kasikk13 12.08.06, 20:50 Witam wszystkich Jestem nowa pisze pierwszy raz Mam problem z zajściem w ciąże od 4 lat, poszukuje dobrego lekarza w Katowicach.Jestem zdecydowana na inseminacje tylko gdzie i u kogo? POMÓŻCIE Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaaa85 Re: Konkretny lekarz Katowice 12.08.06, 21:02 Provita.Katowice ul.Żelazna.Dr.Kiecka. Odpowiedz Link
kasikk13 Re: Konkretny lekarz Katowice 12.08.06, 21:27 Dzięki za odpowiedź.A znasz Tomanka co o nim myślisz?? Szukam dobrego specjalisty odwiedziłam już przez te 4 lata sporo lerzazy i nic, a wyników badań cały segregator. pozdro Kasikk13 Odpowiedz Link
kasiaaa85 Re: Konkretny lekarz Katowice 12.08.06, 21:31 Tak znam dr.Tomanka rowniez pracuje w Provicie.Swietny fachowiec i przemily czlowiek. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kasikk13 Re: Konkretny lekarz Katowice 13.08.06, 16:27 Cześć Kasiaa85 Jesteś pacjentką Provity czy byłaś i masz swoje szcześćie. Ja chce sie umówić na połowe września. Jestem zdecydowana na inseminacje. Pewnie będziemy musieli zrobić troszke badań no i wtedy lekarz podejmie decyzje co i jak.Ale chyba bez inseminacji sie nie obedzie,oby tylko jedna i ze 100% efektem bo już jestem tym wszystkim bardzo zmęczona. Przed wizyta chciałam sie dowiedziec do którego lekarza powinnam się udać oczywiście który jest najlepszy.O Tomanku czytałam same dobrze opinie. Pozdro Kasikk13 Odpowiedz Link
kasiaaa85 Re: Konkretny lekarz Katowice 14.08.06, 16:41 Jestem pacjentka Provity.Moim lekarzem prowadzacym jest dr.Kiecka.U dr.Tomanka tez bylam bo jest to nieuniknione czy podgladnku owulacji czy IUI.Bylam u wszystkich lekarzy i wszystkich sobie bardzo chwale.Choc jeszcze nie ma efektu ((.Jestem po 2 IUI.Z doktorem postanowilismy ze zrobimy 3 IUI i jak nie bedzie ciazy to in-vitro.Tylko teraz nie moge sie doczekac tej 3 IUI bo 2 miesiace z rzedu pecherzyki rosna mi po niedroznej stronie (( Pozdrawiam i zycze powodzenia. Kasia Odpowiedz Link
samanta25 Re: Konkretny lekarz Katowice 12.08.06, 21:43 Ja też polecam provitę a lekarz - wszyscy lekarze w provicie są ok. Powodzenia ) ******** 57 cykl starań czerwiec '06 ICSI - radość trwała krótko (ciąża biochemiczna) Odpowiedz Link
kasikk13 Re: Konkretny lekarz Katowice 13.08.06, 16:28 Cześć Samanta25 Ty jesteś ich pacjentką? Odpowiedz Link
sun32 Re: Konkretny lekarz Katowice 13.08.06, 22:45 Kasikk jestem pacjentką dr Tomanka. Chociaż efektu jeszcze brak - jestem z niego zadowolona. Jeśli masz jakieś pytania to napisz. Polecam. Odpowiedz Link
amiczek77 do sun32 21.08.06, 19:27 Ja właśnie planuję pójść od września do dr. Tomanka..czy czeka się długo na wizyty? To będzie moja już 3 klinika po dwóch mam niemiłe doświadczenie- teraz mam przeczucie że w Provicie będzie inaczej ( oby ). Mam wrażenie że każdy lekarz nastawia się tylko i wyłącznie na in vitro . Słyszałam o dr. Tomanku dobre opinie..my mamy problem z nasieniem za słabe i mało. Odpowiedz Link
sun32 Re: do Amiczek 24.08.06, 17:18 Na wizytę trzeba poczekać ok 2tyg. Teraz dr jest na urlopie i wraca 5 września do pracy. Zadzwoń jak najszybciej bo zbiera się przez to dużo pacjentek. My tez mamy problem z nasieniem. Dokładniej z morfologią i ruchliwością. Dr zalecił max 3 IUI a gdy się nie uda ICSI. Myślę że dr Tomanek to dobry wybór. Powodzenia i może do zobaczenia... Odpowiedz Link
amiczek77 Re: do sun32 06.09.06, 15:30 jestem zapisana na 19 września do dr. Tomanka. Oby on nam pomógł. Sun32 napisałam do ciebie meilka gazetowego. Prosze odpisz Odpowiedz Link
sun32 Re: do Amiczek 12.09.06, 15:21 Odpisałam! Przepraszam że dopiero dzisiaj, wytłumaczyłam się w mailu. Ja idę dzisiaj na wizytę. Cieszę się, że też się zdecydowałaś. Rano jak Ci odpisywałam to nie zajrzałam tutaj i nie wiedziałam że już masz umówioną wizytę Odpowiedz Link
amiczek77 Re: do sun32 17.09.06, 18:14 a teraz ja odpisałam zajżyj na pocztę meilową Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
kasikk13 Re: do sun32 30.09.06, 20:43 Cześc. Ja równiez byłam we wrześniu na 1 wizycie u Tomanka i wręcz przeciwnie nie naciąga na Ivitro tylko skierował na bakteriologie i powiedział,że może byc błacha przyczyna np.bakterie.Odebrałam moje wyniki i jest ok zobaczymy jak męża. Ale po pierwszej wizycie jestem pozywynej myśli i dał mi odrobine nadzieji. Kasik13 Odpowiedz Link
samanta25 Re: Konkretny lekarz Katowice 14.08.06, 08:36 Kasikk tak jestem pacjentką provity od prawie 2 lat Polecam wątek: www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=38201&start=0 ******** 57 cykl starań czerwiec '06 ICSI - radość trwała krótko (ciąża biochemiczna) Odpowiedz Link
Gość: Kasia Re: Konkretny lekarz Katowice IP: 82.139.20.* 26.10.06, 17:51 Znam lekarza, który specjalizuje się w leczeniu niepłodności. Nazywa się Jerzy Łagan przyjmuje w Gliwicach przy ulicy Dunikowskiego. Ponadto wiem że w Bytomiu w klinice wykonują inseminacje, oraz w klinice niepołodności w Mysłowicach.Życzę powodzenia mnie się udało,pozdrawiam. Odpowiedz Link