Dodaj do ulubionych

plamienia, spadek tem, test

04.05.06, 10:12
Dzis jest mój 38 dc robilam tes wczesniej wyszedl pozytywny od dwoch dni tem spadła na 36,9 a dzis na 36,7 zrobilam rano test i wyszla duzo bledsza kreska niz poprzednio, czy jest jeszcze jakas szansa na ta ciąże, czy pedzic dzis do gina poradzcie cos bo ja juz wariuje dzis tylko brazowe plamienia tak jak przez poprzednie 2 dni skape brzuch boli jak na @
Obserwuj wątek
    • aneczka002 Re: plamienia, spadek tem, test 04.05.06, 10:27
      nie wiem co Ci napisać chciałabym Ci pomóc ale nie jestem aż tak madra... moge
      Ci tylko powiedzieć że moja gina powiedziała żeby nigdy testów nie robić przed
      dniem spodziewanej miesiączki bo moze byc tak że do zapłodnienia dojdzie i test
      wyjdzie pozytywny a do zagnieżdżenia nie dojdzie i moze być smutno.. ale ty już
      jesteś tyle dni po spodziewanej @ i tak mysle ze u Ciebie to chyba nie to co
      pisze.. więc może lepiej idz do gina lepiej nie bagatelizować takich spraw bo
      później można żałowac... Tak wiec moim zdaniem skontaktuje sie ze swoim
      lekarzem...
      Ja ze względu na troche za małe endometrium dostałam duphaston zeby ewentualnie
      pomóć zagnieździc sie fasolece...
      Poodzenia, trzymam kciuki
      Ania
      • adrasteaa Re: plamienia, spadek tem, test 04.05.06, 13:08
        Pojde dzis napewno ale mnie strasze martwi ten spadek temp i te drobne bo drobne plamienia moze ktoras z was miala podobne doswiadczenia
        • lidek0 Re: plamienia, spadek tem, test 04.05.06, 22:27
          już Ci napisałam, że powiinaś oznaczyć progesteron, sprawdzić jak rośnie beta,
          testy sikane są mniej wiarygodne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka