doda_77 23.04.06, 09:38 dziewczyny macie jakies opinie o lekarzach z gamety w łodzi?podzielcie sie informacjami do kogo tam sie udać itd. dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korlewna Re: GAMETA w łodzi 23.04.06, 11:09 poczytaj w kąciku "kliniki", tam duzo jest na ten temat. Odpowiedz Link
doda_77 Re: GAMETA w łodzi 24.04.06, 11:12 no to sobie troszke poczytalam i z tego co widze to tak niezbyt ciekawe opinie przeczytalam!a zamierzalam tam isc bo polecono mi doktora p. a tu prpsze same negatywy na jego temat...uff dobrze ze jest to forum i nie trzeba isc w ciemno! Odpowiedz Link
tekla12 Re: GAMETA w łodzi 24.04.06, 17:10 Zajrzyj też tutaj: www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=10532 Ja zdecydowanie polecam wszystkich z wyjątkiem dr Pawlickiego. Odpowiedz Link
Gość: Ewa Re: GAMETA w łodzi IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 24.04.06, 21:35 Doda ja byłam pacjętką dr P i skończyła się moja z nim znajomość na 2 wizycie. Ogólnie nie mam dobrych opinii na temat tamtych lekarzy. Teraz jestem przed i ISCI u dr Sobkiewicza z Salve i chwała Bogu za to,że są jeszcze tacy lekarze jak on. Decyzja zawsze nalerzy do Ciebie i nikt inny za Ciebie nie zadecyduje Odpowiedz Link
Gość: bebe Re: GAMETA w łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 18:07 Mnie pomogli, ale chodziłam do prof. Radwana. Mam śliczną córeczkę. Byłam zadowolona. Powodzenia!! Odpowiedz Link
nanna75 Re: GAMETA w łodzi 02.05.06, 21:50 Dzieki prof. Radwanowi urodzilam 2 coreczki(mam PCO). W pierwsza ciaze zaszlam po 2 wizycie. A moja przyjaciolka na dniach urodzi 3 dziecko (wszystkie ciaze dzieki tej klinice). Pozdrawiam. Nanna Odpowiedz Link
pab61 Re: GAMETA w łodzi 17.05.06, 15:34 Ja takze polecam Radwana, moim zdaniem tylko on jest godny zaufania. Odpowiedz Link