mimi795 14.03.07, 13:08 Cześć dziewczyny udało nam się są dwie kreseczki. Pomimo że radziłyście żeby test zrobić rano ale ja nie mogłam już wytrzymać i zrobiłam wczoraj o 18,05 i okazały się dwie kreseczki. Jestem taka szczęśliwa nie mówiąc już o moim mężu. Do lekarza narazie nie idę bo koleżanka mi doradziła żebym szła dopiero za jakieś dwa tygodnie bo i tak na razie nie będzie mógł mnie zbadać. I nic konkretnego nie powie. Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze, dodam że to moja pierwsza ciąża i sama nie wiem za bardzo co i jak. Życzę Wam wszystkim z całego serduszka pięknych grubiutkich dwóch kreseczek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przesyłam Wam szczęśliwe fluidki ): ):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):): ):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olutek_m Re: Udało się!!!!!!!!!!! 14.03.07, 13:18 Gratuluję Życzę Ci aby pozostałe 8 miesięcy szybciutko minęły Odpowiedz Link
mimi795 Re: Udało się!!!!!!!!!!! 14.03.07, 14:28 Staraliśmy się (tak naprawdę) od października zeszłego roku. W lutym stwierdziłam że muszę przestać o tym całkowice myśleć, nawet internetu nie czytałam i proszę udało się. Nawet już stwierdziłam że teraz od marca zaczne pić len (bo termin @ miałam mieć na ok 10 marzec). Także życzę wszystkim starającym się wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link
alex74 Re: Udało się!!!!!!!!!!! 14.03.07, 15:15 Ogromniaste gratulacje!!!! Łapię fluidki pełnymi garściami.Pozdrawiami życzę spokojnych miesięcy i cudownego maluszka.alex74 Odpowiedz Link
groszek28 Re: Udało się!!!!!!!!!!! 14.03.07, 15:27 )))) Gratulacje! Wszystko będzei dobrze, dbaj o siebie )) Odpowiedz Link
maggga1 Re: Udało się!!!!!!!!!!! 14.03.07, 15:55 wielkie gratulacje, uważaj na siebie i wszystkiego dobrego!!! a ja łapie fluidki Odpowiedz Link
87lnbv Re: Udało się!!!!!!!!!!! 14.03.07, 18:25 ale szczęściara, a ja myslałam, że piłaś właśnie len pierwszy miesiąc i ciach udało się, ale mamy potwierdzenie na to, że jak złapiemy oddech, przestaniemy myślec ciągle ciągle, to się UDA UDA UDA... a ja Wam zdradzę dziewczynki tajemnicę, może żadna sie nie przyzna, ale ... te pary które staraja się już długo, może Im się to przytrafia-kobietom??? w ostatniej ciąży, w kt zaszłam w drugim cyklu, UWAGA w pierwszym sie nie udało byc może dlatego, że nie miałam orgazmu, poprostu się nie udało, a podobno te przyjemne skurcze bardzo pomagają plemniczkom...może eureki nie odkryłam, ale... i może jeszcze coś dorzucę jak juz tak daleko zaszłam, że i pozycja też jest bardzo ważna czasami...jaka już nie odważę się napisac pozdrawiam Odpowiedz Link
jenifer1 Re: Udało się!!!!!!!!!!! 17.03.07, 20:13 87lnbv napisała: > ale szczęściara, a ja myslałam, że piłaś właśnie len pierwszy miesiąc i ciach > udało się, ale mamy potwierdzenie na to, że jak złapiemy oddech, przestaniemy > myślec ciągle ciągle, to się UDA UDA UDA... > a ja Wam zdradzę dziewczynki tajemnicę, może żadna sie nie przyzna, ale ... te > > pary które staraja się już długo, może Im się to przytrafia-kobietom??? > w ostatniej ciąży, w kt zaszłam w drugim cyklu, UWAGA w pierwszym sie nie udało > > byc może dlatego, że nie miałam orgazmu, poprostu się nie udało, a podobno te > przyjemne skurcze bardzo pomagają plemniczkom...może eureki nie odkryłam, ale.. > . > i może jeszcze coś dorzucę jak juz tak daleko zaszłam, że i pozycja też jest > bardzo ważna czasami...jaka już nie odważę się napisac pozdrawiam No tak ale orgazmu nie da sie mieć na zawołanie Odpowiedz Link
owieczka36 Re: Udało się!!!!!!!!!!! 16.03.07, 18:53 Gratuluje i zycze spokojnej,ksiazkowej ciazy!Monika Odpowiedz Link
ewinka22 Re: Udało się!!!!!!!!!!! 17.03.07, 15:01 No i ja szczerze gratuluję)) Życzę Wam wszystkiego dobrego no i widać, że wszystko mozliwe)Pozdrowionka Odpowiedz Link
jenifer1 Re: Udało się!!!!!!!!!!! 17.03.07, 20:14 Ja teŻ gratuluje i życzę szczęśliwych 9 miesięcy! Odpowiedz Link