bluekike 26.06.08, 21:38 Kobieta,32 lata,półtora roku starań za mną. Można się do Was przysiąść? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uccellino Re: cześć :) 26.06.08, 21:41 Witamy. Masz świadomość, że jestesmy stadem wariatek? ;-PPP Oprócz Bushko, która nie jest wariatką A w każdym razie nie należy jej tego sugerować w czasie PMSu ) Odpowiedz Link
bluekike Re: cześć :) 26.06.08, 21:46 Wariatki? Eee,nie.Odniosłam wrażenie że bardzo racjonalne z Was kobiety Odpowiedz Link
bushko Re: cześć :) 26.06.08, 21:49 Racjonalne z nas kobiety...hm Bluekike już Cie kocham... (ja tylko jestem dobrą chrześcijanką)) Bushko... Odpowiedz Link
bushko Re: cześć :) 26.06.08, 21:47 Witaj... Dzięki Uccellino, ale sie uśmiałam... hehehe ;-DDD Ja jestem tylko fanatyczna katoliczką, choc nie cierpie rydzyka, ale rydze ponoc bardzo smaczne a grzyby ja uwielbiam... Tak więc ja jestem powiedzmy 'nawiedzona inaczej' ))) A teraz mam właśnie PMS-a i Uccellino sprawiła cud niemal, bo po ciężkim i stresującym dniu dawka zdrowego śmiechu bardzo dobrze mi zrobi Bushko... Odpowiedz Link
uccellino Re: cześć :) 26.06.08, 21:56 > PMS Bushko? Nie za wcześnie? Ona ma długie ;-PPP (zaraz przegnę i mnie wykasuje... )) Odpowiedz Link
bluekike Re: cześć :) 26.06.08, 22:05 uccellino napisała: > > PMS Bushko? Nie za wcześnie? > Ona ma długie ;-PPP aha,a jak długie? Odpowiedz Link
szczesliwiec Witaj:-}}}} 26.06.08, 22:10 Witaj Bluekike. Życzysz sobie zagościc na naszej liście. Zapraszam do KALENDARIUM tutaj: KALENDARIUM Szczęśliwa - JULCIA - Szczęśliwca Odpowiedz Link
bushko Re: cześć :) 26.06.08, 22:14 No dzięki Uccellino ;-D 22dc, a pms trwa u mnie za długo, ale jakoś nie zdażyło się, żeby trwał 9 miesięcy...hehehe średnio 14dni i ostatnie 7 dni jest coraz gorsze... jak czuję jak biust wylewa sie ze stanika to znaczy, że już pojawił się pms... a teraz to już i żyłki na biuście widzę, a poprzednio cienie na teście widziałam.... po prostu nawiedzona inaczej... Dobranoc, Idę pod prysznic i spac... pms-a hodować... )) Bushko... Odpowiedz Link
bluekike Re: cześć :) 26.06.08, 22:16 żyłki na biuście to jeden z objawów PMS-a? ooo,to nowość dla mnie Odpowiedz Link
bushko Re: cześć :) 26.06.08, 22:30 Ponoć we wczesnej ciąży pojawiaja sie... ale ja się nie nakręcam w tym cyklu... w zeszłym widziałam cień na teście... W tym cyklu nastawiam sie na groszki u innych Misjonarek...)) Ja z moim groszkiem czekam do nastepnego cyklu jak będę w Grecji...)) U mnie więc te żyłki to objaw pmsu... Bushko... Odpowiedz Link
maesstra Re: cześć :) 26.06.08, 22:10 Uccellino aleś Ty dzisiaj zadziorna, jak nie Martuchnie (tak to sie odmienia ??? , no Marcie w każdym razie) pękniętych gumek życzysz to w dodatku Bushko PMS wmawiasz... Odpowiedz Link
bushko Re: cześć :) 26.06.08, 22:16 Maesstra, kochana, wreszcie ktoś mnie wziął w obronę...;-D Odpowiedz Link
bluekike Re: cześć :) 26.06.08, 22:18 Dziękuję Wam bardzo za miłe przyjęcie,znaczy mogę się rozgościć,tak? ledwo przyszła, a już się rozwala na kanapie Odpowiedz Link
groszkowa74 Re: cześć :) 26.06.08, 23:18 Ej Blue, posun sie, tez mam blue, ale bylam pierwszsa Witaj! Odpowiedz Link
groszkowa74 Re: Groszkowa:-}}}} 26.06.08, 23:40 Szczesliwiec dzieki Znaczy sie o roznych rzeczach sobie klikalismy... ---------------------------- Czekajac na Groszka Odpowiedz Link
szczesliwiec Re: Groszkowa:-}}}} 26.06.08, 23:47 Tak czasami bywa ,że się nadaje na róznych falach. Ale teraz widzę ,że wszystko gra. A tak poza tym to jak chcesz to możesz kilka linków wklejać w sygnaturce.I wtedy chyba pojawiaja się one losowo. Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: cześć :) 26.06.08, 22:19 I bardzo dobrze, w naszej rezydencji miejsca pod dostakiem Odpowiedz Link
bluekike Re: cześć :) 26.06.08, 22:21 dodam jeszcze,że na koncie mam jedno poronienie w 10 tygodniu. Odpowiedz Link
uccellino Re: cześć :) 26.06.08, 22:34 > dodam jeszcze,że na koncie mam jedno poronienie w 10 tygodniu. Oj, oj Odpowiedz Link