Dodaj do ulubionych

odpowiedzcie

20.01.06, 09:03
mam dosc! w nacy napieprzaly mnie jajniki, normalnie cos mnie klulo,
ciagnelo, co chwila sie budzilam ! (obecnie 22dc).mozna oszalec! nie wiem co
o tym myslec, jak sadzicie? pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • asiulka1976 Re: odpowiedzcie 20.01.06, 09:22
      powodow moze byc sporo, np:
      pozna owulacja
      zapalenie jajnikow
      zagniezdzenie sie zarodka
      ....
      • aga43214 Re: odpowiedzcie 20.01.06, 09:25
        pozna owu chyba nie, bo robilam test i mialam ja 7 dni temu
        • aghatta1 Re: odpowiedzcie 20.01.06, 10:35
          Wyczuwam kokieterię w twoich słowach, bo jeśli jestes na tym forum to chcesz
          dzidziusia, więc czemu piszesz, że masz dośc? Przecież wiele dziewczyn właśnie
          takie objawy miały na początku ciąży. Ja bym się cieszyła gdyby mnie coś ciągnęłosmile
          • sowa252 Re: odpowiedzcie 20.01.06, 10:39

Dokładnie tak jak pisze agatta,ciesz sie i miej nadzieję,że to właśnie TO....
    • wrotka13 Re: odpowiedzcie 20.01.06, 11:04
      ja też od owu mam pobolewania podbrzusza (dziś 23dc), wczoraj ból był
      intensywny, taki jak na @, wieczorem ciągnął mnie lewy jajnik, później doszedł
      prawy. Dzisiaj bólu nie odczuwam, natomiast mam wrażenie jakby coś ciężkiego
      leżało na lewym jajniku, do tego dochoszło jeszcze "pulsowanie" prawego (już
      minęłosmile) Mój śluz jest mleczny, bolą mnie piersi po bokach i wierzę, że to nie
      na @smile Przekonam sie 25.01 - wtedy będę testowała.
      • aga43214 wrotka! 20.01.06, 11:07
        ja mam podobnie! boje sie ze to jakies torbiele na jajnikach!
        • sowa252 Re: wrotka! 20.01.06, 11:14

nie martwcie sie dziewczynysmile musicie miec nadzieje!!! ja tez miałam takie
          objawy ciąży na początku,naprawdę.Jeżdziło mi w brzuchu strasznie,kiszki sie
          przewracały,ból w okolicach jajnika,mleczny sluz itd.Wprawdzie ciąży nie
          utrzymałam(mało progesteronu)ale objawy były jak najbardziej"ciązowe".Dajcie
          znać jak będziecie juz cosik wiedziały.Pozdrawiam i zyczę II kreseczeksmile
        • kasia-1978 ad do torbieli 20.01.06, 11:17
          no to w czym problem, ja nie rozumiem, wiadomo ze stres nie jest wskazany...
          wiec najlepiej na usg isc i wszystko jasne... nie ma gdybania i zastanawiania
          sie ... a jesli to fasolka no to super , po co sie denerwowac ... ja np czekam
          cierplie i zobaczymy co bedzie bez zadnych mysli katastroficznych
    • kasia-1978 Re: odpowiedzcie 20.01.06, 11:20
      ps ponoc jajniki moga bolec juz tydzien przed i tydzien po a jest z nimi
      wszystko oki
      • aghatta1 Re: odpowiedzcie 20.01.06, 11:26
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=35286063&v=2&s=0
        o proszę!
      • wrotka13 Re: odpowiedzcie 20.01.06, 11:29
        ale ja się wcale nie stresujęsmile nawet się cieszę, że mam takie objawy, bo wiele
        dziewczyn pisało, że miało podobnie i okazało się, że były w ciąży. A co
        torbieli to jestem spokojna, bo byłam miesiąc temu na usg i gin powiedział, że
        jajniki są okejsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka