mjulka 07.07.08, 00:19 ale mi się udało i w dodatku taka data okrągła Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bushko Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 06:05 Witaj Misjo, Zrobiłam sikańca i.... 1 gruba krecha... a jesli chodzi o drugą to nawet ja mam problem z ujrzeniem cienia ;-( Najlepsze jest to, że @ nie ma a tempka poszła w górę... Na razie nie idę na @, poczekam jeszcze.... no musi przyjść @... czy dupek może tak kompletnie powstrzymać @??? Dziwne, bardzo dziwne... Bushko... Odpowiedz Link
bushko Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 06:30 Oczywiście miało być, że nie idę na betę... Odpowiedz Link
zosienta Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 10:28 Bushko, a czy Ty dupek jescze bierzesz czy odstawiłaś po tym teście z krwi? Bo on to tak właśnie działa, żeby dostać @ to trzeba jednak odstawić. Tempka w górę?, to ja już głupia jestem. Właśnie kawę dopiłam, chyba idę po drugą. ---- Moje starania z wykresem ff Odpowiedz Link
bushko Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 11:36 Wczoraj jeszcze wzięłam dupka.... dzisiaj rano juz nie... i nie wiem co dalej... chyba go juz odstawię, bo ile można w próżni czekać... później zabraknie mi tabletek ;-((( jak wszystko teraz zjem... Po plamieniu ani śladu... zupełnie jakby nowy cykl się zaczynał.... ale to bez sensu... I tak na @ przyjdzie pewnie poczekać jeszcze... jeśli to przez dupka... zobaczymy czy teraz tempka spadnie.... Bushko... Odpowiedz Link
keegan Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 07:21 Witam z rana Bushko wiedzę, że jednak nie pękłaś wczoraj z dumy ) cieszę się bo co my byśmy bez Ciebie tu zrobiły... Co do @ to mamy prawie ten sam dc i ja też czekam aż przyjdzie tyle, że ja spodziewam się jej na 100%, w końcu jestem po antykach. Na to że się termin przesuwa to Wiesz, że mogło podziałać wszystko zarówno leki jak i psychika a już na pewno to, że czekamy żeby @ NIE przyszła... pozdrawiam wszystkich poniedziałkowo i życzę miłego dnia czy dziś wraca Szczęśliwiec, czy coś mieszam? Odpowiedz Link
betka24 Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 08:25 również witam ) mój brzuchol już mniej dokucza to trochę mi lepiej... tylko pogoda beznadziejna... ale co tam i tak jutro wyjeżdżamy... mam dość, jestem zmęczona, więc postanowiłam, że urlop trzeba wykorzystać... ale najpierw dziś jeszcze kontrola z Adriankiem u lekarza, zobaczę jak jego wyniki badań... Bushko no no, a może jednak??!! ta temp w górze jest zastanawiająca... ) u mnie kciuki za Ciebie wciąż mocno zaciśnięte... Calineczko jeśli Cię to pocieszy to prawie nikt nie lubi poniedziałków trzymaj się!! no to znikam miłego dnia Wam życzę... Odpowiedz Link
gatta28 Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 09:45 Bushko, Keegan - ten miesiąc chyba jest jakich pechowy, ja też czekam i czekam na @ i doczekać się nie mogę. Odpowiedz Link
mjulka Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 10:03 Czołem Misjo Ja jeszcze na urlopie, dopiero wstałam i kawkę z Wami popijam Dobrze, że dziś poniedziałek, bo i na misji większy ruch, będzie co czytać Odpowiedz Link
calineczka793 jak ja nie lubię poniedziałków:-( 07.07.08, 08:13 Ja tylko wpadłam sie przywitać...dzisiaj zła jak osa jestem...sama nie wiem czemu...obudziłam się w takim dziwnym wojowniczym nastroju... Miłego dnia dziewczynki Doti Odpowiedz Link
asica.p Re: Bushko... 07.07.08, 09:10 no ja juz z tego nic nie rozumiem,faktycznie moze idz na bete jeszcze raz,zastanawiajace to co sie dzieje w Twoim ciele...moze jednak to...Groszek?ciii,no nie mowie glosno co by nie zapeszyc)))pozdrowionka Odpowiedz Link
uccellino Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 09:19 No wzruszona jestem... )) Odpowiedz Link
lilith76 Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 10:17 Witam, witam już po porannej kawie Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 10:30 Witam Dziewczyny <y mielismy cudowny weekend. Pojezdzilismy po poludniowej Anglii, bylismy nad morzem, w Stonehenge i roznych super miejscach. Porelaksowalam sie, powdychalam jodu i sapalam jak dziecko A teraz musze nadrobic co slychac na FG... Odpowiedz Link
agi_78 Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 11:08 Cześć Kochane Ja po weekendzie zamiast wypoczeta, jestem jeszcze bardziej zmeczona i niewiem dlaczego. Ta dzisiejsza pogoda mnie dobija. Oprocz tego chyba zepsul mi sie termometr, bo temperaturae jaka wg niego miewam rano to 34,7 - 35,9 a to chyba niemozliwe?? Odpowiedz Link
uccellino Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 11:12 > Ta dzisiejsza pogoda mnie dobija. A ja taką lubię ) > Oprocz tego chyba zepsul mi sie termometr, bo temperaturae jaka wg > niego miewam rano to 34,7 - 35,9 a to chyba niemozliwe?? Słuchaj, uszczypnij się i zobacz, czy żyjesz, OK? ) Chyba się zepsuł... Odpowiedz Link
keegan Gatta 07.07.08, 11:36 Ty i Bushko jeszcze macie szansę się nie doczekać , a ja tak jak pisałam: @ jest w tym cyklu moim przeznaczeniem i lepiej żeby przyszła bo jak nie przyjdzie to będzie znaczyło tylko tyle, że anty, które brałam w tym cyklu zamiast mi pomóc to tylko mi zaszkodziły a tego strasznie się boję i łapię coraz większego doła (( JA CHCĘ @@@@@@@@ !!!!! zróbcie coś !! Odpowiedz Link
bushko Keegan... 07.07.08, 11:42 spokojnie, antyki się bierze przez 21 dni, tak brałaś? Odstawiłaś antyki i który to dzień? Kiedy odstawiłaś antyki? Jak @ nie przyjdzie w ciągu 7 dni po odstawieniu antyków to zapytaj gina, czy brać nowe opakowanie. Ja pamiętam, że biorąć antyki jak się nie chce dostać @ to trzeba brać non stop. Bez tych 7 dni przerwy. Na razie nie panikuj...))) Kochana będzie dobrze... Hehehe tyle Wam to powtarzam, że może sama w to uwierzę ;-DDDDD (oczywiście w moim kontekście) Bushko... Odpowiedz Link
viktoria1980 nie nawidze tego poniedzialku! 07.07.08, 11:53 dlaczego Mmisiaa musi to wszystko przezywac... dlaczego nie dosc ze jest trudno ujrzec te dwie kreski to jeszcze tak latwo moga odejsc... ja tez mialam mala bete... teraz nie wiem jaka mam bo mi nie mierza... i tez mowia ze owulacja mogla byc troche pozniej... jestem przerazona ... co sie moze stac z moim Groszkiem... ja nie mam sily na cos zlego, juz nie mam... Odpowiedz Link
viktoria1980 i jeszcze cos 07.07.08, 11:59 bardziej optymistycznego, czyli nie o mnie dolaczam sie do dedykacji, zeby jajo sie ladne u Uccellino wyhodowalo i zeby dalej tez wszystko gladko poszlo. oj nie wiem co sie dzieje u Ciebie Bushko, nie jestem pewna czy duphaston blokuje @, znam wiele osob ktore dostaja @ jeszcze w czasie brania, zastanawiajace to wszystko, trzeba czekac Keegan a po antykach @ na pewno przyjdzie,daj sobie te 7 dni... buziaki dla wszystkich Odpowiedz Link
uccellino Re: i jeszcze cos 07.07.08, 12:44 > nie jestem pewna czy > duphaston blokuje @, znam wiele osob ktore dostaja @ jeszcze w > czasie brania, Też mi się tak wydaje. Z luteiną na pewno tak jest. Jak @ ma przyjść, to przyjdzie nawet na luteinie. Ja raz odstawiałam, jak już dostałam @. Odpowiedz Link
keegan Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 13:01 "Kochana będzie dobrze... Hehehe tyle Wam to powtarzam, że może sama w to uwierzę ;-DDDDD (oczywiście w moim kontekście)" no i o to chodzi żebyś uwierzyła ) Brałam antyki równe 21 dni, prawie co do godziny każdego dnia o tej samej porze, ostatnia tabletka była w sobotę i jakoś tak sobie wmówiłam, że w poniedziałek to już na pewnie @ przyjdzie... No ludzie, do czego to doszło żebym tak @ wypatrywała ?????? Przepraszam, że tak panikuję, skoro mam czekać 7 dni to może trochę się uspokoję ale jak do soboty @ nie przyjdzie to się załamię i znów będę Wam marudzić. Viktoria ja wiem, że się boisz ale betę to chyba trzeba powtórzyć, musisz się w końcu dowiedzieć na czym stoisz zanim brzuszek zacznie rosnąć, prawda? Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: do Keegan 07.07.08, 13:10 tylko ja jej nie mam gdzie powtórzyc, mimo ze sie domagam to mnie olewaja. bitwe o Duphaston przegralam najpierw, potem nie zgodzili sie na druga beta. W Uk maja inne procedury, oni bete robia raz zeby potwierdzic ciaze a potem juz opieraja sie tylko na usg. juz bylam na 2 a w piatek biegne na nastepne. i mam wielka nadzieje ze ta beta jest odpowiedzilana za przyrost jajka bo wtedy ich rozumowanie mialo by troche sens, bo mozna byloby to sprawdzic na usg.ale jesli nie, to ja ich tu juz w ogole nie rozumiem...a wg nich wszystko zle co sie moze zdarzyc w mojej ciazy to przez duphaston ktory biore bez ich przyzwoklenia... normalnie jak za krola swieczka... Odpowiedz Link
keegan Re: do Keegan 07.07.08, 14:03 przechlapane z tą betę, zapomniałam, że Ty tam tak masz i pisałaś już o tym... swoją drogą ja tego nie rozumiem, u nas prędzej wyślą na kolejną betę niż kolejne usg w tak wczesnej ciąży... no ale cóż skoro Ty jesteś tam to pozostaje czekać do kolejnego usg, oby coś pokazało ... a według Twoich obliczeń to który to tc? co do duphastonu to ja w pierwszej ciąży brałam go na podtrzymanie ciąży, nie zaszkodził... Odpowiedz Link
gatta28 Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 13:17 Keegan czekaj cierpliwie (łatwo powiedzieć ). Ja po tabl. anty. zazwyczaj dostawiałam w 5 bądź 6 dniu po ostatniej pigułce. Odpowiedz Link
keegan Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 14:05 czekam, czekam, czekam i jajo chyba zniosę Odpowiedz Link
uccellino Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 14:12 > czekam, czekam, czekam i jajo chyba zniosę Momencik! Jajo to ja mam znieść! ;-DD Odpowiedz Link
keegan Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 15:24 no przecież, że Ty ja co najwyżej mogę popłynąć... Odpowiedz Link
gatta28 Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 15:31 Na jajo przyjdzie czas za jakieś dwa tygodnie . Odpowiedz Link
bushko Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 14:12 Victoria skoro nic nie możesz zrobić to staraj sie uspokoić, ciesz się, że nie kłują Cię non stop... na pewno będzie w piatek dobrze... Keegan, Ty się nie przejmuj, że będziesz nam marudzić, bo nie będziesz... choc raz ktos sie ucieszy z @... Ja też miałam @ przy luteinie i wtedy odstawiałam... przecież to ten sam syntetyczny progesteron... Jak jutro tempka nie spadnie i @ nie przyjdzie to dopiero się nakręcę... i na co? Czy może jeszcze u mnie być z tego coś dobrego jak beta zerowa??? Brzuch mnie chyba troche pobolewa, ale to bardziej z głodu... bo nie moge jeść... a plamienia ani śladu nawet na papierze... Jjedyny plus tego to taki, że chciałam mieć w Grecji owu... i jak tak dalej pójdzie to pojade do Grecji ok 12-14dc... hahaha i znając moje szczęsie to zrobi mi sie cykl bezowu i przez 2 tygodnie w Grecji nie doczekam się owu.... Bushko... Odpowiedz Link
moni.qa1 Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 14:57 Witam dziewczyny!! co mnie dzisiaj strasznie glowa boli, nawet tabletka nie pomogla.. Odpowiedz Link
kalahora Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 15:03 pozdrowienia z Podlasia ja się w ogóle nie odzywam ale czuwam, z dołka nie mogę wyleźć, 2 dc... poproszę o adnotację w kalendarium przy następnej okazji Odpowiedz Link
bushko Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 15:15 Kalahora, wyłaź z tego doła... albo przynajmniej posuń się... bo właśnie czuję, że wpadam...;-( ani @ ani ciąży, ani nic...;-((( Po co ja właściwie tempkę mierzę... dla sportu??? I czy możesz zdradzić nieco dokładnej gdzie na Podlasiu... ja uwielbiam Podlasie i tam właśnie działke kupujemy... Bushko... Odpowiedz Link
keegan Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 15:30 "Kalahora, wyłaź z tego doła... albo przynajmniej posuń się... bo właśnie czuję, że wpadam..." dziewczyny ale pamiętacie, że ja już tam siedzę?? Odpowiedz Link
bushko Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 15:34 No, własnie dlatego suń sie trochę.... 75kg żywej wagi wpada... a jeszcze lepiej uciekaj z tego doła gdzie pieprz rosnie... Mokra plama zostanie jak nic... -- Bushko Jabłuszko Odpowiedz Link
kalahora Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 15:41 Dziewczynki, moje 72 kg w dołku więcej się nie zmieści ! ale przyznaję - od razu mi weselej Bushko kochana, Bielsk Podlaski... kupuj i dawaj znaki dymne z grilla Odpowiedz Link
mjulka Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 15:45 to nie dół, a istny lej po bobmie skoro tyle Was ma zamiar w nim siedzieć zaraz spieszę z drabiną, coby Was za uszy powyciągać z tych rozpaczliwych czeluści. A może sama do niego wpadnę?, bo widzę, że w sumie to w tym dole wesoło Odpowiedz Link
bushko Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 15:47 Bielsk Podlaski... kurcze muszę mapę zobaczyć w którą stronę dym dmuchać... a i jeszcze jak jakiś kret zacznie Ci się włamywać do tego dołu to ja....)) nie ma tak, sama nie zostaniesz, całe Podlasie przekopię i Ciebie z dołu w y k o p i ę ;-DDD Odpowiedz Link
bushko Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 15:51 Ajajajaj, ajajajaj .... Kalahora, ratunku.... za uszy mnie ONA wyciąga;-(((( Kalahora, plis oddaj jedno ucho.... Odpowiedz Link
kalahora Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 15:51 no to faktycznie może być wesoło przyznaję że nie bardzo się orientuję gdzie upatrzyłaś sobie działkę, ale niech to będzie niedaleko... czary mary! Odpowiedz Link
bushko Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 15:54 Łochów kojarzysz? To niby jeszcze mazowieckie, ale my to określamy jako Podlasie... blisko Łochowa i rzeki Liwiec... Odpowiedz Link
kalahora Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 15:58 teraz już wiem, posłużyłam sie googlową mapą coś ok 120 km. rzut beretem, znaki dymne powinno być widać Odpowiedz Link
bushko Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 19:13 Właśnie się zapisałam na usg... na 15.07 godz 10.20 .... hm jeśli @ przyjdzie to najwyżej odwołam.... jak na razie ani widu ani słychu... dupka nie biorę, co prawda dopiero dzisiaj pierwszy dzień no ale jednak... a jutro pewnie od nowa cienie zaczne widywać... ;-/// Odpowiedz Link
keegan Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 15:26 "i jak tak dalej pójdzie to pojade do Grecji ok 12-14dc..." czyli jednak jest szansa na coś dobrego z tego przesunięcia "hahaha i znając moje szczęsie to zrobi mi sie cykl bezowu i przez 2 tygodnie w Grecji nie doczekam się owu...." a tą część proszę wymazać z protokołu , takiej wersji nie uznajemy Odpowiedz Link
oli.2 Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 15:48 Cześc Dziewczyny, Przepraszam ze ostatnio pisze tylko o sobie,a nie odpisuję wam ale nie mam zupełnie czasu na czytanie postów. Synek chory i siedze z nim juz 3 tydzien w domu próbując jednocześnie pracowac (nie mam zwolnienia) wiec mam totalne szaleństwo: dziecko+ praca+ ciąza. Od dziś zaczęły mi się mdłości (( czuje ze z każdym dniem będzie gorzej. Wczoraj juz lekko bujało, dziś chodze jak po statku hihiiih i mam gula w gardle. Och bedzie sie działo. W poprzedniej udanej ciązy od 6 tyg do 12tyg !!!!!! codziennie do 12 w południe całowałam wc. Udało mi sie umówić na USG w piątek. nie moge sie doczekać Odpowiedz Link
mamaruda Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 19:19 I ja witam poniedziałkowo,wieczorowo, u mnie szaro, deszcz i wiatr. Pogoda nie sprzyja dobremu samopoczuciu Zapisałam sie na jutro do gin zobaczymy co powie na moje hipohondryczne wymysły. Ale jajnik nadal boli i plamienia też są 9 dzień pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 19:25 no nie, ja nie mogę z Wami Kobiety, ja rozumiem że zdradzamy sekrety figlowania ale dziś już przeszłyście same siebie z tymi kilogramami )) Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 19:30 a ja właśnie wróciłam do domu i przeżywam apogeum nudów, ja już mam wstręt do wszystkiego co mnie otacza wszystko mi się źle kojarzy w domu - z czekaniem, a teoretycznie tyle rzeczy jest do zrobienia, Tylko mi się nic nie chce - pająki wesoło biegają po ścianach, a od początku naszego forum to już nawet sporo podrosły, no ale ponieważ przyjeżdżają teściowie mąż dostał przykaz przesiedlenia pająków. Mam nadzieję że nie zrobi im krzywdy nie wiem czy przeziębiłam pęcherz ale non stop biegam do łazienki, to też już mi się znudziło! ale jestem zblazowana, może wrzucę swoje kilogramy do dołu, tam u Was tak dziś wesoło było Odpowiedz Link
betka24 Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 19:31 no faktycznie widać, że dość wesoło tu dziś, aż miło się czyta... ) za nami dziś ciężki dzień, ale od jutra "laba" na całego... wszystkim życzę powodzenia i wszystkiego najlepszego z całego serca!! za każdą z Was będę mocno trzymać kciuki... Bushko kochana, za Ciebie to wszystkie 20 paluszków!! idę się wpisać na wątek urlopowy... buziaki Odpowiedz Link
bushko Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 19:40 Dzięki... ja przeczytałam jeszcze raz to wszystko i.... nabrałam ochoty na figle;-DDDD zmykam...)) Odpowiedz Link
bushko Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 21:12 No nie mogę na inne wątki poszliście czy co??? Odpowiedz Link
zosienta Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 21:45 Tak jakby, ale trafiłaś na impreze na wątku mjuki, ona wprwdzie nie zapraszała, ale za ten IVF trzeba wypic. ---- Moje starania z wykresem ff Odpowiedz Link
uccellino Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 21:13 Wiecie, sezonowo nachodzi mnie pokusa, żeby powiedzieć Rodzicom o niepłodności... Na razie sie powstrzymuję. Jak hazardzista - może jak zagram jeszcze ten jeden, jedyny raz, to będę miała im zgoła co innego do powiedzenia... Odpowiedz Link
uccellino Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 21:33 Co ja sie dziś naszukałam testu owu Acon... Ten jest dla mnie dobry - odpowiednio wyłapuje pik. Zaraz robię ) Odpowiedz Link
bushko Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 21:42 Ale testy owu się robi między godzina 10 rano a 20 wieczorem.... Odpowiedz Link
uccellino Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 21:46 Pierwsze słyszę! Piszą tylko, żeby codziennie o tej samej porze i nie rano... Odpowiedz Link
uccellino Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 21:54 Aż sprawdziłam. Tak jak pisałam - nie z pierwszego moczu i codziennie o tej samej porze. Oczywiście negatywny wyszedł, ale troszke ciemniejszy niz wczoraj :- PPP Wysiaduję ) Odpowiedz Link
uccellino Re: 07.07.2008 - dedykuję Mrówkowej Mamie:) 07.07.08, 21:55 Jak mi się jutro uda bardzo rano wstać, to polece do lekarza z kontaktem po skierowanie na aku... Odpowiedz Link
uccellino Bushko! 07.07.08, 21:44 Bardzo Ci mądrze bystra napisała (złota dziewczyna!), sama chciałam ci zrobic taka analizę, ale skoro odezwał sie największy autorytet, to nie mam nic do dodania )) Mówi się, że może byc do 17 dni wyższych temperatur bez ciąży... A z wykresu faktycznie wychodzi, ze dziś 17 dzień. Głupio ci ten ff rysuje - na oko widać, że za wczesnie... Trzymaj się! Odpowiedz Link
bushko Re: Bushko! 07.07.08, 21:49 No to ja dzisiaj chlam bo jutro @ przyjdzie a jak nie przyjdzie to jutro bede chlac, że nie przyszła... Odpowiedz Link
zosienta Re: Bushko! 07.07.08, 21:51 bushko napisała: > No to ja dzisiaj chlam bo jutro @ przyjdzie a jak nie przyjdzie to jutro bede > chlac, że nie przyszła... To, to jest to. Dobrze przynajmiej, że na wesoło się upijamy Odpowiedz Link