ania1013 08.02.06, 15:43 Czy ktoś może leczył się u dr Zamory i może coś o nim powiedzieć. Bardzo dziękuję Ania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.111w.m Re: Dr Zamora-Novum 12.02.06, 08:21 Witam! Jestem pacjentką doktora Zamory od 2002 roku.Uważam że jest dobrym lekarzem, rzeczowym, choć czasem trzeba go podpytywać o szczegóły, ale na wszystkie pytania uzyskiwałam odpowiedzi.Leczenie zaczął od początku czyli od przeprowadzenia dokładnego wywiadu i szeregu badań, w moim przypadku była stwierdzona endometrioza już wcześniej, ale trzeba było posprawdzać wszystko. Przeszłam 4 inseminacje, potem było szykowanie do In vitro i wtedy juz przechodzi sie pod opiekę doktora Lewandowskiego. W moim przypadku skończyło sie to ciążą i w listopadzie 2003 roku urodziłam zdrową córeczkę. Aktualnie myślę o drugim dziecku i w zeszłym tygodniu byłam u doktora Zamory, pamiętał mnie i dalej jest równie miły co kompetentny. W każdym razie polecam i trzymam kciuki za "owocne" leczenie. Jola Odpowiedz Link
Gość: Ania1013 Re: Dr Zamora-Novum IP: *.pharm.sanofi / *.sanofi.com 13.02.06, 09:46 Bardzo Ci dziękuję. Teraz już wiem, że podjęłam słuszną decyzje wybierając go na swojego lekarza. Ania Odpowiedz Link
Gość: kasi Re: Dr Zamora-Novum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 19:55 Polecam serdecznie, nas poprowadził przez wszystkie metody. Nie udało się ostatecznie, ale ufałam mu zawsze. Odpowiedz Link
Gość: Ania1013 Re: Dr Zamora-Novum IP: *.pharm.sanofi / *.sanofi.com 20.02.06, 11:48 Kasiu, Przepraszam, że pytam. Dlaczego Wam się nie udało? Kasia Odpowiedz Link
9milimetrow1 Re: Dr Zamora-Novum 21.02.06, 17:24 O Zamorze wiele czytalam na bocianie i na wizyte do niego czekalam 5 miesiecy po czym zostala przelozona bo pan doktor mial na ten dzien inne plany.Kazdy ma takie prawo .Nastepna mialam za 2 miesiace ale w tym czasie poszlam na laparo.Chcialam z nim porozmawiac ale chyba nie mial dnia i cos mi odburknal i na dodatek byl opryskliwy.Mam teraz innego gina i do niego nie pojde bo za dlugo trzeba czekac. Odpowiedz Link
Gość: Ela Re: Dr Zamora-Novum IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.06, 21:15 podczytuje sobie czasami fora o niepłodności bo tez mnie to dotyczy i zauwazyłam ze Ty chyba jeszcze nigdy nie byłaś zadowolona z jakiegos lekarza,na każdym kroku krytykujesz róznych lekarzy,udzelasz sie tez na bocianie prawda? Odpowiedz Link
Gość: cottonka Re: Dr Zamora-Novum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 17:53 ja byłam 2 razy u ZAmory, nie powalił mnie na łopatki serdecznoscia Jest oschły i w zasadzie nie ma z nim większego kontaktu. Boje sie tylko czy jest dobry na dalszym etapie ....bo nei wie czy on pzreprowadza punkcje i transfer? czy zawsze jest to dr L. Odpowiedz Link
9milimetrow1 Re: Dr Zamora-Novum 04.03.06, 14:53 Masz racje i dobrze ze czytasz.Nie bede piszczala z radosci jak ktos mnie zbywa z moim problemem za moje ciezko zarobione pieniadze.Mam wybor lekarza i wybieram,szukam.Krytykowac tez bede bo mam taka chec.W koncu od tego jest forum a jak ci sie nie podoba to sie nie odzywaj. Odpowiedz Link
oliwka01 Re: Dr Zamora-Novum 04.03.06, 15:02 Cottonka ja to co napisalas odebralam jako krytyke pomimo ze mnie nie dotyczylo.Kazdy na forum pisze co mysli o lekarzaxch i jakie mial z nimi doswiadczenie.Tu sa dobre i zle opinie a ty opinie innych ostro krytykujesz.Zaloz nowy watek chwalmy lekarzy pod niebiosa jak jestes tak bardzo urazona. Odpowiedz Link
