bazyl21 01.09.05, 11:13 Witam, po jakim okresie czasu od odstawienia Luteiny powinien pojawić się okres? Czy macie jakieś doświadczenia w tej sprawie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga43214 Re: Luteina a okres 01.09.05, 12:42 no wlasnie, tez chcialabym wiedzieC! z w ktorych dniach cyklu bierzesz luteine i po co? Odpowiedz Link
zumka Re: Luteina a okres 01.09.05, 12:46 Nie wiem czy pomoge bo luteine brałam na unormowanie cyklów Brałam od 18 dc przez 10dni i @ przyszła w 31 dc czyli 3 dni po odstawieniu za to juz 28 dc pry ostatniej tabletce bolał brzuch jak nie wiem co Odpowiedz Link
bazyl21 Re: Luteina a okres 01.09.05, 19:49 Ja brałam luteinę przy monitorowanych cyklach. Po usg sprawdzającym czy pęcherzyk pękł miałam brać po 1 teblatce podjęzykowo przez 14 dni. Jeśli @ przyjdzie to odstawić. Jeśli po dawce 14 dniowej nie dostanę okresu zrobić test ciążowy(negatywny-odstawić, pozytywny-brać dalej). Brałam na podtrzymanie ewentualnej ciąży. Jednak w tym cyklu w poniedziałek zrobiłam test-negatywny, więc odstawiłam. Ostatnia luteina niedziela i do dziś nie mam @. Odpowiedz Link
marunka77 Re: Luteina a okres 02.09.05, 11:39 Ja brałam luteinę przez 7 dni 3 razy dziennie po jednej i @ dostałam 6 dni po odstawieniu. Odpowiedz Link
bejatek Re: Luteina a okres 04.09.05, 21:59 Jestem już 2 miesiąc na Luteinie w 2 fazie cyklu. U mnie za pierwszym razem okres przyszedł 5 dnia po odstawieniu Luteiny, a za drugim w 8 dniu. Wstrętny! Do tego czasu zrobiłam 3 testy ciążowe (bo dziewczyny na forum pisały, że okres powinien przyjść od 3 do 5 dni po odstawieniu Luteiny, a czasami nawet w czasie jej przyjmowania) i wszystkie negatywne. Tak więc nie ma reguły. Pozdrawiam Odpowiedz Link