agulka25 Re: WROCILAM 08.08.05, 19:55 oczywiscie...rozpoczynam nowy watek i juz wtopilam...nacisnelam enter po temacie....ale do rzeczy...dla Wszystkich kolezanek, ktore juz mnie tu znaja: WROCILAM po urlopie meza...wiec znowu bede tu zagladac...hihi...przerwa trwala zaledwie 2 tyg. ale obiecuje, ze bede....pozatym, dalej podtrzymuje propozycje wejscia na czat ok.21 szej...jezeli ktos ma ochote to serdecznie zapraszam..bede dzisiaj pozdrawiam wszytskich serdecznie agulka Odpowiedz Link
p.magdalenka Re: WROCILAM 10.08.05, 11:31 czesc agulka. jak było na urlopie? jak staranka coś sie wykluło? dopiero teraz zobaczyłam ze już wróciłaś. super bardzo sie ciesze. do zobaczenia na chacie. Madziulek Odpowiedz Link
agulka25 Re: WROCILAM 10.08.05, 14:07 Madziulek! witaj serdecznie....pierwsza wiadomosc: Misia jest w ciazy(strasznie sie ciesze)...u mnie nie najlepiej ze staraniami. Wykryto toksoplasmoze, wiec do listopada musze sie wstrzymac. Urlopik ogolnie dobrze, wiekszosc spedzony na dzialce za W-wa...nad rzeka i wsrod pieknych drzew.... jest o.k. jezeli chodzi o chat, to moge sie pojawic dopiero jutro po 23ej lub w sobote ok.19ej.... pozdrawiam agulka Odpowiedz Link
p.magdalenka Re: WROCILAM 10.08.05, 17:53 napisze ci e-maila na adres gazetowy. jutro bede na chacie tzn postaram sie byc a w sobote to napewno nie bo ide na panieńskie do siostry. super ze urlopik ok. tylko ta toxo... pozdrawiam m. Odpowiedz Link
misia_7 Re: WROCILAM 10.08.05, 19:13 Cześć Agulko! czy dobrze sie czujesz? może pogadamy wkrótce na czacie? pozdrawiam Odpowiedz Link