Dodaj do ulubionych

Blada kreska

01.04.06, 12:37
Cześc Dziewczyny!
Dziś mam 31 d.c. (termin spodziewanej @) i zrobiłam test. Oczywiście nie z
porannego moczu, bo wstawałam rano na siku i zapomniałam wtedy o teście, a
potem przysnęłam więc test zrobiłam po śniadanku niedawno.
I jest cień II kreski! Prosze Was o radę : czy na teście Quick Vue może się
taki cień pojawic jeśli ciąży nie ma? Nigdy wcześniej nie doszukałam się
takiego cienia kreseczki chociaż bardzo się wpatrywałam.
No i jeszcze boję się, że coś jest nie tak, bo boli mnie w krzyżu czyżby @?
Napiszcie, bo szaleję i jestem sama w domu.
Jechac po drugi test? czy poczekac do jutra?
Obserwuj wątek
    • viki333 Re: Blada kreska 01.04.06, 12:46
      Witaj ... trzymam kcikuki że by ta kreseczka oznaczała dzizdię i wiem jakie to
      oczekiwanie jest cięzkie ale mimo wszystko nastepny test zrobiłabym dopiero
      jutro.... Ja też się nie moge doczekać testowania, które będzi edopiero po
      14.04sad(((((((((
    • evcia80 Re: Blada kreska 01.04.06, 12:50
      Może poczekaj do jutra smile Powinna być juz bardziej widoczna druga krecha! Dużo
      już tu było takich ledwie widocznych bladych kresek, które zamieniały się w
      piękne grubaśne krechy! Napisz jutro co u Ciebie, to Ci oficjalnie
      POGRATULUJĘ smile Nie denerwuj się bo dzidzi zaszkodzisz! smile
      PS. O takich bólach też już wiele razy słyszałam od zafasolkowanych dziewczyn -
      i nie są one niczym groźnym. Jak nie plamisz, a ból Cię nie powala to główka do
      góry ! smile)) Pozdrawiam i nieoficjalnie gratuluję! smile
      • bibka764 Re: Blada kreska 01.04.06, 13:03
        Chyba nie wytrzymam do jutra. Tak długo wpatrywałam się w testy różnej maści i
        nic, że teraz chyba pojadę po następny.
        Trzymajcie kciuki, proszę Was!
        • evcia80 Re: Blada kreska 01.04.06, 13:06
          Pewnie, że będę trzymać smile Daj znać jak poszło smile
          • matuska Re: Blada kreska 01.04.06, 13:50
            Czekamy z niecierpliwoscia , i napewno beda dwie kreski zobaczysz smile
            • bibka764 Re: Blada kreska 01.04.06, 13:55
              Byłam juz w aptece ale boję się robic ten drugi test... a jak nie wyjdzie nic?
              Może lepiej jutro, cholera chyba sobie zapalę po pół roku abstynencji...nie
              doczekam do jutra
              • evcia80 Re: Blada kreska 01.04.06, 13:58
                Nie truć mi tu dzidziusia!!! smile jeśli wytzymasz, poczekaj - z porannego moczu
                będzie czytelniejszy wynik. A jęśli masz się tak strasznie denerwować -to do
                roboty! smile Trzymam kciuki!!!
                • bibka764 Re: Blada kreska 01.04.06, 14:14
                  No zrobiłam i jest znowu cień... ale dopiero po kilku minutach...ale jest....o
                  kurczę....chyba zadzwonię do męża...
                  • bibka764 Re: Blada kreska 01.04.06, 14:17
                    Tak bardzo chciałabym móc się cieszyc ale... poprzednią ciążę poroniłam w 9
                    t.c. a jeszcze prawdopodobne, że dostanę @ (bo dziś jest ten dzień)...
                    ześwirowałam totalnie!
                    • evcia80 Re: Blada kreska 01.04.06, 14:20
                      Bibka! Nie schizuj! Musisz myśleć pozytywnie!! To, że ostanim razem się nie
                      udało (bardzo mi przykro) nie znaczy, że musi być i teraz! Będzię OK!! Dbaj o
                      siebie i dzidzię! smile Cały czas trzymam kciuki smile
                  • evcia80 Re: Blada kreska 01.04.06, 14:18
                    Cieszę się! Ideałem by było gdybys jutro nie robiła kolejnego testu, tylko
                    poczekała do poniedziałku i wtedy albo beta albo test - powinna być już
                    ładniutka krecha.
                    A na razie SERDECZNE GRATULACJE!!! Spokojnych i szczęśliwych 9 miesięcy i duże
                    buziaki dla Was!!! smile
                    Pozdrawiam!
                    • bibka764 Re: Blada kreska 01.04.06, 14:25
                      Dzięki Kochane! Jesteście cudowne!!!
                      • matuska Re: Blada kreska 01.04.06, 20:20
                        Bibka, nie patrz co bylo kiedys, i mysl pozytywnie ze tym razem sie udalo, czego
                        my ci zyczymywink
                        • nina19792 do:bibka764 02.04.06, 11:39
                          pamiętasz mnie???? rozmawiałyśmy niedawno o naszych objawach ciążowych. jak u
                          Ciebie? ja dostałam @ wczoraj. trzymam za Ciebie z całyc sił. moze choć Tobie
                          się uda. teraz już wiem ze mam jakieś zaburzenia i wybieram się do gina za
                          kilka dni. ale się tez zastanawiam czy przypadkiem nie byłam w ciąży bo objawy
                          identyczne z Twoimi i objawami dobregoduszka. a w sobotę po plamieniach
                          niespdziewanie przyszła @ która miała byc dopiero w poniedziałek.
                          • bibka764 Do nina 19792 02.04.06, 12:15
                            Czesc Nina! Jasne ze pamietam!
                            Dzieki za kciuki beda mi potrzebne, bo już raz poroniłam i wiem, że różnie może
                            byc. Ale nie ważne.
                            Napisz czy ta @ taka jest jak zwykle? Nie robiłaś testu przed? Daj znac jak się
                            sytuacja rozwija. Trzymam za Ciebie kciuki i jestem pewna, że wszystko będzie
                            dobrze!!!!. Długo już się starasz?
                            • nina19792 Re: Do nina 19792 03.04.06, 07:53
                              czesc! okres na razie niczym się nie różni od wszystkich poprzednich tylko ze
                              dość wcześnie. dziś dopiero 3 dzień, zobaczymy jak będzie dalej. bądź co bądź
                              wybieram sie gina.testu nie robiłam przed bo postanowiłam się wyluzowac w marcu
                              i nawet mi się to udało. ale nie pomogło sad to był mój 6 cykl starań. a co u Ciebie?
    • aneczka002 Re: Blada kreska 04.04.06, 11:50
      no i jak z tą bladą kreską??smile mam nadzieje że wszytsko okismile i ze Ci sie
      udałosmile Trzymam kciukismile
      Ania
      • bibka764 Re: Blada kreska 04.04.06, 12:05
        Hej hej!
        Dzięki, że trzymacie za mnie. Była,wczoraj u gin. i potwierdził ciążę. Robiłam
        BHcg i jest na 100%. Na razie nic złego się nie dzieje.Oby tak dalej. Oprócz
        bólu brzucha lekkiego i cholernych zawrotów głowy 0 innych objawów.
        Pozdrawiam i zaczynam za Was trzymać kciukiBARDZO MOCNO! Musi się udać!!!!
        • nina19792 Re: Blada kreska 04.04.06, 12:07
          serdeczne grarulacje. ja musze próbować dalej sad(((
        • aneczka002 Re: Blada kreska 04.04.06, 12:55
          bika no to gartuluje Ci serdeczniesmilesmilesmilesmilesmile Ciesze się bardzosmilesmile Trzmaj sie
          cieplutko i zagladaj do nas czasemsmile
          Pozdrawiam i życze wszystkim dziewczynom POWODZENIA!!!!!!
          Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka