malena_b 05.01.06, 12:13 Mam pytanie, w przyszłym tygodniu idę na 3 dawkę szczepinki przeciw żółtaczce A+B, czy muszę wstrzymać się ze staraniami jakiś czas? Jeśli tak, to ile?? Bardzo proszę o odpowiedź! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
habby Re: 3 dawka WZW A+B 05.01.06, 12:18 Osatnio pytałam o to mojego gina, powiedział, że najlepiej szczepić się zaraz po @, w I fazie cyklu. Wtedy jest to całkowicie bezpieczne i nie trzeba niczego przerywać Pozdrawiam Odpowiedz Link
nowa_mama75 Re: 3 dawka WZW A+B 05.01.06, 12:20 Moja lekarka (internista) powiedziała, zeby wstrzymać się ze staraniami ok 3 miesięcy po ostatniej szczepionce. Ja zaczęłam starać się o dziecko dopiero rok po ostatniej dawce, ale z innych powodów. Pozdrawiam Odpowiedz Link
malena_b Re: 3 dawka WZW A+B 05.01.06, 12:23 W takim razie poczekam na @ i pojdę za 2 tygodnie, przy trzeciej dawce nawet miesiąc opóźnienia dużej różnicy podobno nie zrobi. A ze staraniami i tak prawdopodobnie poczekamy do wiosny, jednak lepiej dmuchać na zimne Dzięki wielkie! Odpowiedz Link