Dodaj do ulubionych

żółte upławy

10.04.06, 10:26
Co to może być? Śluz mam biały, raczej mętny, a na wkładce żółciutko? Co mi
się mogło znowu przyplątać?
Obserwuj wątek
    • marti_ka82 Re: żółte upławy 10.04.06, 11:26
      co kobieta to inaczej smile jesli nic nie swedzi nie boli smile to nic sie nie
      przypaletalo... smile na forum starania smile doczytalam, ze duzo kobiet ktore zaszly
      w ciaze w pierwszym tygodniu mialy, taki gesty bialawy sluz, ktory na bieliznie
      czy tez wkladce wygladal na zolty smile a jesli nigdy takiego czegos nie mialas...
      to kto wie, moze marzenie sie wlasnie spelnia smile trzymam ckiuki smile
      • sylvia_b Re: żółte upławy 10.04.06, 12:13
        Taaaa, nakrecaj mnie jeszcze bardziej wink)
        • marti_ka82 Re: żółte upławy 10.04.06, 12:43
          no przepraszam nie chcialam wink ja tylko pisze to co przecyztlaam smile nic
          wiecej tongue_out
          • sylvia_b Re: żółte upławy 10.04.06, 15:15
            Eeee, no przecież żartowałam! Nie chciałam Cię urazić...
            Tylko się zaśmiałam po przeczytaniu Twojej odpowiedzi, bo akurat takiej sie nie
            spodziewałam. Spodziewałam się setek podejrzeń o grzybicę, bakterie, zapalenia,
            ale nie o sugestie ciąży wink A poza tym, tak sobie pomyslałam (może troche
            niegrzecznie to zabrzmi, ale ja myślałam o tym w pozytywnym znaczeniu), że na
            tym forum wszystkie objawy są objawami ciążowymi wink)
            Sorki raz jeszcze.
            • aneczka002 Re: żółte upławy 10.04.06, 15:48
              hihi Sylvus bo tak to jest.. to co każda z nas normalnie interpretowałaby jako
              jakąś inną przypadłośc lub nawet na jakieś obiawy nie zwróciłaby nawet uwagi to
              w naszym przypadku "starajacych się" każdy odruch organizmu odczytujemy jako
              ewentualny obiaw ciaży... jak czyta sie wypowiedzi innych dziewczyn do
              doszukuje sie ich u siebie i bardzo często znajduje sie u siebie identyczne
              obiawy... a juz nie wspomne o tych ostanich dniach przed @.. to to już jest
              prawdziwy "koncert obiawów"... ale to normalne...smilesmile hihihihi
              Ania
              • marti_ka82 Re: żółte upławy 10.04.06, 15:57
                sylvia alez ja sie nie obrazilam wiec nie masz mnie za co przperaszac wink
                zreszta zauwaz ze pokazuje jezyk i daje oczka wink heh big_grin wiec jest luzik big_grin no
                ale o tym, ze kazda we wszystkim widzi ciaze to macie racje to takie zboczenie
                forumowiczek winkheh
                • sylvia_b Re: żółte upławy 10.04.06, 16:03
                  No, bo juz się wystraszyłam wink
                  • marti_ka82 Re: żółte upławy 10.04.06, 16:27
                    jajc nie badz taka strachliwa wink duchem ano wampirem nie jestem aaaaa big_grin hehe
                    • sylvia_b Re: żółte upławy 10.04.06, 17:45
                      Ty, no nie wiem.. Bo mnie się takie koszmary ostatnio po nocach śnią, że spac
                      nie mogę... ;-D
                      • enno1 Re: żółte upławy 10.04.06, 17:54
                        Mam takie same upławy od wczoraj. Wcześniej były zwykłe, białe. Też zaczynałam
                        podejrzewać jakieś paskudztwo, ale wersja marti bardziej mi odpowiada smile))
                        • marti_ka82 Re: żółte upławy 10.04.06, 19:15
                          ee paskudztwo zwykle wiaze sie z dodatkowymi objawami smile np niechciana grzybica
                          charakteryzuje sie coprawda zoltawymi uplawami ale sa one bardzo wodniste,
                          przez co draznia to i owo i swedzi w pewnym miejscu tongue_out wiec ja obstaje przy
                          swojej wersji wink wydaje mi sie lepsza dla was tongue_out a ty strachliwa uwazaj na
                          czajace sie w zakamarkach pokoru duszki big_grin
                          • enno1 Re: żółte upławy 10.04.06, 19:22
                            Ja już pisałam, że wolę Twoją wersję wink) Obyś miała rację smile
                            • marti_ka82 Re: żółte upławy 10.04.06, 19:41
                              kujcze zawsze marzylam zeby byc wrozka wink mam nadzieje ze wam cos wywroze
                              najpozniej w przyszlym cyklu big_grin
                              • enno1 Re: żółte upławy 10.04.06, 19:46
                                dzięki za wróżby, ale byłoby miło, gdybyś dołączyła do nas i nie przestawała
                                wróżyć smile również na innym forum wink
                                • marti_ka82 Re: żółte upławy 10.04.06, 20:02
                                  a ja dolacze w swoim czasie zapewne wink narazie to przynajmniej mam psa i
                                  krolika wink no i siostrzenca lukasza 15 miesiecznego noesia ktory kocha swoja
                                  ciocie czyli mnie big_grin ahh ta skromnosc wink wiec predzej czy pozniej i do mnie
                                  astuka taka noesiowa istotka wink poza tym jak ide z nim gdzies to i tak biora go
                                  za moje beybi bo podbny bardziej do nas niz do swoich rodzicow wink cos mi sie
                                  zdaje ze edyta podebrala z przydzialy dla nas wink naszego brzdaca wink no i muszep
                                  oczekac na nowego smile
    • kraplakowa Re: żółte upławy 11.04.06, 23:14
      U mnie żółtawy śluz oznaczał grzybki, ale w ciąży smile
      Przed ciążą nie miałam takiego śluzu, nawet jak przypałętał się grzybek.
      Więc, trzymam kciuki smile)))
      • aneczka002 Re: żółte upławy 12.04.06, 07:54
        jak wczoraj tylko przeczytałam Wasze wypowiedzi to wieczorem zauważyłam że na
        wkładce mam też taki śluz... czyli albo mój organizm reaguje na Wasze
        wypowiedzi i robi to samo hihihihi albo poprostu drożdżaki znowu wróciłysad ale
        dowiem sie dzis tego bo za godzinke ide do ginysmile
        Ania
        • sylvia_b Re: żółte upławy 12.04.06, 12:31
          No i co Twoja ginka na Twoje żółte upławy?
          • aneczka002 Re: żółte upławy 13.04.06, 08:49
            dała badanie na czystosc...
    • fionella29 Re: żółte upławy 13.04.06, 10:42
      też mam takie upławy od ok 5 dni. Ale nic mnie piecze. Więc może to faktycznie
      ciąża?!. Czy ten żółty sluz może być spowodowany braniem luteiny?. Dzisiaj 26
      dc już nie moge sie doczekać....
      • kraplakowa Re: żółte upławy 13.04.06, 11:59
        Dziewczyny żle mnie zrozumiałyście - żłółte uplawy nie świadczą same w sobie o
        ciąży. Są one najprawdopodobniej objawem grzybka, tylko, że w ciąży ten grzybek
        pojawia się bardzo często i w takiej właśnie formie zazwyczaj (przed ciążą też
        miewałam grzybka, ale bez żółtyej wydzieliny).
        Trzymam kciuki.
      • sylvia_b Re: żółte upławy 13.04.06, 13:22
        U mnie to na pewno nie ciąża sad dzis dostałam @. Pobrałam wczoraj wymaz na
        mikrobiologię, więc za jakies 10 dni się dowiem co to jest. Poza tym ciekawa
        jestem czy po @ też bedzie żółto.
        Luteina raczej nie. W poprzednim cyklu z luteina nie miałam żółtych upławów.
        • aneczka002 Re: żółte upławy 13.04.06, 13:32
          szkoda ze @ przylazłasad ale jeszcze całe zycie przed Tobasmile przed namismile a
          wiesz z tymi upławami to też przewalona sprawa .. mam w tym duze doświadczenie
          bo przez długotrwałe stosowanie tamonów doprowadziłam sie do takiego stanu ze
          czystosc miała III/IV (jak sie nie myle).. i od tamtej pory miałam nawet czeste
          nawroty - drozdżakówsad od jakiego czasu (odpukać) nie miałam problemu dwie
          ostatnie czystosci miałam I, zobaczymy jak ta wyjdzie i wiesz u mnie przy
          drożdżach nic nie swędziało.. a dziewczyny piszą ze u nich swiat występował..
          nie wiem..
          Pozdrawiam
          • sylvia_b Re: żółte upławy 13.04.06, 16:01
            Ja jak załapie grzybki (a mam taka tendencję, dlatego te upławy mnie
            przeraziły), to mnie tak swędzi, że nie moge wytrzymać. Masakra.
            Ostatnia czystość, jaka miałam robioną, aż mnie zadziwiła natomiast, bo była I
            (całe zycie od 10 lat jak zrobiłam pierwszy raz miałam II). Zobaczymy teraz.
            • aneczka002 Re: żółte upławy 14.04.06, 08:03
              wiesz Sylwia poczytałam o tych upławach w madrych gazetach mojej mamysmile Tam
              piszą że jak ktoś ma takie tendencje do zapaleń ja my... to na zmiane upławów
              moze wpłynąć np. zmiana wkładek, zmiana płynu do higieny imtymnej, chodzenie w
              syntetycznej bieliźnie, siadanie na zimnym, współzycie w prezerwatywach
              (uczulenie na latex) i wiele innych... ale te baby to się mają, co??smile
              Ania
              • sylvia_b Re: żółte upławy 14.04.06, 09:43
                No, przerąbane... O, na latex to ja chyba mam uczulenie, bo po każdym uzyciu
                prezerwatywy mnie piekło i sucho miałam jak na Saharze. Nie wiem kiedy ostatni
                raz ich używałam w związku z tym wink)
                Wkładek chyba nie zmieniałam (a może??), na zimnym jak usiadę zapalenie
                pęcherza murowane, basen, kąpiel w wannie... Normalnie ja nic nie moge wink)
                • viki333 przeczytajcie 14.04.06, 13:23
                  Dziewczyny...jak przeczytałam ten watek bodaj że wczoraj odrazu chciałam do was
                  napisać, że od trzech dni tez u siebie zauważyłam takie upławy ale mówię... jak
                  ma być ciąża to może nie będę zapeszać i się wstrzymam ...... dziś dzień @ i
                  zrobiłam test i są II kreski ... jak się cieszę mówię wam.... od czerwca
                  zeszłego roku stralismy się o dzidzię .... nikt jeszcze nie wie ... jesteście
                  pierwsze ... trzymam i za was kciuki VIKI
                  • sylvia_b Re: przeczytajcie 14.04.06, 13:25
                    Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę!!!
                    Gratuluje i duzo zdrowia życzę!
                    • viki333 Re: przeczytajcie 14.04.06, 13:26
                      Dzięki samam jeszcze w to niewierzę... jaks taka spokojna jestem....
                      • monjan Re: przeczytajcie 14.04.06, 13:51
                        gratulacje!!!
                        i dobrze ze jestes spokojna! tylko spokoj moze Cie uratowac!smile)
                        wesołych swiat-na pewno beda wesolesmile
    • aneczka002 Re: żółte upławy 14.04.06, 13:48
      VIKI GRATULUJE!!!smile
      • viki333 Re: żółte upławy 14.04.06, 13:52
        Dziwczyny, więc upławy też mozemy dodac do naszych objawów smile)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka