titica 08.09.05, 21:28 Cześć. Czy jeżeli cykl jest bezowulacyjny to czy test ma prawo wyjść pozytywny? testuje od 4 dni,kreska testowa jest jaśniejsza od kontrolnej i się zastanawiam czy w ogóle powoływać się na wynik testu???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olciablue Re: testy a owulacja 08.09.05, 23:25 Coz, widze ze niejedna z nas ma ten problem. Titica, poszukaj kilka postow nizej, ja tam o tym pisalam (szukaj adresta postu - olciablue, wtedy znajdziesz - to tez o owulacji i bladych kreskach Niestety wyglada na to ,ze przy bladej nie ma owu - ale poczytaj dokladnie w tamtym poscie , bo rozne rzeczy ludzie pisza pozdrawiam, i daj znac, czy doczekalas sie grubej krechy na tescie owu... Ola Odpowiedz Link
titica Re: testy a owulacja 09.09.05, 09:19 Chyba naprawdę aż za bardzo mi na tym wszystkim zależy. Mam tak straszne huśtawki nastrojów,że mąż już ze mną nie wytrzymuje. Co przeczytam post ,że blada to ok to jestem szczęśliwa,a teraz...? Śluz mam płodny a przynajmniej tak mi się wydaje. Wczoraj 14dc skok temki do 37,dzisiaj 36,6.Zgupiałam już. Odpowiedz Link