oliwka01 Re: Dr Zamora-Novum 04.03.06, 15:03 A jesli chodzi o zamore to znam lepszych i gorszych.Mezowi nie pomogl.Niestety.Dodam ze zostawilismy u niego troszke gotowki. Odpowiedz Link
ewelinka1956 Re: Dr Zamora-Novum 04.03.06, 15:38 Straszny tu sie zrobil metlik.A swoja droga to kazdy ma prawo do swoich opini i krytykowanie kogos za to co pisze uwazam za przejaw nietolerancj,braku wychowania i obycia.Skoro dziweczyna ma zle wspomnienia z jakims lekarzem niech pisz.My poczytamy!!!I ma racje w koncu od tego jest forum.Piszcie,piszcie dziewczyny.Krytykujcie !Jednej doswiadczenie pomoze kazdej innej.Jak jakis lekarz nie zasluguje zeby do niego chodzic to niech inne do niego nie chodza. Odpowiedz Link
oliwka01 Re: Dr Zamora-Novum 04.03.06, 15:41 Ojejku,pomylilam sie zamora mi nie pomogl i odeslal mnie do kolegi i to nie bylo do Cottonki.Cottonka jest w porzadku i 9 mm tez. Odpowiedz Link
zuzka19751 Re: Dr Zamora-Novum 04.03.06, 15:54 Ela,dziewczyno jak nie masz nic do powiedzenia tylko krytykowanie innych to zamilknij.Po co sie udzielasz?Podpisuje sie pod innymi dziewczynami od tego jest forum.Od pisania opini.Sama sie udzielam na bocianie i nikogo jak dotad nie krytykowalam za jego zdanie.Jestes bardzo madra ale nie tam gdzie trzeba.Znajdz temat dla siebie i pozwol innym pisac to co mysla i jakie maja doswiadczenia z ginami.Ktoras miala racje zebys zalozyla :watek pocaluje gina w tylek bo inni tylko krytykuja:!!!! Odpowiedz Link
Gość: Ela Re: Dr Zamora-Novum IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.06, 17:24 wiecie co??az wierzyc mi sie nie chce że jestescie tymi samymi dziewczynami które pisza tez na bocianie,wychodzi tu wasze prawdziwe oblicze.Na bocianie kazdy jest tak milutki dla siebie,że mało co w tyłek jedna drugiej nie wejdzie,a tu...szkoda gadać Odpowiedz Link
oliwka01 Re: Dr Zamora-Novum 04.03.06, 19:31 my jestesmy normalne tylko z toba cos nie w porzadku.Obudz sie bo juz na to pora.Moze czas zejsc na ziemie i pomyslec realnie o zyciu.Jakos nikogo innego nie krytykuja za glupie gadanie Odpowiedz Link
Gość: Ela Re: Dr Zamora-Novum IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.06, 11:15 mi nie chodzi o to zeby nie krytykowac lekarzy,bo kazdy ma prwo wyrazac swoje zdanie,jednemu jakis lekarz pomoze a innemu nie.Ja do Was nic nie mam tylko chodzi mi o dziwewczyne 9milimetrów,Onazawsze odstrasza ludzi od lekarzy na kazdym forum,mam wrazenie jakby Ona jezdziła po całej Polsce i znała kazdego lekarza i to od złej strony.... Odpowiedz Link
sylwiaxps Re: Dr Zamora-Novum 06.03.06, 09:44 czepiasz sie i tyle a ten temat nie jest na prywatne pogaduszki i zalatwianie spraw czy urazow osobistych. Odpowiedz Link
9milimetrow1 Re: Dr Zamora-Novum 06.03.06, 09:53 goracy temat o mojej osobie!!!Tylko nie potrafie zrozumiec szykanowania jakiejs tepej dziewuchy ktora nie ma nic lepszego do robienia jak tylko czytanie cudzych postow.Jesli jestes zdrowa to sie z tego ciesz i nie pie..glupot czy ja jezdze po calej polsce czy nie .Nie jezdze a lekarze u ktorych bylam sa z warszawy.Zajmij sie swoja dupa i nie zatrowaj zycia innym.A moze jestes kochanica tego ktorego tak krytykowalam?No to zycze sukcesow bo dobiera sie do kazdej.Do mnie prosze sie wiecej nie odzywac bo jakich kolwiek dyskusji z osoba tak tepa i ograniczona sobie nie zycze.Dziekuje Odpowiedz Link
sylwiaxps Re: Dr Zamora-Novum 06.03.06, 09:56 dobrze jej dalas dziewczyno.Ona jrest jakas czepialska i szuka zwady albo goza .Co za tepaki sa na tym forum?A wogole czy wy sie znacie i nie lubicie ze ona tak cie krytykuje? Odpowiedz Link
9milimetrow1 Re: Dr Zamora-Novum 06.03.06, 09:57 nie znam i nie mam ochoty poznac.nie zadaje sie z czepialskimi i ograniczonymi.nie zycze sobie nawet czytania jakichkolwiek wypowiedzi tej osoby.al zeczywiscie nie jest to temat na takie dyskusje. Odpowiedz Link
lucja-987 Re: Dr Zamora-Novum 06.03.06, 10:15 Nie ma nic gorszego jak glupota i nietolerancja.Trudno mi pojac,jak mozna nie szanowac wypowiedzi,opini i doswiadczen drugiego czlowieka.Skoro jestes zdrowa i nie potrzebujesz fachowca w pelni tego slowa znaczeniu to po co sie odzywasz? Inna szuka i bedzie szukala tak dlugo za znajdzie.Ja bardzo szanuje opinie i wypowiedzi innych pacjentek.To prawda moga szokowac ale kazda z nas wszystko inaczej widzi i inaczej na cos patrzy.Mozna doczepic sie do tysiaca osob a ty wlasnie czepiasz sie tej jednej.Osobiste porachunki zalatwiaj gdzie indziej a nie w temacie o tak dobrym ginekologu.Wiec zamiast czepiac sie inntych i pisac bzdury czy ktos chodzi do takiego czy takiego gina zajmij sie soba,swoja nietolerancja i nie badz taka plytka.Tysiace kobiet zmienia ginekologow badz chodzi do kilku zbierajac opinie i robiac konsultacje.Nie ona pierwsza i nie ostatnia.A krytykowac moze kazdy bo jak ktos juz wczesniej napisal od tego jest to forum.Jezu,co za ciemnota ! Jak mozna doczepic sie do kogos ze chodzi po lekarzach.Przeciez czasy ludzi pierwotnych i zacofania juz dawno minely.Ale nie u kazdego.Rada dla 9 mm-zmien nicka bo ta bedzie dalej zatruwala ci zyciea a z idiotami nie wdawaj sie w dyskusje-szukaj tego co jest ci potrzebnei powodzenia.I prosze wiecej nie pisac bzdur w temacie dr.Zamory. Odpowiedz Link
lucja-987 Re: Dr Zamora-Novum 06.03.06, 10:16 I jeszcze raz bardzo prosze ta ktora tak krytykuje inne niech nie pisze takich bzdur w temacie wspanialego dr,Zamory. Odpowiedz Link
Gość: cottonka Re: Dr Zamora-Novum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 17:16 O rany ale sie uśmiałam z tego wszystkiego. ja tez uważam ze nie ma co robic ochów i achów i widziec tylko same dobro. Uważąm ze jak juz to trzeba pisać za i przeciw. A zeby wątek nie schodził na porachunki soobiste to dalej bede ciągnać: ZAmora w dlaszym ciągu nie powalił mnie serdecznością, której tak potzrebowałam....i której sie spodziewałam po postach na Bocianie (tam to jest fun-club). Ale myśle ze jest niezłym fachowcem, bardziej otwartym na pewne wskazówki. Zreszta jak ja sie przygotowuje tylko i wyłącznie do ICSI to nie moge mówić jak wyglada u niego leczenie... Odpowiedz Link
kokoszka-k Re: Dr Zamora-Novum 08.03.06, 18:53 Leczylam sie w Polsce,Francji,Niemczech.Pisalam o tym na bocianie.Jedni lekarze mi pasowali inni nie.Byly slowa uznania i krytyki.Dzis po kilku latach leczenia moge smialo powiedziec ze niektorych ginow powinnam porzadnie obsmarowac ale kilka lat to szmat czasu.Bylam wtedy zbyt delikatnaa teraz zaluje.To jest dla mnie czepianie sie innych,brak celu w zyciu i zajecia.Gdyby kiedys ktos tak krytykowal ginow nie trafilabym do wiekszosci z nich.Zaoszczedzilabym zdrowie ,pieniadze i czas. Odpowiedz Link