Dodaj do ulubionych

II krecha słaba ale jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

01.03.06, 21:28
Dzis wieczorem zrobiłam test Quick no i jest słaba ale widoczna druga krecha dzis mam 31 dzien cyklu przy cyklach 30 dniowych dzis miałam dostać !!! Mam zamiar rano zrobic nastepny bo jakos nie moge w to uwierzyc no i zaraz zrana lece na bete!!! Jak myslicie ???????????
Obserwuj wątek
    • kwiatek3111 Re: II krecha słaba ale jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.03.06, 21:33
      Myślę, że można się cieszyć...
      Trzymam mocno kciuki i powodzenia w rannym testowaniu.

Pozdrawiam
    • majah1 Re: II krecha słaba ale jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.03.06, 21:33
      Kruszynko27!!!Ja kupilam dzisiaj test ciażowy-quicka, miałam go zrobić też
      dzisiaj wieczorem, ale sie boje że będzie "I" dlatego jutro rano wstane
      wczesniej i szybciutko go zrobie. Jak będzie OK to napisze, jak nie to też.

majah1
      • olka9917 Re: II krecha słaba ale jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.03.06, 22:35
        Serdeczne gratulacje,ja tez mialam na poczatku blada kreseczke,a jednak mi sie
        udalo,a kreseczka ciemniala z nastepnymi testami czego i Tobie zycze.Pozdrawiam
        pa pa
        • matuska Re: II krecha słaba ale jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.03.06, 23:11
          Gratulacje, trzymajcie sie cieplutko Ty i fasolka smile
      • majah1 U mnie też wyszły 2 kreski !!!!!!!!!!!!!!! 04.03.06, 18:04
        Udało się , wyszły 2 kreski, jestem w ciąży.
        Cieszę się mocno smile
        • kruszynka27 Re: U mnie też wyszły 2 kreski !!!!!!!!!!!!!!! 05.03.06, 17:19
          No to moje ogromniaste gratulacje!!
    • mug75 Re: II krecha słaba ale jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.03.06, 07:09
      supersmileczekamy na ranne potwierdzenie, 3maj si ę cieplutko!
    • agilator Re: II krecha słaba ale jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.03.06, 07:46
      Myślę, że jak najbardziej może sz się cieszyć.GRAULUACJE!!! - ja właśnie
      dostałam @ i cholernie mi smutno sad. Trzymaj się cieplutko papa
    • kruszynka27 Re: II krecha słaba ale jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.03.06, 08:22
      Powtórzyłam rano test też Quica no i jest taka sama nie tak bardzo widoczna jak kontrolna ale jest !!!!!!1Ide jeszcze zbadac bete!! Boże jak ja sie ciesze!! wyobrazcie sobie ze szanse na naturalna ciąze były znikome a jednak cuda się zdażają!!dam znac co z betą! Pozdrowionka
      • cindy25 Re: II krecha słaba ale jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.03.06, 09:07
        No to bardzo sie ciesze, ja wierze, ze ta druga blada kreseczka zmieni sie na
        bardziej intensywniejsza. A powiedz mi kotku ile sie staraliscie? bo nam to
        zajelo 13 cykli.

[obrazek]bd.lilypie.com/909cp1/.png/obrazek.gif[/obrazek]

• bastet7 Gratulacje;-)) 02.03.06, 14:28
      Trzymajcie się ciepłowink)
    • enno1 Re: II krecha słaba ale jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.03.06, 19:08
      Gratulacje i dbaj o Was.smile))))
    • kruszynka27 Re: Jestem juz po wizycie u lekarza i becie 02.03.06, 20:08
      Hej beta 59,4 co wskazuje na 3-4 tydzien ciąży!! Byłam juz u mojego gina i przepisał mi duphaston 3*1 co 8 godzin bo mnie brzuch boli jak na @!! I ma do niego przyjsc za tydzien w czwartek na Usg i za dwa dmi powtórzyc bete!!! Nie mam żadnych objawów i nie umiem w to uwierzyc!!! Do mnie to nie dociera!!
      Starlismy sie od czerwca ale mj M miał bardzo słabe lemniczki 3 miesiące temu 5600 000 a jakies dwa tydodnie temu niecałe 10 milionów ! Mąz leczył sie u dobrego androloga ale jak same widziie przy takiej ilosci to cud!! w Przyszłym cyklu miałąm miec hsg a potem inseminacje!! A tu CUD!!!!!!!! Pozdrawiam i dziekuje za życzenia Aga
      • matuska Re: Jestem juz po wizycie u lekarza i becie 02.03.06, 21:36
        Kruszynka ja tez niemialam zadnych objawow, i dalej nie mam smile cieszymy sie ze
        sie udalo , niech fasolka rosnie zdrowo
      • agatta-a1 do: KRUSZYNKA 27 03.03.06, 08:03
        powiedz kochana co Twój mężuś zażywał na te pleminiczki bo mojemu tez wyniki nie
        wyszły zbyt dobrze ale mój ma prawidłową ilość i budowe, natomiast ma zbyt dużo
        nieruchliwych. lekarz zalecił na razie wit. E ale sceptycznie do tego podchodze.
        zastanawiam się nad Androvitem i chyba go zakupię ale jak jeszcze można się
        wspomóc???? i serdecznie gratuluję!!!! szczęściara z Ciebie!
        • kruszynka27 Re: agatta-a1 03.03.06, 14:18
          Witam ja mojemu mezusiowi dawałam Promen jest drogi ale jak widac skuteczny ,witA+E,kwas foliowy,L-karnityne i Clo które przepisał mu lekarz!! brał to od listopada!! Jak ma duzo nieruchliwych to karnityna jak najbardziej to ona poprawia ruch!! życze Tobie też takiego szczescia ! Pozdrawiam Aga
      • maja78r Re: Jestem juz po wizycie u lekarza i becie 03.03.06, 20:43
        Serdeczne gartulacje!!! Uważaj na siebie! i ciesz się ile sie da!

Twój sukces jest dla mnie pocieszeniem, bo mój mąż też ma słabe plemniczki.

Powodzenia!!!
    • mug75 Re: II krecha słaba ale jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.03.06, 21:47
      smile))super!dbaj o siebie!
    • aga1506 Re: II krecha słaba ale jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.03.06, 20:15
      Gratuluję z całego serduszka a i dzieki za odpowiedź, ja teraz (nie) czekam na
      @ okaże sie za kilka dni............Bardzo się cieszę że Wam sie udało.
      Powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka