Dodaj do ulubionych

Kto testuje około 24.04?

27.03.06, 10:19
Zgodnie z zapowiedzią, zakładam nowy wątek, jako kontynuację "Koto testuje
około 25.03" dla starających się w kwietniu.

Dziś 1 dc; póki co - zła za poprzedni cykl... Ale ten okres to jakis dziwny -
nic mnie nie boli i nic nei zpowiadało go.

Buźka!
Obserwuj wątek
    • adrasteaa Re: Kto testuje około 24.04? 27.03.06, 10:56
      Może i ja się niebawem przyłącze objawy @ ból brzucha temp spadła
      Objawy ciązy test pozytywny w 27 dc a dzis 31 dc przy cyklach 29-30 dniowych
    • monjan Re: Kto testuje około 24.04? 27.03.06, 11:00
      ojej szkoda...przykro miże sie nie udało
      ale masz nową szansę!
      trzymam kciuki buzka!!
    • kfilka Re: Kto testuje około 24.04? 27.03.06, 11:44
      I ja się przyłączam. Z nową nadzieją, z nowymi siłami.
      Pozdrawiam wszystkie czekające na dzidzię babeczki smile
      • anais_de_loin Re: Kto testuje około 24.04? 27.03.06, 12:02
        no i ja sie przylączam, 1dc, jak u greci zero bolu brzucha, najlepsze ze tempka
        37,1...i bądz tu mądry i pisz wiersze...

grecia jajnik w jajnik, i znowu od poczatku odliczanie i starania by ie
        schizowac ale jestem pewna ze latwiej niezchizowac wiosną...bo wiecej rozrywek
        spacerkow, itp.
    • agatta-a1 Re: Kto testuje około 24.04? 27.03.06, 11:59
      ja pewnie do Was kochane za niedługo dołącze bo już czuję brzuszek i piersi sad((
      • irka15 Re: Kto testuje około 24.04? 27.03.06, 12:39
        To i ja sie dopisuje smile))))))
        Mam nadzieje, że Greta za miesiąc stworzy dla nas podobny wątek na
        oczekiwaniu wink, albo innym forum dla cieżarnych :o
        U mnie dzisiaj 2dc (jestem o pol kroczku przed wami dziewczyny). Bylam rano na
        badaniach, zrobilam morfologie, cukier, tsh no i prolaktyne. Kiedys mialam
        hiperprolaktynemie. Dwie proby leczenia nie przy niosly rezultatów, lekarz
        przepisal pigulki i po 8 miesiacach odstawilam je, bo staramy sie o dzidzi wink
        To moj 4 cykl, po drodze byla ciaza poroniona w 5tc.

Rozpaczam jeszcze po nieudanym poprzednim cyklu, ale staram sie troche myslec o
        tym co bedzie, a nie bylo. Biore sprawy w swoje rece. Zapisalam sie do lekarza
        na usg na 7 kwietnia. I zobaczymy, co lekarz powie.
        Wyniki badan odbieram dzisiaj.

Pozdrawiam

• gruszka28 Re: Kto testuje około 24.04? 27.03.06, 17:57
      no i ja też oczywiście dołączam. To będzie 3 cykl.
      dziś 5dc.
      • betti23 Re: Kto testuje około 24.04? 27.03.06, 18:19
        ok to ja tez sie przylaczam do kwietniowek-testowek heh..tylko ze ja testuje
        chyba juz ok 5 kwietnia ..owulacja-17dc..dzis 21 dc wiec 4 dpo i zaczelo mnie
        rano sciskac jak na okres w podbrzuszu..jajniki tez dawaly znac jakby
        przytlumione o sobie..czuje ze sa bardzo jakby spietew..wiec moze to znaczy ze
        pracuja nad dzidziasmile))cykle mam ok 30 dniowe wiec mam nadzieje ze to nie na
        okres tak szybko mnie boli podbrzusze bo do @ jeszcze dobre 9 dni
        • ussa77 Re: Kto testuje około 24.04? 27.03.06, 18:25
          i ja sie tez sie dołącze!! dziś 6 d.c, od dziś powinnam brac clo, ale jeszcze
          wstrzymam sie w tym cyklu. Ale zapisałam sie do lekarza na pon to bedzie mój 13
          d.c na monitoring, tylko nie wiem czy nie za późno ale cylke mam 34 dniowe to
          mysle ze bedzie ok.
          kurde mam nadziej ze mi sie uda w tym miesiącu bo to statania deska ratunku dla
          mnie!!! pozdrawiam
        • aneczka002 Re: Kto testuje około 24.04? 04.04.06, 15:24
          mamy podobna sytuację smile 17 dc owusmile spodziewany termin @ - 13/14 kwietnia..
          cykle 30 dniowesmile mam nadzieje że nam się powiodłosmile
          Ania
    • greta18 Re: Kto testuje około 24.04? 27.03.06, 19:22
      O jak mi miło, że taki odzew!! smile

U mnie coś dziwnego sie dzieje, bo ... nie krwawię! Rano takie dziwne coś
      brunatno-szare i to wszystko. Poza tym nadal NIC mnie nie boli!
      NIGDY tak nie miałam - dla mnie 1 dc to był koszmar znazmianę z masakrą - z bólu
      po scianach chodziłam, a pod koniec dnia lało sie ze mnie jak z kranu. Teraz -
      cisza.
      Poczytałam trochę w necie infosów nt krwawień w ciąży, oraz konsultowałam sie z
      jedną z forumowiczek. Obie stwierdziłyśmy, ze obiektywnie, zeby nie
      histeryzowac, poczekac do jutra rana. Jak sytuacja się nie zmieni - biegne rano
      na betę.
      Tak wiec zamelduję się jutro i będziemy już wiedziec co i jak.

Buziaki i powodzenia dla wszystkich!!
      G.
      • maleena Re: Kto testuje około 24.04? 27.03.06, 23:55
        Cześć dziewczyny,ja testuje ok.10 chociaż nie mam dobrych przeczuć.Nie wiem jak
        wy ale ja 2 razy poroniłam,a teraz się boje ,że wogóle nie zajde.Ponieważ nikomu
        nie powiem,że się staram chcę się z wami tym dzielić.Trzymam za wszystkie kciuki.
        • adrasteaa Do Grety 28.03.06, 07:36
          Greta a jak test?? Czy bolą cię piersi lub są w ogóle jakies inne niz normalnie??
          • viki333 Re: Do Grety 28.03.06, 08:07
            Greta i jak dziś ..... odezwij się .....
            Czytałam Twój watek marcowy .... botez miałam nadzieję, że zaskoczę właśnie w
            marcu ale dupa ..... więc wczoraj zaczęłam nowe starania .... i dlatego też
            pojawiłam się na następnym Twoim wątku .... mam nadzieję, że to właśnie nasz
            misiąć....
          • monjan Re: Do Grety 28.03.06, 08:47
            hej Grecia!
            to obiecujące!! jak sie czujesz dzisiaj??
            daj nam znac koniecznie!
    • greta18 Re: Kto testuje około 24.04? 28.03.06, 09:36
      Kochane,
      Obyło się bez bety sad((

Dzis o 6 rano obudził mnie ból @-owy, który przytępiłam 2 codiparami.
      Co prawda jeszcze nie leci ze mnie tak jak normalnie, ale czuję że w ciągu
      kilku godzin wlaśnie tak bedzie. No chyba, zeby nie leciało...
      Ale ja już i tak zwątpliłam.

Już sie nie bedę dziś załamywać, tylo czekam do najblizszego owu.

Powodzenia dla nas wszystkich!!

