maesstra 27.05.08, 11:42 witam, podpowiedzcie mi jaki sobie kupić termometr? Czy taki do ucha moze byc? Zwykły rtęciowy??? Sama nie wiem... jaki wy macie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosienta Re: jaki termometr??? 27.05.08, 12:51 Ja zainwestowałam w baby-comp, bardzo, bardzo drogi. Stwierdzam jednak, że to gruba przesada. Podobno mozna kupić jakiś za ok.19zł (nie wiem jak się nazywa). Musi pokazywać dokładnośc do 2 miejsc po przecinku. Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: jaki termometr??? 27.05.08, 14:32 termometr elektroniczny z firmy Microlife z dwoma miejscami po przecinku na allegro za ok.20 zl lub w sklepach medycznych za ok.30 zl. Polecany przy npr. Odpowiedz Link
uccellino Re: jaki termometr??? 27.05.08, 14:42 > Czy taki do ucha moze byc? Do ucha??? A cóż to za wynalazek. Ja mam rtęciowy owulacyjny, musiałam go zamówić w aptece i był na drugi dzień. Odpowiedz Link
maesstra Re: jaki termometr??? 27.05.08, 22:05 ooo nawet nie pomyślałabym że jest coś takiego jak termometr owulacyjny, ale byłam w aptece i faktycznie był - koszt 6 zł, wiec na razie kupiłam, a nad czymś bardziej wypasionym się zastanowię, bo przeglądnęłam wstępnie allegro i wybór jest oooooooogromny. Szukałam tego z dwoma miejscami po przecinku ale nie spotkałam... Odpowiedz Link
uccellino Re: jaki termometr??? 27.05.08, 22:30 > na razie kupiłam, a nad czym > ś > bardziej wypasionym się zastanowię, Mnie mój służy świetnie już blisko dwa lata. Nie czuję potrzeby niczego innego. Odpowiedz Link
nikka1975 Re: jaki termometr??? 27.05.08, 22:48 a ja przed chwileczką zamówiłam na allegro microlife za 21zeta, a do tego jeszcze zamówiłam 10 teścików z męża konta, będzie brykać na pocztę )) Odpowiedz Link