beata334 24.05.07, 21:02 dziewczyny mam pytanie duzo piszecie o roznych klinikach a nic o klinice bocian na ul.akademickiej w bialymstoku czy ktoras z was wie cos na temat tej kliniki i dr mrugacza? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dag Re: klinika bocian IP: *.csk.pl 25.05.07, 20:02 tu pewnie za malo dziewczyn z tej kliniki zaglada. ja na razie bylam na jednej wizycie u dr bo mamy przerwe w staraniach, wiec niewiele moge powiedziec. Odpowiedz Link
Gość: dag Re: klinika bocian IP: *.csk.pl 25.05.07, 20:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=747&w=59928663 tu mowilysmy troche Odpowiedz Link
Gość: mania Re: klinika bocian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 17:24 Smialo mozecie zglaszac sie w tej klinice! Wspanialy lekarz dr.Mrugacz, ktory pracowal wczesniej w Kriobanku. Takiej obslugi i przychylnosci jakiej potrzebujemy,a korzystalam z roznych punktow to Tu napewno znajdziecie!! Odpowiedz Link
Gość: szczęsliwa Re: klinika bocian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 23:43 zapraszam na forum www.nasz-bocian.pl/modules.php? name=Forums&file=viewforum&f=8 tu zjajdziecie wątek białostocki a na nim wiele fanek dr. Mrugacza. Znam mnóstwo dziewczyn którym sie udało, ja jestem po ICSI i od kliku dni wiem że mi również sie udało. pozdrawiam Odpowiedz Link