chimba 25.08.05, 14:16 Co myślicie o tym teście - tzn. czy czasmi zawodzi, czy jest dobry? Niestety u mnie wyszedł test negatywny. Pytam, bo mam jeszcze troszkę nadziei, ze może coś z testem było nie tak... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chimba Re: Amil - test ciążowy 25.08.05, 14:53 przepraszam, coś mi się rzuciło na oczy, chyba styki mi się przegrzały z przepracowania.. test robiłam 2 dni po spodziewanej @ więc po niby zapłodnieniu - 16 Odpowiedz Link
chimba Re: Amil - test ciążowy 29.08.05, 09:21 No i nadal nie mam @, a piersi bolą i niedobrze mi, jeśli @ nie pojawi sie do środy powtórzę test, bo albo test źle wyszedł, albo ze mną coś nie tak. Kochałam się z mężem w tym optymalnym czasie... A moze to ciąża urojona? Gdyby się okazało, ze to ciąża - choć wątpię - to byłby początek (liczony od dnia zapłodnienia) 4 tydzień) - ponad tydzień już spóźnia mi się @... Z innych objawów, to niedobrze mi, w niektóre dni normalnie śpię chodząc... Wiem totalna schiza - pewnie to urojona ciąża... Pozdrawiam Odpowiedz Link
portalegre Re: Amil - test ciążowy 29.08.05, 09:52 Zrób test Quick View, jesli to ciaza, ponad tydzien po @ test juz powinien wyjsc pozytywny. Odpowiedz Link
kotka22 Re: Amil - test ciążowy 29.08.05, 09:59 Hej mi wyszły dwa testy pozytywne, robiłam 3 dni po dniu spodziewaniej @. Też spie na stojaco, a jak poszlam wczoraj spac o 20 to wstalam niedawno dopiero i to jeszcze mi sie spac chce hi hi. Odpowiedz Link