Gość: aga80 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 11:48 Jestem umówiona na pierwszą wizytę do dr Mańki. Czy są tu osoby które leczą się u tego lekarza? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga.zosia Re: Provita dr Mańka 01.10.07, 14:01 Czesc! Chodzę do dr Mańki juz od kilku lat i uważam Go za bardzo dobrego lekarza. Chodziłam do Niego całą ciążę i nawet odbierał poród mojej córeczki. Mam do Niego ogromne zaufanie. Zyczę powodzenia Odpowiedz Link
Gość: liliana1981 Re: Provita dr Mańka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 09:17 mi na platnych badaniach prenatalnych(150zl)powiedzial, ze uroodze chlopczyka.urodzilam dziewczynke. troche za duzo kosztowala mnie ta pomylka Odpowiedz Link
Gość: gosć Re: Provita dr Mańka IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.12.07, 21:17 wybieram się do provity i zastanawiam się nad tym czy iść do Grettki czy do dr Mańka. Napiszcie swoje opinie o dr Mańka. Odpowiedz Link
Gość: Asiiik Re: Provita dr Mańka IP: *.chello.pl 26.12.07, 14:19 do dr mańki, jest bardziej rozmowny i ma doświadczenie. Odpowiedz Link
0aga30 Re: Provita dr Mańka 27.12.07, 18:42 Witam W P miałam IV IUI i troszkę lekarzy przerobiłam: więc dr Mańka bardzo miły i sympatyczny podobnie jak dr Tomanek, ale wydaje mi się że dr Grettka jest bardziej konkretny choć straszny mruk.III IUI robił mi dr Mańka , IV dr Kiecka - który zresztą jest moim lekarzem. Wybór należy do Ciebie. Powodzenia Odpowiedz Link
Gość: Ama75 dr Mańka OK IP: *.chello.pl 13.01.08, 12:38 mnie robił IMSI i za drugim podejściem jestem w ciąży. Wcześniej leczyłam się Novomedice i Novum. Do Novum za daleko i za drogo a do novomedici, coż szkoda słów... Odpowiedz Link
Gość: sasza Re: Provita dr Mańka IP: 83.142.222.* 01.02.08, 10:31 Dr Mańka prowadzi moją ciążę. Fantastyczny lekarz, ciepły, sympatyczny, cierpliwy, wyczerpująco odpowiada na każde pytanie i na dodatek ma poczucie humoru Poza tym profesjonalizm i doświadczenie w każdym calu. Jeśli szukacie dobrego lekarza, to naprawdę polecam Odpowiedz Link