Dodaj do ulubionych

Wczoraj dwie kreski dziś jedna..+ważne pytanie

24.04.06, 08:42
zROBIŁAM WIECZOREM pre -test i wyszłay mi dwie krteski wyraźne choć jedna
bledsza. DZiś rano bobo-test nie pokazał nic sadAle łykam folik i jestem
nastawiona na tak oczywiście. A teraz pytanko :gdzie we wrocławiu mogę zrobić
badanie krwi? Proszę o szybką odpowiedź
Obserwuj wątek
    • adrasteaa Re: Wczoraj dwie kreski dziś jedna..+ważne pytani 24.04.06, 09:14
      Sadze ze w każdym labolatorium
    • adrasteaa Re: Wczoraj dwie kreski dziś jedna..+ważne pytani 24.04.06, 09:15
      a mierzysz moze temp to wiecej mozna by było powiedzieć?? ile dni jest po terminie @??
      • goshca Re: Wczoraj dwie kreski dziś jedna..+ważne pytani 24.04.06, 09:19
        2 dni po , temperatury w tym cyklu nie mierzyłam. W tamtym mierzyłam i nic nie
        wyszło więc dałam sobie spokój, wieczorem z ciekawości zmierzyłam to miałam
        37stp. Na tym dzisiejszym teście pokazała się jednak kreska ale jeszcze bledsza
        niż wczoraj, może jakiś mniejk czuły ten bobo test, choć jest napisane tak jak
        na pre teście .
    • monjan Re: Wczoraj dwie kreski dziś jedna..+ważne pytani 24.04.06, 10:20
      zrobilas bete??
      daj znac!!!
    • adrasteaa Znalazłam Labolatorium 24.04.06, 10:27
      Przegladajac forum www.starania.pl znalazlam taki post cytuje "Badanie beta hcg można zrobić w szpitalu na ul. Kamieńskiego, kosztuje 30 zł i wynik jest tego samego dnia. Jesli się dogadasz z paniami w laboratorium to może być nawet po 2 godzinach."
      " a do tego na kamienskiego laboratorium czynne jest 24h na dobe!!! i naprawde maja konkurencyjne ceny swietnych fachowcow i sprzet." Daj znac co i jak powodzenia
      • goshca Re: Znalazłam Labolatorium 24.04.06, 12:01
        Dzięki wielkie
        dziewczęta wink
        • justakoko Re: Znalazłam Labolatorium 24.04.06, 14:25
          jaki wynik bety???
          • goshca Re: Znalazłam Labolatorium 24.04.06, 14:31
            Jeszcze nie robiłam...
            Zastanawiam się czy nie lepiejk iść od raz do gina? A betę najwcześniej zrobię
            jutro rano , bo dziś nie mam kaski .
            • kocio-kocio Re: Znalazłam Labolatorium 24.04.06, 14:38
              Ginekolog Ci i tak jeszcze nic nie powie tylko wyśle na betę.
    • aneczka002 Re: Wczoraj dwie kreski dziś jedna..+ważne pytani 24.04.06, 14:35
      jak bedziesz już coś wiedziała koniecznie napisz
      POWODZENIA
      Ania
      • aghatta1 Re: Wczoraj dwie kreski dziś jedna..+ważne pytani 24.04.06, 16:37
        Betę możesz zrobić prawie wszędzie. Mi najbliżej było do CMLim na Szewskiej.
        Zrób koniecznie i napisz co i jak!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka