Dodaj do ulubionych

Luteina a okres

01.09.05, 11:13
Witam,
po jakim okresie czasu od odstawienia Luteiny powinien pojawić się okres? Czy
macie jakieś doświadczenia w tej sprawie?
Obserwuj wątek
    • aga43214 Re: Luteina a okres 01.09.05, 12:42
      no wlasnie, tez chcialabym wiedzieC! z w ktorych dniach cyklu bierzesz luteine
      i po co?
    • zumka Re: Luteina a okres 01.09.05, 12:46
      Nie wiem czy pomoge bo luteine brałam na unormowanie cyklów
      Brałam od 18 dc przez 10dni i @ przyszła w 31 dc czyli 3 dni po odstawieniu za
      to juz 28 dc pry ostatniej tabletce bolał brzuch jak nie wiem co
      • bazyl21 Re: Luteina a okres 01.09.05, 19:49
        Ja brałam luteinę przy monitorowanych cyklach. Po usg sprawdzającym czy
        pęcherzyk pękł miałam brać po 1 teblatce podjęzykowo przez 14 dni. Jeśli @
        przyjdzie to odstawić. Jeśli po dawce 14 dniowej nie dostanę okresu zrobić test
        ciążowy(negatywny-odstawić, pozytywny-brać dalej). Brałam na podtrzymanie
        ewentualnej ciąży. Jednak w tym cyklu w poniedziałek zrobiłam test-negatywny,
        więc odstawiłam. Ostatnia luteina niedziela i do dziś nie mam @.
    • marunka77 Re: Luteina a okres 02.09.05, 11:39
      Ja brałam luteinę przez 7 dni 3 razy dziennie po jednej i @ dostałam 6 dni po
      odstawieniu.
    • bejatek Re: Luteina a okres 04.09.05, 21:59
      Jestem już 2 miesiąc na Luteinie w 2 fazie cyklu. U mnie za pierwszym razem
      okres przyszedł 5 dnia po odstawieniu Luteiny, a za drugim w 8 dniu. Wstrętny!
      Do tego czasu zrobiłam 3 testy ciążowe (bo dziewczyny na forum pisały, że okres
      powinien przyjść od 3 do 5 dni po odstawieniu Luteiny, a czasami nawet w czasie
      jej przyjmowania) i wszystkie negatywne. Tak więc nie ma reguły. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka