Dodaj do ulubionych

test Quick View- POMOCY!

02.01.06, 09:03
dziewczyny czy to możliwe aby test ciążowy Qiuck view nie wykrył ciąży w 29 dc
przy cyklach 30 dniowych??? wyszła jedna kreska, ale test robiłam nie z
rannego moczu a zaraz po wypiciu kawy ok. godz. 11 rano!!!jak ja jestem
głupia!!a dziś (31dc) żadnych objawów nadchodzącej @
Obserwuj wątek
    • bastet7 Re: test Quick View- POMOCY! 02.01.06, 09:12
      Oczywiście, że możliwe. Często się zdarza, ze nie wykrywa nawet kilka dni po
      terminie. Wszystko zależy od stężenia HCG w moczu danej osoby. Czekaj
      cierpliwie i za kilka dni, jak nie pojawi się @, ponów test. Powodzeniawink
    • livia19 Re: test Quick View- POMOCY! 02.01.06, 09:16
      Mi Quick wykrył ciążę w 27 dc przy cyklach srednio 30-dniowych, choć ta druga
      kreska była blada. Dla pewności powtórz test jutro z porannego moczu. Trzymam
      kciuki, żeby Ci się udało!
      • agatta-a1 Re: test Quick View- POMOCY! 02.01.06, 10:25
        chyba bym umarła ze strachu gdyby wyszły II przy ponownym teście. pozwoliłam
        sobie na alkohol w sylwka sad(((( po wcześniejszym zrobieniu testu oczywiście.a
        teraz się zastanawiam co dalej ...
        • 100ania Re: test Quick View- POMOCY! 02.01.06, 10:28
          Nie przesadzaj. Jednorazowe spożycie alkoholu nie zaszkodzi, nawet jeżeli jesteś w ciąży.
          Ja na testowanie przed Sylwkiem nie miałam szans, a na alkohol też sobie pozwoliłam. Naturalnie bez przesady.
        • joasia81 Re: test Quick View- POMOCY! 02.01.06, 14:02
          Bez przesady raz wypiłas nic sie nie stanie, są kobiety co pija przez całą
          ciąże i to nałogowo i ich dzieci rodzą się co najwyżej z niedowagą a sa zdrowe.

Życze Dzidzi

Pozdrowienia
          • agatta-a1 Re: test Quick View- POMOCY! 02.01.06, 14:08
            bardzo bym chciala zeby to była ciąża ale jakoś nie czuję aby to było to!
    • arras-k Re: test Quick View- POMOCY! 02.01.06, 13:01
      Jeżęli znasz dokładnie termin owulacji i mineło od tego dnia minimum 10 dni to
      ten test by pokazał już bladziutka kreskę.
      • agatta-a1 Re: test Quick View- POMOCY! 02.01.06, 13:09
        i tu jest problem bo testy owu nie pokazały jej (tobiłam od 12 do 16 dc bo tyle
        ich miałam) a bólu jajnika nie miałam (mam bardzo rzadko takie bóle w trakcie
        owu).cykle mam zwykle 30 dniowe. po śluzie też ciężko owu stwierdzić bo jakoś
        mało go było w tym cyklu. sad
        chyba wybiore się do gina. może coś podpowie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka