ja1998 17.12.07, 09:38 Witam Czy ktoś może mial inseminację w Provicie i z jakim skutkiem? Interesuje mnie to ponieważ mam mieć w styczniu. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0aga30 Re: Provita 25.12.07, 17:54 Witam Ja miałam cztery IUIw Provicie neistety bez skutku. Więcej robić nie będę bez sensu, teraz odpoczywamy... Odpowiedz Link
Gość: Asiiik za 2 razem się udało IP: *.chello.pl 26.12.07, 14:13 za drugim razem się udało, ale koleżanka miała 3 razy i teraz lekarz stwierdził że więcej nie ma sensu. Już im tylko in vitro pozostało. Odpowiedz Link
szeja Re: Provita 02.01.08, 20:22 A nam się udała inseminaja za pierwszym razem właśnie w Provicie, teraz jestem już w 33 tc i zbliżam się ku końcowi. Lekarz prowadzący to dr Kiecka, cenię sobie jego niezwykłą wiedzę, fachowość i dziękuję za naszą małą krupcię która niedługo się urodzi. Odpowiedz Link
Gość: kammal Re: Provita IP: *.chello.pl 16.01.08, 23:13 nam się udało za drugim razem. Ale siedziałam w poczekalni z babka co miała już 4 i nic trudno powiedzieć. Odpowiedz Link