Dodaj do ulubionych

Starania a sport

11.06.07, 17:34
Mam pytanko.Czy teraz kiedy zaczelismy starac sie o dzidzusia powinnam
zrezygnowac ze sportu? Troche sie gimnastykuje,troche biegam no i czasami
rowerek-co o tym myslicie
Obserwuj wątek
    • wiosenka1 Re: Starania a sport 11.06.07, 19:49
      z tego co mi wiadomo w ciazy mozna uprawiac lekki sport (jesli nie ma zadnych
      przeciwskazan, nie wolno jednak zaczaccwiczen wlasnie w okresie ciazy jesli
      wczesniej sie nie cwiczylo

wpierw cwiczenia przy staraniach a jak zafasolkujesz pogadaj z ginkiem, ale
      moja kolezanka w 3 msc ciazy byla na nartach wiec luzik
      • melani5 Re: Starania a sport 11.06.07, 23:02
        Dzieki za odpowiedz.Chyba sobie odpuszcze narazie,bo dzidzius wazniejszy dla
        mnie teraz niz figurka.pozdrawiam
    • tessie124 Re: Starania a sport 11.06.07, 23:21
      Myślę, że jeżeli systematycznie uprawiasz sport to nie powinnaś rezygnować
      dlatego, że się staracie. Starania mogą potrwać parę miesięcy, choć życzę Ci
      abyś zafasolkowała już w najbliższym cyklu. I to nie chodzi o figurę, po prostu
      dla dziecka jest lepiej gdy mama jest w dobrej formie i kondycji. Poród chyba
      też lepiej przebiega. A jeżeli przerwiesz ćwiczyć i nie zajdziesz to będziesz
      tracić formę a to nie jest dobre ani dla Ciebie ani dla dziecka. Najlepiej
      zapytaj gina.

Pozdr
      Tess
      P.S. Oczywiście nie sport wyczynowy. Może zrezygnuj z roweru, żeby przypadkiem
      nie stracić fasolki ale gimnastyka ok i może zamień coś na pływanie.
      • melani5 Re: Starania a sport 13.06.07, 10:30
        Nie,sportow wyczynowych nieuprawiam.Troche biegam bo mojemu mezusiowi zaczal
        rosnac brzuszek a do parku samemu niebardzo chce mu sie chodzic. No ale wczoraj
        postanowilam-on biega a ja spaceruje i cwicze. Mam problemy z krazeniem wiec
        musze sie ruszac-odstawilam leki wiec teraz ratuje sie natura.
    • pewna_taka Re: Starania a sport 13.06.07, 11:12
      Też mam takie wątpliwości - zrezygnowałam z intensywnych ćwiczeń, ale nie z
      basenu i roweru.
      • wiosenka1 Re: Starania a sport 13.06.07, 14:21
        i dobrze dziewczynki, jesli cwiczylyscie to dla zdrowia i sprawnosci robcie to
        dalej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka