ana773 31.07.06, 07:58 Czy ktoś chodził do niego? Wybieram się do tej kliniki po raz pierwszy. Polecacie czy nie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m.p Re: Mirocki z "Macierzyństwa" Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 12:40 polecam macierzyństwo i dr szlachcica Odpowiedz Link
mila_do_nieba Re: Mirocki z "Macierzyństwa" Kraków 03.08.06, 14:28 Poczytaj proszę n/p wątki zanim sie zdecydujesz na Macierzyństwo i dr Szlachcica. www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=17762&start=330 www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16168 Ja też leczę sie w Krakowie, tzn leczyłam. Jestem w ciąży )) Odpowiedz Link
ana773 Re: Mirocki z "Macierzyństwa" Kraków 07.08.06, 09:44 Bardzo dziękuję, dało dużo do myślenia. Możesz zdradzić gdzie sie leczyłaś? Odpowiedz Link
mila_do_nieba Re: Mirocki z "Macierzyństwa" Kraków 07.08.06, 17:31 Ja się leczyłam ale mam dość złożony problem, którego nie da sie wyleczyć i mi pozostało tylko in vitro. Podchodziłam w Klinice IVF na 29 listopada u dr Janeczko. Bardzo polecam i doktora i klinike. Nie tylko profesjonalne podejscie, bez złudzeń i wyciągania kasy a do tego super podejście do pacjentek. Jak chcesz wiedziec coś wiecej to mozemy na gg pogadac albo pytaj na forum Odpowiedz Link
ana773 wielki dzień 08.08.06, 10:20 Witaj Czy mozesz podać mi blizsze Twoje namiary. Jeżeli nie zdażysz dziś przed 15.00 to pogadamy dopiero w czwartek (mam neta w pracy). Bardzo bym chciała. Muszę Ci zdradzić, że jutro (środa) jest wielki dzień.........idę do Janeczki. Nie mogę sie doczekać ale zarazem mam obawy........co ON powie......czy jest szansa......i takie tam. W czwartek mogę zdać sprawozdanie. Oczywiscie jeżeli bedziesz chciała. Pozdrawiam. Papatki Odpowiedz Link
Gość: krakuska77 Re: Mirocki z "Macierzyństwa" Kraków IP: *.comnet.krakow.pl / 195.150.112.* 28.08.06, 11:39 Hehehe, na naszym-bocianie jest conajmniej kilka osob, ktore od "kilku lat sa w ciazy" i pisza jak to w macierzysntwie bylo im zle a potem poszly do Janeczki i sa w ciazy... Odpowiedz Link
mila_do_nieba Re: Mirocki z "Macierzyństwa" Kraków 28.08.06, 20:35 Bardzo cie przepraszam ale do macierzyństwa nigdy nie chodziłam. I w ciąży od kilk u lat nie jestem. Zresztą śledzę i forum na Bocianie i w nim uczestnicze i jakos nie przypominam sobie osoby która od kilku lat jest w ciąży. Może jeżeli podważasz czyjeś kompetencje i wiarygodność to podaj konkrety; które osoby to są w ciąży od kilku lat? Biorąc pod uwage że klinika IVF funkcjonuje od kwietnai 2005 i pierwsze dziecko urodziło sie w styczniu tego roku to to co piszesz jest mało wiarygodne. (przechodzenie z macierzyństwa do Janeczko i ciąża od kilku lat) Odpowiedz Link