G.
      • aagniesiaa Re: Kto testuje około 24.04? 28.03.06, 10:37
        dołączę do was dziewczyny, chociaż nie wiem czy będę testować, narazie nasze
        starania są raczej spontaniczne, bo to dopiero drugi cykl prób, działamy bez
        wyliczeń itp, po prostu są przytulanka a czy coś z tego wyniknie to się okaże
        pozdrawiam was wszystkie gorąco i dużo optymizmu życzę
        Aga
    • adrasteaa Re: Kto testuje około 24.04? 29.03.06, 09:30
      Ja tez sie przyłączam @ przyszla wredna niestety coż troche smutno ale znow mam nadzieje
      • katya3 Re: Kto testuje około 24.04? 29.03.06, 11:35
        to ja też chcę do Wassmile dziś 18 dc, ale w tym cyklu zaczęłam brać luteinę na
        wyregulowanie, bo ostatnie dwie @ wywoływane, pierwsza w 33 dc, druga w 38 dc.
        tak więc teraz luteina od 16 dc przez dziesięć dni. zatestuję 5 kwietnia, w
        ostatni dzień z luteiną i jeśli wyjdzie negatyw, to odtstawię tabletsy i
        grzecznie poczekam na @, a jeśli pozytywny... to się będę bardzo cieszyćsmile
        cykli starań nie liczę, bo dopiero ze dwa tygodnie temu mój ukochany na
        poważnie stwierdził, że chce Małesmile generalnie od początku bycia razem kochamy
        sie bez zabezpieczeń i nic... więc daję sobie jeszcze z miesiąc, a potem, w
        razie fiaska, pewno zgłoszę się do gina na konkretne badankasmile pozdrawiamsmile
      • misia9944 Re: Kto testuje około 24.04? 29.03.06, 19:10
        Aniu zajrzyj na forum "W oczekiwaniu" na Folikowe przygotowania smile dzięki Angelika
    • baskokvet Re: Kto testuje około 24.04? 29.03.06, 12:55
      U mnie 2 dc- i drugi cykl starań. Trzymam za nas wszystkie kciuki!
      • feromonka Re: Kto testuje około 24.04? 29.03.06, 18:36
        w takiem razie ja też się dołączam, u mnie dziś niestety 1dc więc w okolicach
        Świąt będą starankasmile
        Pisze tutaj dość rzadko, ale baaardzo często Was czytam.

Pozdr
        M. 1dc
        • annullka Re: Kto testuje około 24.04? 29.03.06, 18:44
          ja też się dopisuję, to nasz drugi cykl staranek i oby ten kwiecień był dla nas
          najlepszym miesiącem
          pozdrawiam
          • aninia2 Re: Kto testuje około 24.04? 29.03.06, 21:52
            i ja też sie dopisuję. dziś 2 dzien cyklu. W poprzednim niestety nici, a takie
            miałam nadzieje. Pozdrawiam
    • greta18 Re: Kto testuje około 24.04? 03.04.06, 09:19
      Puk puk
      Jest tam kto??
      • agatta-a1 Re: Kto testuje około 24.04? 03.04.06, 09:49
        moze zatestuje ok.30 , dziś przyszła @.
        • anais_de_loin Re: Kto testuje około 24.04? 03.04.06, 10:35
          a ja się buntuje i nie testuje w tym miesiącu!wink)))
          • agatta-a1 Re: Kto testuje około 24.04? 03.04.06, 13:07
            a z jakich względów????? ja tez się zastanawiam, w tym miesiącu nie testowałam.
            @ sama przylazła sad((
            • anais_de_loin Re: Kto testuje około 24.04? 03.04.06, 13:11
              czeka mnie 4 miesiace remontu wiec nie chce ciazy w tym czasie i wymiotow chyba
              ze wpadne;-0))) to trudnowink))) hihihih
              • viki333 Re: Kto testuje około 24.04? 03.04.06, 13:41
                No dziewczyny ... jak wasze oczekiwania na testowanie ... moje gdzies za dwa
                tygodnie ... ale powiem Wam co nowego u Mnie jesli chodzi o jakieś ewntualne
                objawy /nie wiem czy powinnam żeby nie zapeszyć, ale co ma byc to będzie/ cały
                czas czuje jakiś dziwny ucisk/nacisk na jajnikach no i dzis np. byłam juz chyba
                ze trzy razy siusiu ....
                • aagniesiaa Re: Kto testuje około 24.04? 03.04.06, 13:47
                  no ja może też gdzieś za dwa tygodnie z kawałkiem smile jeśli wszystko będzie po
                  naszej myśli
                  Nie nakrecam się za bardzo bo to dopiero początek staranek smile
                  zobaczymy potem coz tego wyniknie, czasami wcale nie tak łatwo o "celny strzał"

pozdrawiam Was dziewczyny
    • lopez32 Re: Kto testuje około 24.04? 04.04.06, 15:04
      przyłączam sie do was dziewczynkismile
      24 powinna przyjść@ ale może nie bedzie tak źle.
      owulacja wypada na sob/niedz, więc jest szansa
    • gruszka28 Re: Kto testuje około 24.04? 06.04.06, 10:12
      www.fertilityfriend.com/home/11a252
      no a umnie już po owu. 19 kwietnia testuję, bądź też nie, zobaczę.
    • annullka Re: Kto testuje około 24.04? 06.04.06, 10:51
      Ja chyba odpadam, choć jesteśmy w trakcie starnek, lae znowu się przyczepiło
      zakażenie dróg moczowych, myślałam, że wystarczy lek ziołowy (urosept), ale
      wczoraj nie wytrzymałam i wziełam furagin. Więc teraz czekam na @ i przechodzę
      na maj. Życzę owocnych przytulanek.
    • greta18 Re: Kto testuje około 24.04? 17.04.06, 16:33
      Dzień Dobry Świątecznie.
      Przypominam sie szanownym Paniom smile
      U mnie 22 dc, pełen luz, nie myślę, nie nakręcam sie.

A jak u Was?
      • ussa77 Re: Kto testuje około 24.04? 17.04.06, 16:49
        witajcie, u mnie dzis nawet nie wiem ktory dzień cyklu.. ale nie to chciałm
        napisac , w 13 dniu byłam na monitoringu i miało nie byc jajeczkowania.. a tu
        23 dniu cyklu skok temperatury, czyli mam nadzieje ze obalę mit ze wzrost
        temperatury to ni koniecznie owulacja. Teraz to juz wiadomo , dlaczego nie
        zachodzimy w ciążę!!!
      • maja78r Re: Kto testuje około 24.04? 17.04.06, 20:18
        Hej! U mnie 25 dc, ale dopiero 8 dpo, bo owu była w 17 dc (wg wykresu temp i
        moich odczućsmile). Też się nie nakręcam. Ostatnio trochę straciłam nadzieję, a w
        każdym razie nie podchodzę już tak entuzjastycznie do starań jak kiedyś.
        A Ty jak się czujesz? Bo ja nie czuję na razie nic. Byłam kiedyś w ciąży i
        miałam różne objawy - już prawie od samego początku (np. bolały mnie piersi).
        Po prostu czułam, że się udało. I teraz co miesiąc ich oczekuję. Ale przecież
        to nie jest reguła.
        Jeśli @ się nie pojawi, to ok 24 testuję.
        Pozdrawiam serdecznie poświątecznie.
        • adrasteaa Re: Kto testuje około 24.04? 18.04.06, 08:27
          Hej hej u mnie dzis 22 dc objawów zadnych zbytno sie nie nakrecam bo wydaje mi sie ze tym razem chyba spoznilismy sie z reakcja pozyjemy zobaczymy oczywiscie ze nadzieje mam tez sie doszukuje jakis tam objawów ale to juz schiza i nic sie na to nie poradzi. Życze udanego tygodnia poświątecznego
          • tentimenti a u mnie 34dc i nic 18.04.06, 12:05
            Cykle mam 31 dniowe+/- 1 dzien. Nic mnie nie boli.
            Temp. 36.9, stala.
            Czuje tak podskórnie, ze niedlugo @ przyjdzie, niestety.
            t
            • adrasteaa Re: a u mnie 34dc i nic 18.04.06, 12:12
              ale jak ci temperatura nie spada to ok, a tescik robiłaś??
              • tentimenti Re: a u mnie 34dc i nic 18.04.06, 12:45
                testowanko w dniu @ z jedna I.
                Tymczasem trzeba troche pobalowac, bo dzis jeszcze urlop smile
                t

• tentimenti Re: a u mnie 34dc i nic 18.04.06, 14:28
                  hehe, różowieje.
                  Przechodze na maj smile
                  t
        • filemonka7 Re: Kto testuje około 24.04? 18.04.06, 18:12
          hej, ja będę testować 25, 26.04. ale właśnie teraz mam ciągle ten objaw co ty
          Maja: bolą mnie piersi. Też nie chcę się nakręcać, ale już jest po owu, a do @
          jeszcze daleko.. Zastanawiam się, czy to moze coś znaczyć.
          • lisek78 Re: Kto testuje około 24.04? 18.04.06, 20:10
            Test 24.04 o godz.07.00,ale to będzie tylko potwierdzenie,że się nie udało.
            Nie mam żadnych objawów,nic mnie nie boli,nic mi nie rośnie itd. sad((
            A może nie wszystkie kobiety mają objawy?Czy to możliwe?
            • enno1 Re: Kto testuje około 24.04? 18.04.06, 21:23
              Oczywiście, że nie wszystkie kobiety mają objawy. W moim przypadku brak objawów
              okazał się objawemsmile W poprzednim cyklu miałam wszystkie książkowe objawy ciąży
              i niestety, a tym razem nawet temperatura nie była imponująca. Trzymam kciuki,
              aby i w Twoim przypadku brak objawów okazał się objawem smile)
              • lisek78 Re: Kto testuje około 24.04? 18.04.06, 23:28
                mam nadzieję,że w poniedziałek będę mogła zacząć się pocichutku cieszyć mimo
                braku objawów smile
                • claudiak Re: Kto testuje około 24.04? 18.04.06, 23:50
                  Czesc. Ja powinnam dostac @ 25 kwietnia ale mam nadzieje że tak sie wreszcie nie stanie bo już psychicznie wysiadam. To ciągłe
                  czekanie i comiesieczne rozczarowanie. Pozdrawiam wszystkie oczekujące smile
                  • adrasteaa Re: Kto testuje około 24.04? 19.04.06, 09:03
                    Lisku ja tez nie mam zadnych objawow w poprzednim cyklu bolał mnie brzuch cycki miałam wielkie jak balony , a teraz nic zupełnie cycki normalne nie bola brzuch od czasu do czasu ( ale nie wiem czy to nie moj wymysł), ja bede testowac o ile wytrzymam to 28-29 ( wtedy mam term,in @) choc pewnie zrobie to wczesniej
                    • lopez32 Re: Kto testuje około 24.04? 19.04.06, 09:14
                      Witam Was dziewczynki, ja mam @ co 26-28 dni, wiec najwcześniej w sobotę moge
                      zatestować, nawet bym sie nie łudziła, ale nienaturalnie powiększył mi się
                      biust, boli jak zwykle i brodawki bolą jak zwykle, tylko dużo bardziej
                      napuchnięty. Po za tym mierzę tempkę, powiedzcie mi do okresu jeszcze 3
                      mierzenia, temperatura cały czas od owu 36,9 37,1 bez spadków, czy temperatura
                      moze spaść nawet w dniu okresu? Acha nic mnie nie boli nic nie pika, tylko owu
                      czuję zawsze dotkliwie, ale teraz spokój, a zwykle pokłuwają mnie jajniki...
                      • adrasteaa Re: Kto testuje około 24.04? 19.04.06, 09:16
                        u mnie jezt nizsza jak mierze rano i wtedy wiem ze tego dnia dostane @ lub nastepnego
                        • lopez32 Re: Kto testuje około 24.04? 19.04.06, 09:23
                          ouuu, to w takim razie nie nastawiam się, wszystko moze sie zdarzyć, jednak jak
                          w sobotę nie dostanę @ tozatestuje w niedzielę rano. Tylko te cycki mnie
                          niepokoją, wypływają mi ze stanika w którym normalnie zawsze się mieszczą.
                          • adrasteaa Re: Kto testuje około 24.04? 19.04.06, 09:32
                            To samo miałam w poprzednim cyklu i potem na dodatek bardzo długo nie chciały zmaleć mysłałam ze bede musiala kupowac nowe o rozmiar wieksze
                            • filemonka7 Re: Kto testuje około 24.04? 20.04.06, 18:21
                              Dziewczyny, to już niedługo... Ja jestem lekko poddenerwowana. Na dworze
                              wiosna, więc nastrój mam świetny, piersi mnie bolą cały czas, nie ukrywam że
                              mam WIELKĄ nadzieję. Nie będę testowała wcześniej, dopiero gdy nie przyjdzie @.
                              Ale denerwuję się, co będzie jeśli nie. A jak Wy znosicie to oczekiwanie??
    • deepblueangel Re: Kto testuje około 24.04? 20.04.06, 19:45
      Witamsmile

Widzę, że tu więcej takich które mają nadzieję, że @ nie przyjdzie. Powinnam
      dostać 25.04...oby nie, oby niewink
      Pozdrawiam
      • jagoda1234 Re: Kto testuje około 24.04? 20.04.06, 19:53
        ja mam testować 23.04 ale poczekam kilka dnismile
        • aninia2 Re: Kto testuje około 24.04? 20.04.06, 22:11
          andrasteaa jesteśmy w tym samym dniu cyklu. POzdrawiam i tez nie wiem , kiedy
          testować, tzn. czy wytrzymam do 28 - też mam wtedy termin @
          • ussa77 Re: Kto testuje około 24.04? 21.04.06, 07:56
            ja też mam termin @ na 28.04, ale pewnie nie bede testować przed terminem, bo
            raczej należe do tych co mogą wytrzymać , to mój 3 cykl starań i tylko jeden
            test mam na swoim koncie!!! nie źle!!
            ale nie nastawiam sie na dzidzię bo moja ginka powiedziała mi , ze owulacji w
            tym cyklu nie bedzie, dziwne 23 dnia cyklu ff zaznaczył mi owulację a
            temperatura pnie sie do góry. dziś 8 dpo- 37,1 st. nie wiem co o tym myśłeć?
            pozdrawiam i czemajmy razem!!
            • lopez32 Re: Kto testuje około 24.04? 21.04.06, 08:21
              dziewczynki, to znowu ja, czekam razem z wami, robię wykres, od owulacji same
              wyższe temperatury, dzisiaj 11 dzien wyższych temperatur i skoczyła z 37,1 na
              37,8, jak myślicie czy to dobrze wróży???piersi mi się powiększyły bardziej niż
              na okres i mam spuchniete sutki czego nigdy nie miałam, wiem nakrecam sie...smile
              Przewidziany @ na 22-24 maksymalnie....czekamy. Pozdrawiam Was serdecznie,
              napiszcie czy to normalne że temka nagle tak wzrasta przed okresem?? robię ten
              wykres 1 raz.
              • adrasteaa Re: Kto testuje około 24.04? 21.04.06, 08:26
                no tak @ u mnie 28 ma być, nic mi nie jest w przeciwienstwie do poprzedniego cyklu cycki normalne nic a nic sie nie powiekszyly brzuch od czasu do czasu pobolewa ale to nie to samo co tamtym razem takze cholera wie....Nie mam jakis przeczuć ze jestem w ciązy oczywiście za bardzo tego chce i czekam, ale jak @ przyjdzie to chyba az tak bardzo rozczarowana nie bede jak poprzednim razem ja chyba zatestuje wczesniej bo nie wytrzymam moze w poniedzialek jak dotra do mnie zamowione na alegro testy od Pani ewyanalityk ( 2 testy za 5,20) to nie tak jak w aptece jeden test za ponad 10 zł. Mialyscie moze doswiadczenia z tymi testami od niej??
                • enno1 Re: Kto testuje około 24.04? 21.04.06, 08:46
                  Świetne testy. Miałam okazję sprawdzić zarówno owulacyjne, jak i ciążowe smile))
                • lopez32 Re: Kto testuje około 24.04? 21.04.06, 08:50
                  andreastea jak myślisz, jeśli chodzi o tą temperaturę, wszystko moze sie
                  zmienic? tekst wyzej
                  • lisek78 Re: Kto testuje około 24.04? 21.04.06, 11:57
                    Mam testować po/lub 24.04.Powiedzcie mi proszę,czy to normalne,że mam taaaaaak
                    niewiarygodnie dużo śluzu,cały czas mam mokro,po prostu.pomocy!!!Jak to z tym
                    jest???
    • lopez32 Re: Kto testuje około 24.04? 21.04.06, 08:42
      ja też nie mam żadnych przeczuć, i nawet jak zawsz brzuch mnie pobolewał i
      jajniki to w tym cyklu nic. robiłam test ale za wcześnie, w 22 dc. Szkoda było
      kasy ale myślałam że jak jest to wyjdzie, nie wyszło a pewna dalej nie jestem.
      • adrasteaa Re: Kto testuje około 24.04? 21.04.06, 08:45
        test można robić najwczesniej jesli juz ktoś nie może wytrzymać smilesmile to po 10 dniu od owulacji wtedy jesli jest ciąża to poziom hormonu jest wykrywalny przez testy ale to tez wszystko zależy od organizmu Cierpliwośc to jedyne co nam pozostaje ale to jest strasznie trudne
        • adrasteaa Do Lopez 21.04.06, 09:15
          Bardzo duży skok nie jesteś przeziębiona albo jakieś choróbsko cię nie bierze 37,8 to wysoko no ale cóż jak wyzej to w zasadzie nie ma sie co martwić jesli wykluczamy chorobę gorzej jak spada bo to wróży @( uprzedzam twoje pytanie jednodniowy spadek jeszcze nie zawsze wróży @ czasem jest to spadek implantacyjny)życze powodzenia trudno w twoim przypadku cos powiedzieć skoro mierzysz temp od owulacji a mierzyłaś w poprzednich cyklach??
          • lopez32 Re: Do Lopez 21.04.06, 09:29
            nie, to pierwszy raz, faktycznie jestem przeziebiona, ale nie mam temperatury,
            mierzyłam rano, normalnie 36,6, a w pochwie 37,8, zdziwiło mnie to , wiadomo że
            tam zawsze 1 st, wyżej. Być moze ze przed samym okresem spadnie..sad
            ale te cycki mnie niepokoją, są bardzo powiększone. poczekam do niedzieli, jak
            @ nie przyjdzie to zatestuję jeszcze raz..
            • adrasteaa Re: Do Lopez 21.04.06, 10:08
              Jęsli chcesz to możesz sobie pooglądc wykresy temperatur są np na forum starania www.starania.pl lub na stronie www.mamo-tato.pl ( chyba bo coś właśnie nie moge tego odnaleść)
              • lopez32 Re: Do Lopez 21.04.06, 11:48
                dzięki wielkie, teraz mam zajob w pracy i nie dam rady
                chyba predzej sie okaże w weekendsmile
    • lisek78 Re: Kto testuje około 24.04? 22.04.06, 14:13
      Powiedzcie mi proszę jak jest ze śluzem tuż przed spodziewaną @? U mnie jest
      tego bardzo,bardzo dużo i nie wiem co to znaczy.Dobrze czy źle??? Poza tym
      wczoraj i w czwartek (24 i 25 dc) nastąpił spadek temperatury do 36,4 i 36,5, a
      dziś ponownie 37,2.Czy to coś oznacza?Dlaczego tak się dzieje?Zupełnie nie
      rozumiem tego.
      • ussa77 Re: Kto testuje około 24.04? 22.04.06, 14:33
        witaj! ja tez sie zastanawiam, choć dziś dopiero 9 dpo, tem 37-37,1 bard0zo
        duzo śłuzu ale nie gęstego tylko mlecznego płynnego.
        nigdy nie zastanawiałm sie dlaczego tak jest.. czy tak ma być ?
        • yskyerka Re: Kto testuje około 24.04? 22.04.06, 14:51
          No to jeszcze ja do kompletu. Powinnam testować około czwartku,
          ale pewnie nie wytrzymam i spróbuję wcześniej.

Obfity śluz nie jest niczym złym. Ja tak mam zawsze przed @,
          ale i na początku ciąży jest go więcej.
          • filemonka7 Re: Kto testuje około 24.04? 22.04.06, 18:55
            Ja będę testować w środę. Obiecałam sobie, że wytrzymam.
            Piersi bolą mnie cały czas, doszedł ból jajnika. Ale może to na zbliżającą się
            @, kto wie. Zastanawiam się tylko, czy tempka nie powinna być wyższa jeśli
            byłaby to ciąża (moja nie jest wyższa, jest jak zwykle przy owu, a w dodatku
            zaraz po owu była wyższa niż od kilku dni). Co o tym myślicie?

• yskyerka Re: Kto testuje około 24.04? 22.04.06, 19:42
              Po tempkach można jedynie stwierdzić, że była owu, a nie, że jest ciąża.
              No chyba, że tych wyższych temperatur będzie co najmniej 18. smile
              • filemonka7 Re: Kto testuje około 24.04? 24.04.06, 07:15
                no więc znowu dostałam @. Chce mi się płakać. Ile jeszcze mamy czekać? (pytanie
                retoryczne rzecz jasna)
                • adrasteaa Do Filemonka 24.04.06, 08:31
                  Nie smuć sie wiem ze to latwo powiedzieć a ty masz pewnie jzu wszystkiego dość nie poddawaj sie, Bedzie dobrze
                  • filemonka7 Re: Do Filemonka 24.04.06, 22:39
                    dziękuję adrasteaa za słowa otuchy smile
      • marta_st1 Re: Kto testuje około 24.04? 24.04.06, 18:48
        Lisek78 ten spadek tempki może oznaczać zagnieżdżenie się zarodka, czego Ci i
        Wam wszystkim starającym się gorąco życzę!
        • lisek78 Re: Kto testuje około 24.04? 25.04.06, 00:38
          tak,tylko test powiedział coś innego sad(((
          ale nie ma @,więc nie wiem co się dzieje.
    • adrasteaa Do Grety 24.04.06, 10:21
      Jak Greta testowałaś???? smilesmile
      • monjan Re: Do Grety 24.04.06, 10:55
        napisz cos Greta!!! tesknimy
        folikówki tezsmile)
    • mama_boryska Re: Kto testuje około 24.04? 24.04.06, 17:15
      Witajcie kobitki! Już od jakiegoś czasu śledzę co się dzieje na forach i jestem
      pełna obaw. Jutro ma nadejśc ta wstrętna @, oby tak się nie stało. Dzisiaj
      chodziła mi po głowie tect ciążowy. Moimi wmówionymi objawami jest lekkie
      pobolewanie w podbrzuszu, no i przez ostatnich kilka dni wcinałam śledziki i
      ogóreczki kiszone. Czego to ja nie zrobie, zeby tylko zaskoczyc. Namiętnie
      sprawdzam sobie dół podbrzusza, stwierdzam, że jest troche powiększone, no
      czasem lekki ból. Nie jest to kłucie, ale jakby ucisk. Trzymam za Was goraco
      kciuki!!!!Oby nam sie w końcu udało. Jutro kupuje test!!!! Nie omieszkam Was
      powiadomic o wynikach. Pozdrawiam.
      • adrasteaa Re: Kto testuje około 24.04? 25.04.06, 08:02
        No i zatestowalam bo nie wytrzymalam i podobnie jak Lisek figa z makiem ale nie ma @ wiec pilka w grze fakt jeszcze jest przed terminem zobaczymy co koniec tygodnia przyniesie.
        Na dodatek jestem wsciekla wyskoczylo mi wielkie zimno lub taki grzyb przy wardze, wezel chlony juz mam bardzo okazły takze jest bosko
        Dobrze ze dzis ladna pogodna to pozostały mi resztki optymizmu
        A co u was dziewczyny??
        • lisek78 Re: Kto testuje około 24.04? 25.04.06, 08:21
          Witam,
          U mnie na dodatek leje deszcze i nie zapowiada się na poprawę,więc z optymizmu
          nici.Nie wiem jak to jest - znowu nie mam @ (choć już po terminie),nie mam II
          kresek,nie mam żadnych przeczuć,żadnych nawet najmniejszych objawów,nic mnie nie
          boli...Co ja mam robić?Może powtórzyć test pod koniec tygodnia,tak jak Ty?Jestem
          załamana.
          I jeszcze muszę lecieć do pracy.Pozdrawiam
    • mama_boryska Re: Kto testuje około 24.04? 25.04.06, 08:30
      Stach Mnie obleciał i nie kupiłam testu. Tak bardzo obawiam sie tej jednej
      krechy. Jeszcze poczekam. Mam bóle na@. Cały czas trzymam za Nas kciuki. Dopóki
      nie nadejdzie ta wstretna @mam nadzieję(ale jak długo?).
    • monjan Greta!!!testowalas?????????? 26.04.06, 14:19
      napisz cos w koncu!!!!juz po terminie!!!
      • adrasteaa Re: Greta!!!testowalas?? Gdzie sie podziewasz n/t 26.04.06, 14:34

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka