Dodaj do ulubionych

ból sutka

12.07.07, 22:03
Od rana dokucza mi ból sutka, w dodatku jest on lekko nabrzmialy. Co to może
być?
Obserwuj wątek
    • pstro2 Re: ból sutka 13.07.07, 18:06
      Widzisz, ja akurat mam ten sam problem. Ale od początku…. Staramy się od 14
      miesięcy, bezskutecznie. Diagnoza PCOS. Od 6 miesięcy jestem na duphastonie.
      Cykle regularne 28-29 dni. W 18 dc byłam na USG, chciałam się dowiedzieć jak tam
      u mnie z owulacją. Okazało się, że mam w prawym jajniku pęcherzyk 17mm. Lekarz
      powiedział, że pęcherzyk pęknie w ciągu najbliższych 3-4 dni. Kazał przez
      kolejne 4 dni czynić starania, czyli jak to ujął: „bzykacie się codziennie”, po
      seksie kazał leżeć na plecach, a najlepiej nie wstawać do rana. Teraz jest 24
      dc. Od 4 dni odczuwam pieczenie prawego sutka. Oczywiście dopatruję się w tym
      objawu ciąży, ale cholera wie jak to jest. Bo niby dlaczego szczypie mnie tylko
      ten jeden? Sama już nie wiem... No i kiedy testować? Dziś przedostatni dzień
      duphastonu. Zawsze zakładałam, że owulację mam około 15 dnia cyklu. A tu się
      okazuje, że 17dc pęcherzyk jeszcze rośnie…
      Zawsze jestem tutaj w roli obserwatora i z tego co widzę dziewczyny są tu nieźle
      wyedukowane. Może któraś coś podpowie…
      • martaaa123 Re: ból sutka 16.07.07, 15:25
        Dziewczyny ciezko powiedziec...u mnie pierwszym objawem ciazy byly bolace i
        nabrzmiale brodawki juz kilka dnia po owu. Teraz (7tydz ciazy) jest tak, ze
        czasami boli bardziej jedna piers czasem druda, nie ma zasadysmile Nie chce was
        nakrecac na ciaze, bo rozczarowanie pozniej mocniej boli, ale to dobry objaw,
        taki troszke ciazowysmile, a bola was pieri przed okresem? Mialyscie tak juz
        kiedys? Jak nie to...smile Trzymam kciuki i wiem jak wnikacie w siebie, bedzie
        dobrze dziewczyny!! Jeszcze kilka dni!! Powodzenia i przesylam fluidki ciazowe!!
      • martaaa123 Re: ból sutka 16.07.07, 15:27
        aaa i jeszcze jedno...pstro2 ja tez ma PCO, glowa do gory, mimo tej paskunej
        choroby udalo sie, Tobie tez sie uda!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka