Gość: Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 09:44 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonia59 Re: Wrocław - kogo polecacie? 21.02.06, 16:43 a leczyłaś się już u jakiegoś lekarzą?? ja z czystym sumieniem moge polecić dr Polaka! www. polak.med.pl Odpowiedz Link
Gość: Ewa Re: Wrocław - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 08:51 A oprócz Polaka? Odpowiedz Link
katka_c Re: Wrocław - kogo polecacie? 22.02.06, 20:06 Ja w kolejnym cyklu też chciałam wybrać się do Dok.Polaka.Czy go nie polecasz?Muszę zrobić wywiad,bo jak do tej pory nie miałam do czynienia z kompetentnymi lekarzami!Chcę efektu. Odpowiedz Link
delika Re: Wrocław - kogo polecacie? 22.02.06, 22:28 Jezeli szukasz lekarza od nieplodnosci to we Wroclawiu moge polecic dr Polaka, Spotkalam sie tez z dobrymi opiniami o dr Jaroszu ale ja do niego chodzilam i moim zdaniem to sympatyczny, usmiechniety lekarz od nieskomplikowanych przypadkow Odpowiedz Link
katka_c Re: Wrocław - kogo polecacie? 23.02.06, 08:09 Przepraszam Ewo,że Ci się wkrzaniłam,ale nie ma sensu zakładać osobnego wątku.Chciałam jeszcze zapytać,czy Polak wykonuje w razie potrzeby HSG,laparo?Ile to kosztuje,może swoim pacjentkom robi darmo?Jeszcze chodzi mi o kasę.Wyciąga pieniądze?Dla mnie to ważne,bo na takich trafiałam.A może całkiem innego brać pod uwagę? Odpowiedz Link
katka_c Re: Wrocław - kogo polecacie? 23.02.06, 08:13 Dodam jeszcze,że za długo się już staram i nie chcę marnować czasu na głupoty.Potrzebuję konkretów! Odpowiedz Link
Gość: maj70 Re: Wrocław - kogo polecacie? IP: *.mofnet.gov.pl 24.02.06, 15:23 katka_c, jeżeli potrzbujesz konkretów to polecam prof. J. Woytonia z polikliniki Na Grobli. Dzięki Niemu jestem szczęśliwą mamą. Wcześniej błądziłam przez 8 lat po różnych konowałach, łącznie z wymienianymi na tym forum, którzy potrafili przepisywać tylko jakieś witaminki itp.. U profesora wystarczyły dwie wizyty w pryw. gabinecie plus kilka badań diagnostycznych( na fundusz zdrowia), by się dowiedzieć co jest grane. Wszystko w przeciągu może 3 miesięcy, po których uzyskałam odpowiedź gdzie tkwi przyczyna niepowodzeń. Odpowiedz Link
katka_c Re: Wrocław - kogo polecacie? 25.02.06, 17:13 Napisz mi proszę jaki jest jego adres gdzie przyjmuje.(podaj mi telefon).Jakie badania są potrzebne? Odpowiedz Link
Gość: Ewa Re: Wrocław - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 09:14 A jaki jest koszt wizyty u niego? Odpowiedz Link
Gość: ewa.sz3 Re: Wrocław - kogo polecacie? IP: *.wroclaw.mm.pl 27.02.06, 21:10 super, bardzo się ciesze, że prof Woytoń pomógł i też uważam, że jest świetnym specjalistą; mojej siostrze przy jednorożności macicy, przegrodzie i niedrożnym jajowodzie również pomógł i ma synka. Koszt widzę, że od roku się nie zmienił?! )) Odpowiedz Link
Gość: maj70 Re: Wrocław - kogo polecacie? IP: *.mofnet.gov.pl 27.02.06, 09:31 katka_c, podaję Ci adres: Poliklinika "Na Grobli" Pl. Hirszfelda 1, tel do rejestracji 071 3380078 codziennie od 8 do 20. Pierwsza wizyta kosztowała 150zł, a ewentualne następne 100 zł. Ja nie miałam żadnych konkretnych wyników badań przy pirwszej wizycie. Dopiero u prof. zostały podjęte konkretne działania, które pozwoliły ustalić możliwą przyczynę niepowodzeń oraz plan działania.Jeśli się zdecydujesz to pytaj o prof., ponieważ tam przyjmuje również Jego syn. Odpowiedz Link
jamile Katka 27.02.06, 22:50 Jeśli chcesz konkretów, idź do Polaka. Ja starałam się 6 lat, dzięki niemu zaszłam po 4 miesiacach leczenia. Efekt w sygnaturce * * * * * * * Kuka mam Cię Odpowiedz Link