Dodaj do ulubionych

Domitrz czy Invimed ???

11.10.06, 13:26
Prosze doradzcie mi czy wybrać Invimed czy Domitrza ??? Sama nie wiem podobny
wątek ale zależy mi bardzo na opiniach ...

Z góry dziękuję

Obserwuj wątek
    • alix1 Re: Domitrz czy Invimed ??? 11.10.06, 15:29
      Ja nie polecam Domitrza, swoją opinie opisałam w wątku domitrz czy novum.
      Uciekłam od faceta i więcej nie wracam, chcoćby podjął się leczyć mnie za darmo.
    • melancholia133 Re: Domitrz czy Invimed ??? 11.10.06, 19:16
      a ja za to uciekłam z invimedu...
      to chyba wszystko zależy od tego, czego tak naprawdę oczekujesz.. Nie mogę się
      wypowiedzieć na temat tego lekarza, o którego pytasz natomiast przypuszczam, ze
      w invimedzie skierują Cię prosto na in vitro. tak było przynajmniej w moim
      przypadku
      • alix1 Re: Domitrz czy Invimed ??? 11.10.06, 20:36
        A domitrz to niby co? 3 inseminacje i zapraszamy na in vitro albo dowidzenia.
        Nie chciał mi robić ani laparo, ani histero, "no bo jak znajdziemy u Pani
        endometriozę to co zrobimy? Dowie się Pani że obniża to szanse na zajście i to
        wszystko. A leczenie zawsze jest to samo" (tzn. inv) Nie umiał zinterpretować
        kilku moich wyników, szkoda gadac. Popularność chyba zdobył tylko dzięki
        bocianowi, tak na prawdę uważam ze jest do bani (i nie jest to tylko moje zdanie).
        • alfa1979 Re: Domitrz czy Invimed ??? 11.10.06, 22:32
          Polecam dr Domitrza z całego serca, super fachowiec, super lekarz i nie zyskał
          popularności dzięki bocianowi tylko dzięki swoim wynikom, fachowości i dużej
          ilości ciąż, dla mnie pierwsza klasa. Oczywiście komuś może nie podobać się
          jego podejscie, ale mi pasowało i efektem jest dwójka dzieciaczków w brzuszku,
          które niedługo przyjdą na świat. Jak dla mnie rewelacja, oczywiście to moje
          zdanie. Życzę po prostu ciąży, gdziekolwiek zdecydujesz się podejść.
      • taby Re: Domitrz czy Invimed ??? 24.10.06, 12:22
        Witam,
        Jestem pacjętką In Vimedu i dr Niemoczyńskiego od niecałych dwóch miesięcy i
        chciałam stanąć w ich obronie. Nikt nas nie wysłał od razu na in vitro. Dr
        Niemoczyński najpierw zalecił leczenie hormonalne i stymulację owulacji.
        Personel jest sympatyczny, a dr Niemoczyński kompetenty, spokojny i napawający
        optymizmem. Polecam !!!
    • strojka Re: Domitrz czy Invimed ??? 18.10.06, 13:41
      Ja polecam INVIMED! Z całęgo serca. Jest kameralnie, recepcja Cię pamięta (!)
      Lekarze są mili (szczególnie dr. Dworniak), położne też. Najpierw zlecają
      wszystkie badania. Nie kierują od razu na invitro! Lekarz Ci doradza co w Twoim
      przypadku jest najlepszym rozwiązaniem. I NIE OWIJA W BAWEŁNĘ. Mówi dokładnie
      jaka jest sytuacja i co trzeba zrobić.
      I najważniejsza sprawa - Invimed jest SKUTECZNY. Jestem tego dowodem. a
      waściwie "jesteśMY" smile
      W NOWUM byłam kilka razy - traktują Cię tam "hurtowo", na wizytę do lekarza
      czekasz pod gabinetem ponad godzinę (?!) by potem lekarz nie mógł się doczekać
      aż w końcu wyjdziesz z jego gabinetu. Na pytania odpowiadają "To Pani NIE WIE?"
      Nowum zdecydowanie nie polecam. Ani od strony leczenia u ginekologa ani
      androloga.
      • Gość: Lena Re: Domitrz czy Invimed ??? IP: *.nsa.gov.pl 25.10.06, 11:23
        Ja też polecam InviMed, ale szczerze powiedziawszy raczej dlatego, ze nie znam
        Domirtza ... i Nie wiem skąd te bajki, ze InviMed to od razu in vitro ...
        Rozumiem, ze jeżeli sa do tego wskazania to lekarze proponuja od razu, ale w
        naszym przypadku najpierw były badania, kilka iui i dopiero wtedy nastapiła
        propozycja wykonania in vitro. Pamietajmy, ze każda z nas ma inne problemy (czy
        nasi mężowie) i sugestia o in vitro już na pierwszej wizycie nie powinna
        dziwić ... No ale ja ktoś chce sie upewnić to przeciez zawsze moze sie
        skonsultowac z innym specjalistą
    • agnienienia Re: Domitrz czy Invimed ??? 24.10.06, 18:24
      Ja również polecam Invimed. Bardzo sympatyczna obsługa i świetni lekarze! Ja
      chodziłam (i chodze bo jestem w 31 tyg ciąży bliźniaczej)do dr Dworniaka, nie
      jest on może zbyt gadatliwy i wylewny, niczego z góry nie obiecuje ale jest
      bardzo skuteczny, a oto chyba chodzi! Najpierw zlecał kolejno wszystkie
      potrzebne badania, a potem przeszedł do leczenia. Dzięki tej klinice jestem
      naprawde szczęśliwasmile))).
      • hamaa Re: Domitrz czy Invimed ??? 25.10.06, 13:39
        Ja nie moge polecici Invimedu. U mnie zrobiono icsi bez kompletu potrzebnych
        badań. Dopiero potem, po zrobioniu badań okazało sie ze wyjśc nie mogło. Ja
        leczyłam sie u dr Rokickiego, szczerze nie polecam. Może inni lekarze sa lepsi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka