ewela221 12.07.07, 22:03 Od rana dokucza mi ból sutka, w dodatku jest on lekko nabrzmialy. Co to może być? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstro2 Re: ból sutka 13.07.07, 18:06 Widzisz, ja akurat mam ten sam problem. Ale od początku…. Staramy się od 14 miesięcy, bezskutecznie. Diagnoza PCOS. Od 6 miesięcy jestem na duphastonie. Cykle regularne 28-29 dni. W 18 dc byłam na USG, chciałam się dowiedzieć jak tam u mnie z owulacją. Okazało się, że mam w prawym jajniku pęcherzyk 17mm. Lekarz powiedział, że pęcherzyk pęknie w ciągu najbliższych 3-4 dni. Kazał przez kolejne 4 dni czynić starania, czyli jak to ujął: „bzykacie się codziennie”, po seksie kazał leżeć na plecach, a najlepiej nie wstawać do rana. Teraz jest 24 dc. Od 4 dni odczuwam pieczenie prawego sutka. Oczywiście dopatruję się w tym objawu ciąży, ale cholera wie jak to jest. Bo niby dlaczego szczypie mnie tylko ten jeden? Sama już nie wiem... No i kiedy testować? Dziś przedostatni dzień duphastonu. Zawsze zakładałam, że owulację mam około 15 dnia cyklu. A tu się okazuje, że 17dc pęcherzyk jeszcze rośnie… Zawsze jestem tutaj w roli obserwatora i z tego co widzę dziewczyny są tu nieźle wyedukowane. Może któraś coś podpowie… Odpowiedz Link
martaaa123 Re: ból sutka 16.07.07, 15:25 Dziewczyny ciezko powiedziec...u mnie pierwszym objawem ciazy byly bolace i nabrzmiale brodawki juz kilka dnia po owu. Teraz (7tydz ciazy) jest tak, ze czasami boli bardziej jedna piers czasem druda, nie ma zasady Nie chce was nakrecac na ciaze, bo rozczarowanie pozniej mocniej boli, ale to dobry objaw, taki troszke ciazowy, a bola was pieri przed okresem? Mialyscie tak juz kiedys? Jak nie to... Trzymam kciuki i wiem jak wnikacie w siebie, bedzie dobrze dziewczyny!! Jeszcze kilka dni!! Powodzenia i przesylam fluidki ciazowe!! Odpowiedz Link
martaaa123 Re: ból sutka 16.07.07, 15:27 aaa i jeszcze jedno...pstro2 ja tez ma PCO, glowa do gory, mimo tej paskunej choroby udalo sie, Tobie tez sie uda! Odpowiedz Link