Dodaj do ulubionych

do monjan!!!!! i nie tylko

12.05.06, 12:00
www.fertilityfriend.com/home/135102
dzięki za dobre słowo, popatrz, dzisiaj mierzylam o 3.00 zamiast 0 5.00 ale
mimo wszystko rożnica jest duuuuża, czy to implantacja? zobaczymy co dalej,
ale jak sądzisz, przypadek?

Pozdrawiam Asia
Obserwuj wątek
    • arras-k Re: do monjan!!!!! i nie tylko 12.05.06, 13:16
      5dzien po owu to zdecydowanie za wcześnie na implantacje, apoza tym wykres
      jest ok. i ja tam spadku nie widzę, przecież w dalszym ciagu jest po wyżej lini
      głównej, takze jest ok.
    • lopez32 spadek 12.05.06, 13:36
      • lopez32 Re: spadek 12.05.06, 13:37
        sorrkismilespadek był, ale mierzyłam 2 godziny wczesniej niz zwykle, wiec za
        porada kolezanek i ich lekarza dodalam 0,2 i jest ok. Na implant rzeczywiscie
        za wczesnie
        • monjan Re: spadek 12.05.06, 13:46
          a moze jednak nie???
          forum.starania.pl/viewtopic.php?p=4636
          moze mialas owu wczesniej??
          info z linka:
          Implantacja ma miejsce pomiędzy 6 a 12 dniem po owulacji jest to moment
          zagnieżdżenia się blastocysty w śluzówce macicy. U człowieka występuje typ
          implantacji zwany jako zagnieżdżenie śródmiąższowe, ponieważ jajo płodowe
          umiejscawia się w glębi błony śluzowej wyściełającej macicę.

To bardzo ważna chwila, jest to chrzest bojowy zapłodnionego jajeczka,
          najmniejszy błąd i proces nie udaje się. Dopiero 1-2 dni po tym zjawisku warto
          zrobić TEST CIĄŻOWY
          Zjawisku implantacji towarzyszy to w zależności od źródeł u około 5-20% kobiet
          plamienie implantacyjne czasami dość intensywne, że kobiety uznają że miały
          bardzo krótką miesiączkę. Plamienie jest koloru jasnoczerwonego bądź beżowego
          (ale to rzadko) i jest krótkotrwałe 1-2 dni, towarzyszy mu charakterystyczny
          spadek na wykresie i ponieważ następuje skok hormonów w ciągu 1-3 dni po
          plamieniu implantacyjnym na wykresie temperatura rośnie, obejrzyj wykres poniżej
          plamienie jest zaznaczone gwiazdką w pierwszej linii pod wykresem. Nazywa się to
          też często dołkiem implantacyjnym a wykres Wykresem Trójstopniowym ponieważ mamy
          2 skoki temperatur jeden na owulację, a drugi po implantacji
          • lopez32 Re: spadek 12.05.06, 14:14
            no popatrz, każda szkola jest inna, jakaś uczona o planowania rodziny napisala,
            że implantacja między 7 a 14 dc, a spadek tylko 1-dniowy.
            Bądź tu mądra, no zobaczymy, mam jeszce troszkę czasu na zamartwianie się, a
            owu raczej nie mialam wcześniej
            • monjan Re: spadek 12.05.06, 15:13
              tak jest...na razie nie masz co sie stresowac, czekaj spokojnie(o ile to
              mozliwe) do terinu @
              powinno sie wyjasnic
              mamm nadz ze na +smile)
              • lopez32 monjan twoj wykres 12.05.06, 15:33
                oglądałam twoj wykres, może jeszcze wzrośnie, skoro masz cykle 30 dniowe
              • lopez32 monjan twoj wykres 12.05.06, 15:33
                oglądałam twoj wykres, może jeszcze wzrośnie, skoro masz cykle 30 dniowe
                • monjan Re: monjan twoj wykres 12.05.06, 15:46
                  moze.. pewnie tak, ale nie bede mierzyc bo znowu mam weselesmile
                  i wrzucam na luz!!
                  pa milego weekendu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka