kita36 23.05.07, 10:41 Dziewczyny, gdzie się leczycie we Wrocławiu. Ja zaczęłam w Invi Med u Gizlera. Proszę o opinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość portalu Re: Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 15:44 Ja osobiście polecam Ci gorąco dr Polaka. Jego przychodnia jest na Partynickiej 45 we Wrocławiu. Super specjalista!!!!!Dzieki niemu jestem w ciąży i cieszę się, że do niego trafiłam. W Invimedzie nie byłam, więc nie potrafię Ci nic doradzić.Możesz wejść na stronę internetową dr Polaka www.polak.med.pl tam masz wszystkie namiary. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link
kita36 Re: Wrocław 23.05.07, 18:14 Dziękuje bardzo za info o dr Polak. Ale dopiero zaczęłam i nie chciałabym od razu zmieniać, na razie mam monitoring cyklu. Tylko niepokoi mnie że mało jest opinii o tej klinice, czy żadna z Was nie ma z nimi jakiś doświadczeń. O doktorze Polaku można przeczytać wiele a o moim pustka. Odpowiedz Link
aniaresz Re: Wrocław 24.05.07, 16:45 Dr Polak mnie też leczy. Jest super i ważne że dyspozycyjny, czy sobota lub niedziela, jak trzeba to zawsze jest. Ja jestem po 1 iui i w czerwcu podchodzę do 2 iui. Również polecam, a co wiadomości na jego temat to wpisz w wyszukiwarke i jest tyle że ciężko wszystko przeczytać. Odpowiedz Link
Gość: gosc Re: Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.07, 16:13 Zaszlas naturalnie czy mialas wspomaganie? jakie? ciekawi mnie skutecznosc in vitro u Polaka. Czy wiesz cos moze na ten temat? Odpowiedz Link