ariadnna 28.09.05, 16:42 Dziewczyny! Czy są tu mamy, które chcą mieć trzecie dziecko? Może był już ten temat? Czytom forum od niedawna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannajarek Re: 3 dziecko? 28.09.05, 19:49 Witam. Ja staram sie juz od 7 miesiecy wlasnie o trzeciego bobasa. Moja pierwsza corka ma 9 lat, druga corcia zmarla 1.5 temu po operacji serduszka. Jestem po pierwszym cyklu z monitoringiem bo stwierdzilam ze czas nieublaganie pedzi a juz grubo po 30. Jutro 30 dzien cyklu( przy 29)i narazie cisza. Bardzo bym chciala zobaczyc te dwie kreseczki na tescie. Pozdrawiam serdecznie. Asia Odpowiedz Link
heath2 Re: 3 dziecko? 28.09.05, 22:14 Ja podobnie, jak joannajarek, pierwszy synek 5 latek, drugi rok temu 30 września uciekl ode mnie do nieba zanim Go jeszcze przytuliłam, a teraz staramy się o kolejnego bobasa i ufam losowi, że ten już mnie polubi i nie zwieje, Bóg wie gdzie.Tak samo czekam na okres, jutro 28dc, w piątek lecę po test ciążowy! A tak w ogóle to chce mieć co najmniej 4 dzieci. Odpowiedz Link
magalapik Re: 3 dziecko? 29.09.05, 09:31 Ja tez zamowilam od bociana trzeciego bobaska, ale chyba bocian zgubil adres, bo juz od 16-tu miesiecy czekam na dwie kreseczki (( Mamy dwie corki Julita 10 lat, i Justyna 5 lat. Pozdrawiam Odpowiedz Link
nata76 Re: 3 dziecko? 29.09.05, 10:09 JA zacznę od grudnia starania. Mam dwie córki,2i 4 letnią. Na forum DZIECKO w podforum "W oczekiwaniu" założyłam podobny wątek gromadka. pozdrawiam Was serdecznie,nata Odpowiedz Link
ariadnna Re: 3 dziecko? 29.09.05, 11:33 Dzięki dziewczyny. Myślałam, że tylko ja chcę mieć większą rodzinę, tak jest w moim otoczeniu. Mam już dwoje, 7 i 4,5 roku i po co mi kolejne w tych czasach (opinia otoczenia). Ale jak jest więcej dziewczyn myślących jak ja, to raczej mi nie "odbiło" :o). Nata, zaraz sobie poczytam. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
ewa_g96 Re: 3 dziecko? 29.09.05, 15:23 Hej! Ja też marzę o 3 dzieciaczku. U mnie właściwie byłoby to już 4 - niestety w lipcu obumarła mi 8 tygodniowa ciąża. Nieplanowana ale bardzo chciana. Właściwie zawsze marzyłam o trójce dzieci /mimo że otoczenie różnie reaguje/. Niestety ja nie wiem czy to będzie jeszcze mozliwe - choruje na przewlekłę zapelnie kłębków nerkowych /wysokie ciśnienie, białkomocz itp./ i nie wiem czy lekarze pozwolą. A poza tym mąż w Angli i dopiero na święta przyjedzie ale kto wie. Całym sercem jestem z tobą. Pozdrawiam i trzymam kciuki za powodzenie. Mama 7 letniego Dominika i 9 letniej Kamili Odpowiedz Link