Dodaj do ulubionych

kriobank Bialystok prosze o opinie

05.04.08, 16:05
wiem ze tak klinika ma dosc korzystne ceny in vitro...czy sa tutaj
dzidewczyny kt korzystaja/korzystaly z uslug tej kliniki?
Obserwuj wątek
    • Gość: kinga Re: kriobank Bialystok prosze o opinie IP: *.jjs-isp.pl 05.04.08, 20:26
      korzystne???????? chyba zartujesz!
      Maja najwyzsze cen sposrod cen w Bialymstoku. Porownywalne do cen w
      Novum-najdrozszej klinice w polsce
      • magdax78 Re: kriobank Bialystok prosze o opinie 07.04.08, 08:21
        w Bialymstoku jeszce gdzies wykonuja in vitro???
        • Gość: maniA Re: kriobank Bialystok prosze o opinie IP: *.jjs-isp.pl 07.04.08, 19:17
          tak klinika bocian z dr mrugaczem i dr domitrz dr szamantowicz prof wolczynski

polecam watek
          nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=55480&start=420
          • dagmara-k Re: kriobank Bialystok prosze o opinie 08.04.08, 08:48
            akurat na tym watku to wiekszosc pacjentki i fanki kochanego dr mrugacza (w tym
            ja sama) ale fakt ze poza nim i kriobankiem sa jeszcze szamatowiczowie
            www.medgyn.pl/
            i domitrz/wolczynski www.domitrz.pl/index.htm
            - ceny porownywalne, tylko kriobank bardzo drogi, z drugiej strony kriobank ma
            psychologa w cenie wizyt i robia wszytskie badania juz na starcie, ktore
            pozostali wymienieni robia dopiero kiedy sa konieczne. w kriobanku tez pracuja
            swietni specjalisci, sa watki na bocianie. tylko ta cena.
            • gato.domestico Re: kriobank Bialystok prosze o opinie 08.04.08, 10:00
              ja nie mieszkam w bialymstoku i musialabym dojezdrzac ewentualnie
              zamieszkac w tym miescie jakies 2 tyg. Jestem z Krakowa...co wybrac
              pod wzgl wygody no i efektow? kriobank czy Domitrza etc...samam juz
              nie wiem...
            • gato.domestico Re: kriobank Bialystok prosze o opinie 08.04.08, 10:04

to ze robia badania kiedy sa potrzebne to chyba ok...a nie tak na
              zapas...
      • frankosweet Re: kriobank Bialystok prosze o opinie 06.04.13, 22:10
        Radzę dobrze się zastanowić nad skierowaniem swoich kroków, zwłaszcza pierwszych do tego typu instytucji. Moim zdaniem to z pewnością nie jest klinika leczenia niepłodności.
        W kriobanku trafiliśmy na "specjalistę" pana dariusza. Poinformowałam pana doktora, że mam poważny problem z nawracającymi infekcjami układu moczowego, stwierdził, że mam, jak to zgrabnie ujął " objawy pszychosomatyczne" Dodam, że taka infekcja kończy się u mnie krwią w moczu i fatalnymi wynikami badań. Problem naszej niepłodności to złe wyniki mojego męża. Na pytanie z naszej strony o powód takiej sytuacji, lekarz odpowiedział, że może mój mąż pracuje na stacji benzynowej a tak w ogóle to powodów nie ma, tak po prostu jest i już. Oczywiście nie da się nic zrobić, jedyne wyjście dla nas to in vitro.
        Cała sytuacja była żenująca, nieodpowiedni człowiek na nieodpowiednim miejscu, czy lekarz ????BARDZO ZA DUŻO POWIEDZIANE raczej cwaniak, mający zupełnie bezsensowne odpowiedzi na nasze pytania. A jednak jestem wdzięczna całej sytuacji, współczuję wszystkim, którzy są w tym samym położeniu co my, to wielki ból i cierpienie.
        Ale czasem warto rozważyć wszystkie za i przeciw in vitro. Rozmowa z tym człowiekiem dała mi wiele do myślenia. Trzeba myślę pamiętać o jednym: in vitro to niesamowity biznes i możemy przymknąć oczy na wiele rzeczy ale ...

Jesteśmy wzorcowym przykładek na diagnostykę na poziomie średniowiecznym.
        Mogłabym się mianować dr. House. A mianowicie uparłam się na dokładne badania mojego męża pod kontem obecności bakterii powodujących moje infekcje. Badania wykazały obecności bakterii powodujących zapalenie gruczołu krokowego i może to nasz cały problem. Czeka nas antybiotykoterapia, nie wiem czy coś z tego będzie, wiem za to, że zawsze jest jakaś przyczyna. Od początku mieliśmy strasznego pecha do lekarzy. Ale wizytę w kriobanku zapamiętam sobie na bardzo długo. UPOKORZENIE KŁAMSTWA ROZCZAROWANIE i za wszystko słono zapłaciliśmy
    • Gość: kinga dagmara-k IP: *.jjs-isp.pl 08.04.08, 14:39
      a moze uzywalabys jednego nicku DAGPS???
      • magdax78 Re: dagmara-k 08.04.08, 17:12
        o co Ci chodzi?????
      • Gość: kinga Re: dagmara-k IP: *.jjs-isp.pl 08.04.08, 18:34
        dagpas i dagmara to ta sama osoba, nie wiem dlaczego raz pisze pod tym nickiem a
        raz pod innym
        • magdax78 Re: dagmara-k 08.04.08, 20:14
          acha...smile myslalam z e to do mnie ...smile)
        • tekla12 Re: dagmara-k 08.04.08, 21:02
          Gość portalu: kinga napisał(a):

> dagpas i dagmara to ta sama osoba, nie wiem dlaczego raz pisze pod tym nickiem
          > a
          > raz pod innym

hmm, może czeka aż ty się zalogujesz i zaczniesz używać tylko jednego nickawink?
    • magdax78 czyli... 09.04.08, 10:52
      zakladajac Bialystok kogo wybrac...bo ciezko znalezc miarodajne info
      nt powodzen ivf/icsi
      Kriobank czy Lekarzy z AM?
      prosze pomozcie...koszty sa mniejszym problemem chociaz gdyby
      statystyki powodzen/kwalifikacje byly podobne wybralabym tansza
      opcje.
      W naszym przypadku nasienie meza stanowi problem.
      • Gość: kinga Re: czyli... IP: *.jjs-isp.pl 09.04.08, 15:39
        mysle ze bez problemu w tym wypadku mozesz wybrac bociana dr Mrugacza
        • magdax78 Re: czyli... 09.04.08, 18:38
          klinika Bocian nie ma chyba swojej strony internetowej?szukam i
          szukam i wychodzi mi tylko nasz-bocian ale to jesty portal...
          • Gość: kinga Re: czyli... IP: *.jjs-isp.pl 09.04.08, 18:52
            ma swoja strone ale jest w budowie. niczego tam sie nie dowiesz. dr mrugacz
            wykonuje zabiegi w swojej klinice BOCIAN, najlepiej wejdz na watek ktory ci
            wczesniej podalalm i wszytskiego sie dowiesz
            • Gość: x Prof. Wołczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 20:40
              Polecam prof. Wołczyńskiego dzieki niemu jestem w ciaży.
              • dagmara-k kinga 17.04.08, 11:36
                dagps i dagmara-k to oczywiscie ta sama osoba, kto mnie zna ten wie skad sie tak
                zadzialo, a tobie w czym pomoze ze wroce do starego nicku i wszedzie bede pod
                tym samym?
                • Gość: kinga Re: kinga IP: *.jjs-isp.pl 18.04.08, 15:10
                  Ja Cie znam Dagmara, ale nie wiem co sie "zadzialo".
                  Zawsze sadzilam ze jak ktos zmienia nick to chce zapomniec o przeszlosci-tzn
                  podaje sie za kogos innego zupelnie
                  • dagmara-k Re: kinga 18.04.08, 16:45
                    gdybym chciala zapomniec o internetowej przeszlosci zmienilabym nick bardziej
                    radykalnie i omijalabym szerokim lukiem fora dotyczace nieplodnosci a ja jak
                    widac rzadko kiedy jakiekolwiek inne fora odwiedzamsmile nie zmienilam nicka na
                    kamilpodrywacz i nie buszuje na forum "hydraulika"big_grinDD wink
                    • Gość: kinga Re: kinga IP: *.jjs-isp.pl 18.04.08, 20:40
                      a moze sie wstydzisz internetowej przeszlosci?wink
                      • dagmara-k Re: kinga 18.04.08, 21:46
                        smile)) trafilas w sednosmile jako dagps rozbieralam sie w interneciewink
                        • Gość: kinga Re: kinga IP: *.jjs-isp.pl 19.04.08, 09:56
                          Przepraszm za takie okreslenie, ale widac nadal jestes niezrownowazona osoba.
                          Pozdrawiam
                          • dagmara-k Re: kinga 19.04.08, 13:05
                            czyli nic sie nie zmienilamsmile
                            kobieto, to internet, moge miec na imie tadeusz nawetsmile
                            • dagmara-k Re: kinga 19.04.08, 14:46
                              smile juz cie rozpoznajesmile teraz wszystko rozumiem. mozemy sobie popisac prywatnie,
                              a nawet spotkac sie osobiscie, nie mamy do siebie bardzo daleko. to watek o czym
                              innym, wiec zapraszam na poczte.
                              • Gość: kinga Re: kinga IP: *.jjs-isp.pl 20.04.08, 16:26
                                Sluchaj Dagmara, ja nie mam o czym z toba rozmawiac!!
                                Zwrocilam ci jedynie uwage ze poslugujesz sie dwoma roznymi nickami- w
                                zaleznosci od sytuacji. Tyle!!
                                A ty jak widac jestes jaka jestes i uszanuj watek. Tak jak napisalas nie jest on
                                od tego!!Wiec skoncz
                        • Gość: gość Re: kinga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 17:49
                          dobrze, że zdjęcie z wielbłądem usunęłaś, bo było straszne
    • wioluc75 Re: kriobank Bialystok prosze o opinie 21.04.08, 13:45
      Polecam Krobank, co prawda nie robilam in vitri tylko inseminacje,
      wyszła za pierwszym razem, niunio ma juz dwa lata, teraz staramy sie
      o drugie, polecam, w novum trzy proby nie udane pozdrawiam
      • Gość: mela Re: kriobank Bialystok prosze o opinie IP: 77.245.247.* 24.04.08, 12:06
        A co sądzicie o klinice INVIMED w Poznaniu?
        • Gość: kinia Re: kriobank Bialystok prosze o opinie IP: *.static.korbank.pl 12.05.13, 17:10
          Podchodziłam do invitro wo 2012 grudniu. Specjaliści z dużą wiedzą. Obydwaj strasznie zadufani w sobie. Myślę, że mają trochę Klientów jednak przy takim podejściu do pacjenta długiej kariery im nie wrożę! Strasznie drogo się cenią, przycinają kasę na lekach. Za każdym razem trzeba prosić o fakturę i piszą na niej hasł o"usługi medyczne", nic wiecej. Brak informacji za co ile sie płaci. Każda pacjenka dowiaduje sie dopiero o wszystkim po wizycie co ile kosztuje. Szkoda gadać. Przeniosłam się do Invimed i pomimo ze nie udało mi się tam kolejne invitro to widać różnicę w podejściu do naszego cierpienia. też ciągną kasę, ale nie taką i nie w taki sposob jak w Białymstoku
    • Gość: Julka Re: kriobank Bialystok prosze o opinie IP: *.tel.tkb.net.pl 19.03.14, 00:52
      Widzę tu prawie same niepochlebne opinie ja natomiast mam zupełnie inne odczucia. Byłam tam kilka razy, między innymi na zabiegach IUI, co prawda nie udanych ale cóż tak bywa, na pewno to nie z ich winy. Ceny może i są wysokie nie wiem nie sprawdzałam w innych klinikach tego typu ale nigdy nie odczułam żeby mnie ktoś tam na coś naciągał. Przed opłaceniem zapytano mnie czy chcę paragon czy fakturę. Personel miły, sympatyczny. Przy pobieraniu krwi albo przy zastrzykach też zawsze miła atmosfera co zmniejsza napięcie i stres. Gdy musiałam dłużej poczekać zawsze proponowano kawę, herbatę poczekanie w spokojniejszym miejscu na piętrze. Lekarz do którego chodzę też miły, ciepły przyjemnie się z nim rozmawia. Nie wiem jacy są inni lekarze z tej kliniki bo nie byłam u nich na wizytach, ale dr Pawła Kuć mogę polecić z czystym sumieniem.
      • Gość: pacjentka Re: kriobank Bialystok prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.14, 14:45
        ja miałam niedawno inseminację w Kriobanku w Białymstoku. Ogólnie tego miejsca nie polecam, personel nieprzyjemny, mało dyskretny, wszyscy w poczekalni wiedzieli jak ja się nazywam, z jakim problemem się zgłosiłam i na jaki zabieg!!! szczerze nie polecam!!!!
        • basia.ns Re: kriobank Bialystok prosze o opinie 14.12.18, 20:09
          A ja polecam z czystym sumieniem. Wszyscy są mili, nie robią niepotrzebnych badań. Prowadzi nas doc. Grochowski, bardzo nas wspiera. Miałam punkcje i teraz czekamy na wyniki czy zarodki dobrze się dzielą. Nie wiem czy nam się uda, bardzo w to wierzę. Ale nawet jeśli nie to wiem że oni wszyscy robią dla nas co mogą. Polecam klinikę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka