Dodaj do ulubionych

38dc brak@ test neg

15.09.05, 11:15
dziewczyny,najdluzszy cykl do tej pory mialam 32 dniowy,dzisiaj jest
38dc,ostatni test robilam w 35dc-wyszedl neegatywny, nie mam zadnych
objawow,sluzu nadmiernego tez nie,czy mam jeszcze na cos czekac?czy isc do
gin na wywolanie@?
Obserwuj wątek
    • milla76 Re: 38dc brak@ test neg 16.09.05, 15:52
      Ja bym na Twoim miejscu jeszcze poczekala pare dni moze @ sama przyjdzie, moze
      cykl sie wydluzyl. Ja tez tak mialam - odstawilam pigulki w grudniu, i mialam
      dluzszy cylk w marcu i maju, czekalam po 2 tygodnie dluzej na @. Za drugim
      razem dostalam luteine na wywolanie, ale fatalnie sie po niej czulam
      Milla
    • kasiulka82 Re: 38dc brak@ test neg 16.09.05, 16:00
      Ja zrobiłam test pięć dni po spodziewanej @. Wyszedł pozytywny.Wcześniejszy
      pewnie też by wyszedł, bo jak robiłam test to było już 32 dni po zapłodnieniu.
      Myślę, żebyś poczekała. Może teraz masz za mało stężenia hcg. A jak się
      czujesz? Okresowo?
    • kock1 Re: 38dc brak@ test neg 16.09.05, 16:05
      Spiesze z odpowiedzia ja mialam 32 dni do 35 a teraz trwajacy byl 46 dniowy
      powakacyjny...mialam duzo nadziei, chociaz testy wychodzily negatywne, zrobilam
      bete ( wynik 0).Zadzwonilam do swojego ginka i kazal poczekac jeszcze tydzien,
      ale dzisiaj dostalam @ i wreszcie jestem wyluzowana, bo moge wreszcie nowy etap.
      Ginek wcale nie byl skory do wywolywania @. Tylko w tym cyklu zbadamy poziom
      hormonkow i bede robila USD w okolicach jajeczkowania. Jak mi sie cykl wydluzal
      to mialam bardzo duzo nadziei, ginek mnie tez pocieszal, ze nigdy nie nalezy
      zie zamartwiac bo mial wiele przypadkow, ze niemozliwe wydawalo sie mozliwe.
      Trzymam kciuki, zeby testy sie mylily...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka