bushko 18.07.08, 23:58 czyli Misjonarkom, które ostatnio dołączyły do nas... Bushko... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uccellino Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 19.07.08, 08:10 Od rana sama do siebie piszę... Uzupełniłam zaległości czytaniowe i pisaniowe na najważniejszych wątkach. Miłego dnia. Oli???????????!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kalahora Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 19.07.08, 08:39 ooo mam dobrą okazję przywitać się z nowymi Misjonarkami, bo z braku siły i czasu od dawna skrupulatnie pomijałam ich wątki inauguracyjne powodzenia w staraniach ! a wszystkim dzień dobry Odpowiedz Link
keegan Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 19.07.08, 09:03 Ja też się witam, choć z niektórymi przywitałam się wcześniej na ich wątkach... Widzę, że trzy groszki nam się szykują jak nic! Agi, Justmaga, Zosienta, trzymam za Was kciuki Jakby ten duphaston był jeszcze komuś potrzebny to ja mam receptę, co prawda z maja ale dogadam się w aptece Oli pisz jak po usg... Ja dziś wypoczywam, dziecko mam na wakacjach i jak w tygodniu to jeszcze mi się podobało tak teraz w weekend nie mogę się odnaleźć, zupełnie nie mam co ze sobą zrobić.... Zaczęłam zamęczać M tematem groszka, roztrząsać różne dylematy jakie mam co do zagroszkowania ale do niczego nie doszliśmy... Odpowiedz Link
keegan Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 19.07.08, 09:05 Już się doczytałam co u Oli pisała w tym samym czasie co ja gratuluję 12 mm i serduszka )) Odpowiedz Link
oli.2 Groszek z serduszkiem 19.07.08, 09:27 Dzieki !! juz nie wiem gdzie pisać, ale potwierdzam jest zarodek- krewetka i serduszko- magiczne kilka milimetrów mieniące się w oczach. Ze słabych info to zagrożenie ze łożysko bedzie przodujące, ale to jeszcze duuuuuuużo czasu zanim sie okaże. Na razie wszystko moze sie dobrze ułożyć. Zalecenie wstrzemięźliwości troche mnie rozwaliło, to juz 8 tyg ascezy, czekałam na groszka i bałam sie go dobić, a tu jeszcze kilka tygodni, a wy w większości uskuteczniacie przytulankaaaaaa Ja na razie przytulam sie do groszka hihih. Pozdrawiam Odpowiedz Link
izryn Re: Groszek z serduszkiem 19.07.08, 09:38 Oli, bardzo sie cieszę że wreszcie zobaczyłaś groszka i usłyszałaś serduszko, a łożyskiem sie nie przejmuj, na tym etapie wszystko się jeszcze może zmienić, jak macica będzie rosnąć. A jeśli chodzi o ascezę, to myślę, że większość z nas oddałaby przytulanka za świadomość obecności groszka w brzuchu A teraz jakiś deszcz groszków nam sie szykuje, trzy już czekają na wyraźniejsze krechy i mam nadzieję, że reszta również wkrótce się doczeka. Ja też witam wszystkie Nowicjuszki, bo nie miałam czasu na powitania w osobnych wątkach. Coś ostatnio dużo czytaczek się ujawniło ... To chyba argument za tym żeby jednak nie zamykać forum. Odpowiedz Link
uccellino Żegnaj Misjo ;-)) 19.07.08, 11:03 Dobra, żegnam się. Mam jeszcze pare godzin do odlotu, ale chcę poprasować, przychodzi koleżanka... Te, ktore mają moją komórę - pls, wieści o Zosi becie ) Odpowiedz Link
bushko Re: Żegnaj Misjo ;-)) 19.07.08, 11:12 Trzymaj się... szerokich lotów))) czy jak to się mówi... Pozdrów koniecznie osobiście uściskaj i przekaż buziaki angielskiej Misji Groszek.... K O N I E C Z N I E .... Szczególne uściski i hugi dla Justmagi i Victorii... tzn osobne pozdrowienia dla Groszków )) Bushko... P.S. A Ty masz brac dupka??? Dała Ci Karwacka??? Odpowiedz Link
ciemnookadziewczyna Re: Żegnaj Misjo ;-)) 19.07.08, 11:28 Witam się w sobotni ranek. Oli gratulacje pięknego serduszka i dużego groszka Dbaj o niego i o nic sie nie martw. Uccelino szerokiej drogi, trzymaj się. Zmykam zaraz mebelki do sypialni podjada Odpowiedz Link
biedronka1969 Re:Witam w sobotke :) 19.07.08, 12:06 Oli gratulacje dbaj o siebie i Groszka...a przytulanki odbijesz sobie za pare miesiecy ) Uccelino milej podrozy! A ja lecze nadal angine,musialam wziasc antybiotyk bo nic mi nie przechodzi Odpowiedz Link
justmaga Re: Żegnaj Misjo ;-)) 19.07.08, 12:03 Trzymaj sie Uccelinno i do rychlego zobaczyska. I odpoczywaj. Zapowiadaja cieply tydzien ) Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: Żegnaj Misjo ;-)) 19.07.08, 13:17 Oli, graaaaaaaaaaatulacje Uccellino, dzięki za ostatniego kopa jakiego od Ciebie dostałam Pewnie zupełnie przypadkowo ale poprawiłas mój stan. Czuję się, póki co, normalnie. A to już dużo Przyjemnych wakacji i hoduj groszka:- ) Odpowiedz Link
bushko Zosieńka a gdzie Ty jesteś...? 19.07.08, 13:26 Kochana gdzie jesteś? Co się z Tobą dzieje...? Mogę jedynie podejrzewać, że czujesz się no właśnie wiem jak... Robiłaś kolejny test...? Już nie bobo niebieski??? Co z betą??????????????????? Odezwij się.... Bushko... Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 19.07.08, 13:43 witajcie Kochane Misjonarki i 1 Misjonarzu ja dziś ledwo żywa, mdli mnie niemiłosiernie, kolejny dzień leżenia plackiem i stresów w drodze do łazienki, od wczoraj wieczorem nie było plamienia!!! ale to jeszcze dodaje stresu jak idę sprawdzać jak ja bym chciała żeby się ono już na dobre skończyło... zaraz Uccellino przeleci nad moim domem może już wypatruje i witam serdecznie wszystkie nowe osóbki, które u nas się pojawiły. Fajnie że jesteście i mam nadzieję poznać Was bliżej, bo niestety mam zaległości forumowe. i czekam na nowe dobre wieści o wykluwających się Groszkach i szczególne uściski i buziaki dla mojej Kochanej Bushko, którą tak bardzo chciałabym mieć tu przy sobie, no ale chociaż na forum jest,,, trzymajcie się a ja znowu biegnę do łazienki, paaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
bushko Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 19.07.08, 13:51 Victoria, dzięki... kochana nie biegaj do łazienki... idź spokojnie w tempie ślimaka biegać to będziesz za Wictorią za jakieś 2 lata... bo chyba już powinna ładnie chodzić ;-DDD Trzeba przyznać, że Twoja Matka Boża Leśniewska jest bardzo skuteczna... chyba kolejne groszki u Niej wymadlasz...)) Bushko... Odpowiedz Link
polka_dot81 Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 19.07.08, 15:44 No to chyba dla mnie ten post tez Dziekuje bardzo! u mnie na razie brak @ - w tygodniu - prawdopodobnie we czwartek idziemy do lekarza... Boje sie bo tutaj to na poczatek do domowego... No i w ogole czuje sie paskudnie Jakbym zagroszkowala, to czeka mnie praca do 4-6 tygodni przed porodem!!! dopiero wtedy mozna isc na macierzynski,a L4 nie wydaja w ogole...bo ciaza to nie choroba... W kazdym razie trzymajcie kciuki! Martwimy sie troche - bo ja mam 27 prawie...ale moj maz 39 wiec...nie wiem jak to wplynie na wszystko! W kazdym razie szansa na groszka jest...wreszcie! Pozdrawiam serdecznie - gratuluje zagroszkowanym i trzymam kciuki za wszystkie starajace sie!!! Trzymajcie za mnie tez... Odpowiedz Link
1.madera Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 19.07.08, 16:01 polka_dot81 napisała: > Martwimy sie troche - bo ja mam 27 prawie...ale moj maz 39 wiec...nie wiem jak > to wplynie na wszystko! > W kazdym razie szansa na groszka jest...wreszcie! No coś Ty toż to wspaniały wiek na dzidzię jak i Twój tak i M( faceci są zdolni długo, prawie do końca życia) 0 to się nie martw Odpowiedz Link
justmaga Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 19.07.08, 21:03 No nareszcie ten dzin sie konczy. Przelezalam caly dzien ogladajac fily i szlochajac w pduszke. Sama w urodziny. Wlasciwie to tylko wy i Jula pamietalyscie. C rano mi wyspiewal do ucha Happy Birthday i poszedl do pracy na caly dzien. Boli mnie strasznie glowa i dol brzucha... Odpowiedz Link
bushko Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 19.07.08, 22:38 No i gdzie sa Nowicjuszki...??? Mają wątek i znikły...;-((( Molly, Jamelka, Audrey, Majuszek, Mmartynix i Czarnookadziewczyna.... w dole byłam nie mogłam Was nalezycie przywitac a Wy tu jak wpadły tak wypadły........... buuu Bushko... Odpowiedz Link
rewolka404 Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 19.07.08, 22:44 ja jestem i witam Cię Bushko bardzo serdecznie Odpowiedz Link
bushko Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 19.07.08, 22:55 Oooo Rewolucja;-D a ja gafę popełniłam i zapomniałam o Tobie...;-( Przyznaj się, że ta groszkowa rewolucja u nas to Twoja sprawka... Witaj i działaj dalej... jak najwięcej takich rewolucji prosimy... )) Bushko... Odpowiedz Link
bushko Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 19.07.08, 22:57 Rewolka mam nadzieję, że nie gniewasz się za tę rewolucję...??? )) Odpowiedz Link
rewolka404 Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 19.07.08, 23:08 Śmiertelnie się gniewam Rewolucję na wstępie obiecałam i chyba się sprawdziło, hihi A że o mnie zapomniałaś to prawdziwy zaszczyt...że niby nowicjuszką już nie jestem tak naprawdę to czytałam to forum od pierwszych wpisów, trochę zajęło mi ujawnienie się...nadal wolę twierdzić, że się nie staram a po prostu się nie zabezpieczam Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 19.07.08, 23:10 No Rewolka cicho siedzi,ale DZIALA)) i za to Ci dziekujemy! Tobie tez sie poszczescie...!) pozdrowka Odpowiedz Link
rewolka404 Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 19.07.08, 23:32 Chealsyka wybacz, ale czasem się odzywam...dopiero się rozkręcam na tym forum Odpowiedz Link
bushko Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 19.07.08, 23:43 To ja już nie mogę się doczekac aż się rozkręcisz.... bo wtedy to chyba pięcioraczki hurtowo będą się sypac...))) Odpowiedz Link
rewolka404 Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 19.07.08, 23:52 Cieszę się Bushko, że wierzysz w moje możliwości Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 19.07.08, 23:52 O rozkrecaj sie Rewolka. Twoja Misja to 404 Groszki Odpowiedz Link
rewolka404 Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 20.07.08, 00:00 oj...zaczynam czuć presję Odpowiedz Link
bushko Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 20.07.08, 00:04 To nie presja... to doping i motywacja...;-DDD Odpowiedz Link
rewolka404 Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 20.07.08, 00:05 Czuję się bardzo silnie zmotywowana Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 20.07.08, 00:07 Rewelka tylko nie "presja", wiesz ze naszym przypadku to nie najlepsze slowo. Bushko ma racje, motywacja hehe lepieh brzmi Oczywiscie z tej 404 grupki z 4 dla Ciebie co ? Odpowiedz Link
rewolka404 Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 20.07.08, 00:11 Ja chcę 5, bo mi brakowało zawsze dodatkowej pary rodzeństwa Mam nadzieję, że nastąpi zmasowany atak groszków dla nas wszystkich Odpowiedz Link
bushko Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 20.07.08, 00:22 A czy dla mnie 5 też się znajdzie??? Jak szaleć to szaleć...)) Odpowiedz Link
rewolka404 Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 20.07.08, 00:25 Dla tak aktywnej forumowiczki...jasne, że tak!!! Mam wiele wad, ale skąpa nie jestem Odpowiedz Link
bushko Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 20.07.08, 01:08 Ach Rewolka...;-DDDD zawsze chciałam wykrzyczeć NIECH ŻYJE REWOLUCJA !!!! Odpowiedz Link
rewolka404 Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 20.07.08, 01:13 Może lepiej zaczekaj z tym do rana Dobranoc Odpowiedz Link
mamaruda Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 20.07.08, 07:20 To i dla mnie 3 co by jeszcze dla innych wystarczyło. Tylko ja bym poprosiła tak w miarę szybko żebym nie zdążyła do końca zwariować Odpowiedz Link
audrey2 Re: 19 lipca dedykuję Nowicjuszkom.... 20.07.08, 13:09 Bushko kochana, jestem dziękuje Ci pięknie, ze założyłaś osobny wątek na świeżych misjonarek jeszcze się tak na dobre nie wzięłam za produkcje groszka, ponieważ na razie nie bardzo mozemy sobie na to pozwolić. Cieszę się też niezmiernie, że potrafię utrzymać swoją psyche w ryzach, że póki co jeszcze nie miewam dołów. Pracuję w takim miejscu, że codziennie widzę noworodki...Ale jakoś się trzymam dzisiaj śniło mi się zbliżające się HyCoSy... Odpowiedz Link
dabrowianka21 dzieki Bushko :) 20.07.08, 15:02 Dzieki Bushko za wątek dla nowicjuszek Trzymam kciuki za groszki Agi, Justmaga, Zosienta. Caly czas czytam i dopinguje wam. Wszystko bedzie dobrze. Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: dzieki Bushko :) 20.07.08, 15:05 Jeszcze dodam ze wpadlam na pomysl zeby zrobic ten wynik prolaktyny w sobote. Przed impreza, ktora przygotowywalam dla 15 osob Prolaktyna skoczylam mi 10 x Takze juz jestem pewna dlaczego mam przyjemnosc z wami byc na na tym fajnym forum Po tym badaniu bylam zakrecona jak sloik. Po 2 kawach i jednej czekoladze doszlam do siebie. Ale nie polecam w waznych dniach tego robic Buziaki Odpowiedz Link