozdrawiam wszytskich serdecznie

agulka
      • p.magdalenka Re: WROCILAM 10.08.05, 11:31
        czesc agulka. jak było na urlopie? jak staranka coś sie wykluło? dopiero teraz
        zobaczyłam ze już wróciłaś. super bardzo sie ciesze. do zobaczenia na chacie.
        Madziulek
        • agulka25 Re: WROCILAM 10.08.05, 14:07
          Madziulek!

witaj serdecznie....pierwsza wiadomosc: Misia jest w ciazy(strasznie sie
          ciesze)...u mnie nie najlepiej ze staraniami. Wykryto toksoplasmoze, wiec do
          listopada musze sie wstrzymac. Urlopik ogolnie dobrze, wiekszosc spedzony na
          dzialce za W-wa...nad rzeka i wsrod pieknych drzew....
          jest o.k.

jezeli chodzi o chat, to moge sie pojawic dopiero jutro po 23ej lub w sobote
          ok.19ej....

pozdrawiam

agulka
          • p.magdalenka Re: WROCILAM 10.08.05, 17:53
            napisze ci e-maila na adres gazetowy. jutro bede na chacie tzn postaram sie byc
            a w sobote to napewno nie bo ide na panieńskie do siostry.
            super ze urlopik ok. tylko ta toxo...
            pozdrawiam m.
          • misia_7 Re: WROCILAM 10.08.05, 19:13
            Cześć Agulko! czy dobrze sie czujesz? może pogadamy wkrótce na czacie?
            pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka