aneczka002 08.05.06, 13:17 słuchajcie może za dużo czytam na temat poczynania dzidziusia ale no taka jestem Wyczytałam że po 10 dniach brania duphastonu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneczka002 Re: test ciążowy a duphaston 08.05.06, 13:20 (cd nie wiem czemu nacisnełam enter) po 10 dniach brania tego leku trzeba zrobić test ciążowy i jak wyjdzie pozytywny to to należy dalej brać duphaston a jak negatywny to czekać na @... mi nic takiego nie powiedziała gina... i teraz nie wiem zrobić jutro test (bo dziś wieczorem biore ostatnią tabletke) i jak wyjdzie pozytywny to zadzwnić do niej (choc to mało prawdopodobne zeby był pozytywny alke nadzieje trzeba miec) a druga sprawa to to ze przecież przed dniem spodziwanej @ testy czesto wychodza negatywne a okazuje sie że jest sie w ciąży... i tak sie skołowaciałam ze juz nie wiem co mysleć o tym... Pomóżcie Ania Odpowiedz Link
mamamisi2 Re: test ciążowy a duphaston 08.05.06, 14:23 test mozna zrobić najwczesniej 10dpo,jak jest ciąza to przewaznie wychodzi juz jakis cień kreski,a generalnie nic się nie stanie jak pare dni mimo ciązy brać duphastonu nie bedziesz,nie można z góry zakładać,ze progesteronu ci zabraknie,tak ja myslę....pozatym napewno Ci sie uda,tyle słoneczka na dworze,ja zaczynam 6cykl staran,w tym 4 obwarowane kupą leków,a teraz prócz castagnusa obwarowałam sie tylko nadzieją-....ach Odpowiedz Link
aneczka002 Re: test ciążowy a duphaston 08.05.06, 14:33 dziękuję Ci za odpowiedz I życzę Ci OWOCNEGO cyklu Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link