mjulka 22.07.08, 21:35 Rzuciłam robotę, (czytaj poszłam na L4, bez zamiaru powrotu) trafiłam super-mega lasta i w czwartek bladym świtem lecę prosto do Kusadasina całe dwa tygodnie! Może nie jest to tak radosna nowina, jak ogłoszenie II kresek, ale i tak się cieszę Jutro jeszcze będę z Wami w przerwach w pakowaniu, robieniu zakupów, praniu i prasowaniu, nie odpuszczę przed 2-tyd. forumową abstynencją Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rewolka404 Re: Lecę do Turcji :):):):) 22.07.08, 21:39 Mjulka, zaszalałaś Baw się dobrze i wracaj do nas w równie radosnym nastroju Odpowiedz Link
asica.p Re: Lecę do Turcji :):):):) 22.07.08, 21:40 nie za dobrze wam kobitki?ja tez chce na wakacje buuuu...nie no Mjulka zartuje,lec,odpoczywaj i moze z groszkiem wracaj???)) Odpowiedz Link
1.madera Re: Lecę do Turcji :):):):) 22.07.08, 21:45 No właśnie i tak Mjulka trzymaj jak szaleć to szaleć!!!! Leć odpoczywał naładuj baterie słońcem( bo tu leje i leje teraz też) i wracaj do nas ;} Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: Lecę do Turcji :):):):) 22.07.08, 22:00 szlona kobieto, zazdroszę Korzystaj z wyjazdu Odpowiedz Link
martucha90 Re: Lecę do Turcji :):):):) 22.07.08, 22:12 Mjulka, no no no!!! Ale Ci się zmęczenie materiału dało we znaki! To już naprawdę musiałaś się zbrzydzić tą robotą... A M leci z Tobą? Będą figle-migle 2 tys. stóp nad ziemią, jak u Bushko? )) Hmmm, my nie wiemy, co zrobić z wakacjami... Grecja odpada. Chcę gdzieś blisko: Mazury, Kaszuby, Bory Tucholskie, ale nic nie wiemy, nic nie znamy, poruszamy się jak dzieci we mgle. M szukał, dzwonił dziś gdzieś, ale wszystko zajęte. Bo to już jest ostatnia chwila, skoro mamy jechać w sierpniu. Boję się, że nic nie znajdziemy ;-( Odpowiedz Link
mjulka Re: Lecę do Turcji :):):):) 22.07.08, 22:18 asica.p napisała: > i moze z groszkiem wracaj???)) z groszkiem to może ja już lecę w końcu po owu jestem niestety M zostaje na posterunku, ale na następną owu wrócę, wieć wszystko jest super wyliczone, a i armia się wzmocni przez te 2 tygodnie, nie? Odpowiedz Link
asica.p Re: Lecę do Turcji :):):):) 22.07.08, 22:37 a Ty sie nie boisz tak na l-$?to jedziesz sama? Odpowiedz Link
ciemnookadziewczyna Re: Lecę do Turcji :):):):) 22.07.08, 22:45 Leć, baw się dobrze, odpoczywaj. O pracy nie myśl. Dbaj o froszka jak jest, a jak nie ma to róbcie tak żeby był. ------------------- pozdrawiam cod & Odpowiedz Link
keegan Re: Lecę do Turcji :):):):) 23.07.08, 07:40 no i znowu Ci zazdroszczę jak Ty to robisz? zwolnienie, urlop, wyjazd, wszystko bym dała za to podpowiedz mi z tym wyjazdem gdzie to złapałaś bo ja (jeśli pamiętasz) jestem u kresu sił, mój M wczoraj próbował poszukać czegoś na koniec września w Grecji bo o tej porze roku to miało być już tak super tanio i gucio, wyjazd dla 3 osób na 7 dni zamyka się w 5 tyś. to dla mnie nie jest super tanio ((( Odpowiedz Link
biedronka1969 Re: Lecę do Turcji :):):):) 23.07.08, 08:33 Super ) Niech sie taka dobra passa utrzymuje jak najdluzej!!! Pewnie i Groszek sie znajdzie przy okazji czego bardzo mocno zycze Milych wrazen! Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: Lecę do Turcji :):):):) 23.07.08, 08:46 Mjulka, kurczę no w szoku jestem. O L4 wiedziałam, ale przez myśl mi nie przeszło, że Ty kombinujesz z jakimś lastem i w dodatku nie masz zamiaru wracać już do pracy? No ja już lekko nie nadążam Chyba, że groszek kiełkuje w Tobie to wtedy zero powrotu do pracy rozumiem:- ) Życzę Ci abyś doszła do równowagi emocjonalnej, abyś wypoczęła, naładowała akumulatorki i wracaj do nas, bo na misji to chyba tylko z Keegan zostajemy A że Keegan tak uwielbia swoją pracę, że na misję pewnie będzie rzadko zaglądać Odpowiedz Link
keegan Re: Lecę do Turcji :):):):) 23.07.08, 09:43 no tak, to uwielbienie pracy przeradza się już nawet w miłość Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: Lecę do Turcji :):):):) 23.07.08, 09:58 keegan napisała: > no tak, to uwielbienie pracy przeradza się już nawet w miłość Kochana, skąd ja to znam? A ta tęsknota kiedy weekend nastaje też Ci serce rozrywa?)) Odpowiedz Link
martucha90 Re: Lecę do Turcji :):):):) 23.07.08, 08:51 Mjulka, Mjulka... Łobuz z Ciebie, a przy tym fantastyczna dziewczyna! Baw się dobrze, wypocznij, a wszystko się ułoży Odpowiedz Link
mjulka Re: Lecę do Turcji :):):):) 23.07.08, 09:27 Keegan, jeśli sobie życzysz mam namiary na fantastycznego lekarza, który na 2 tyg dale zwolnienie bez szemrania, o nic nie pytając A lasty załatwia mi koleżanka, agentka turystyczna. Do Egiptu poleciałyśmy na tydzień za 1200 PLN od osoby all incl., to chyba do przełknięcia, nie? Odpowiedz Link
mjulka Re: Lecę do Turcji :):):):) 23.07.08, 10:06 martucha90 napisała: > Z tą koleżanką lecisz? niom i z dwójką dzieci Odpowiedz Link
mjulka Re: Lecę do Turcji :):):):) 23.07.08, 13:34 martucha90 napisała: > Z tą koleżanką lecisz? z którą tą? jeśli masz na myśłi Egipt, to tam byłam w rodzinnym babskim teamie; ja, Julka, moja mama i moja siestra czy tą z biura podróży? nie, z inną Odpowiedz Link
martucha90 Re: Lecę do Turcji :):):):) 23.07.08, 13:47 Miałam na myśli tę z biura Fajnie masz tak czy owak Odpowiedz Link
mjulka Re: Lecę do Turcji :):):):) 23.07.08, 13:53 martucha90 napisała: > Fajnie masz tak czy owak eeetam, Ty masz fajniej a powiedzieliście już najbliższym? I czy już Ci bóle nie dokuczają? Odpowiedz Link
martucha90 Re: Lecę do Turcji :):):):) 23.07.08, 14:00 > > Fajnie masz tak czy owak > > eeetam, Ty masz fajniej Nie zaprzeczę, nie mam siły Chociaż Grecję zamieniliśmy na... Mazury. Ale Ty masz superancko, też sobie kiedyś tak polatam, to tu to tam! > a powiedzieliście już najbliższym? I czy już Ci bóle nie dokuczają? Powiedziałam mamie, a mama - siostrze. Zadzwoniłam do taty. Dziś jedziemy do teściów. Nie dokucza mi absolutnie nic ;-D Żadne mdłości, żadne zapachy, nie mam zwiększonego apetytu, no nic. Trochę mnie bolało z lewej strony, ale podobno to tak może być, gdzieś doczytałam. Generalnie jest super, oby tak dalej! Odpowiedz Link
mjulka Re: Lecę do Turcji :):):):) 23.07.08, 14:03 No to się baaaardzo cieszę i trzymam kciuki, żeby faktycznie było tak dalej!!! Zmykam obiad pożegnalny dla M szykować, w końcu czeka go pół miesiąca zwiedzania warszawskich barów mlecznych Odpowiedz Link
martucha90 Re: Lecę do Turcji :):):):) 23.07.08, 14:06 To od jutra Cię nie ma... Będę tęsknić Życzę Ci ekstra-naj-ekstrzejszych wakacji pod słońcem!!! )) Odpowiedz Link
mjulka Re: Lecę do Turcji :):):):) 23.07.08, 14:24 Kurczę, ja też będę tęsknić... Może w tym hotelu będzie jakieś stanowisko komputerowe z netem? Zajrzę wtedy na pewno A wakacje zamierzam super extra odjazdowo Odpowiedz Link
uccellino Re: Lecę do Turcji :):):):) 23.07.08, 23:14 > Powiedziałam mamie, a mama - siostrze. Zadzwoniłam do taty. Dziś > jedziemy do teściów. Marta, mówisz tak wczesnie? I to najblizszej rodzinie? Po co? Odpowiedz Link
mjulka Re: Lecę do Turcji :):):):) 23.07.08, 13:35 martucha90 napisała: > Mjulka, Mjulka... Łobuz z Ciebie, a przy tym fantastyczna > dziewczyna! Baw się dobrze, wypocznij, a wszystko się ułoży dzięki Marta, obiecuję być w Turcji grzeczną dziewczynką Odpowiedz Link
keegan Re: Lecę do Turcji :):):):) 23.07.08, 09:41 Mjulka dawaj namiary na tego lekarza ) A co do wyjazdu to czy istnieje taka opcja żebyś mnie we wrześniu pokierowała jakoś do tej koleżanki? Odpowiedz Link
mjulka Re: Lecę do Turcji :):):):) 23.07.08, 10:05 keegan napisała: > Mjulka dawaj namiary na tego lekarza ) > A co do wyjazdu to czy istnieje taka opcja żebyś mnie we wrześniu > pokierowała jakoś do tej koleżanki? > namiary zaraz wyślę Ci na priva a koleżanka będzie przeszczęśliwa, że jej klintów narajam Odpowiedz Link
keegan Re: Lecę do Turcji :):):):) 23.07.08, 10:20 wielkie dzięki za namiary, sprwadzę pocztę a co do koleżanki to przypomnę Ci się we wrześniu, może ud się jej wysłać mnie na wakacje Odpowiedz Link
asica.p Re: Lecę do Turcji :):):):) 23.07.08, 11:59 z czy Twoja kolezanka na oludniu Polski tez by zadzialala,zeby mnie wyslac na wczasy ale tak w ferie zimowe,tam gdzie cieplo? Odpowiedz Link
mjulka Re: Lecę do Turcji :):):):) 23.07.08, 12:08 pewnie tak dla niej nie ma różnicy skąd wylot Odpowiedz Link
asica.p Re: Lecę do Turcji :):):):) 23.07.08, 12:23 to suuuper ja sie przypomne napewno Odpowiedz Link
kasia.kul Re: Lecę do Turcji :):):):) 23.07.08, 13:44 Oj Mjulka ty farciaro, leć i ciesz się urlopem, odpoczywaj i wracaj do nas bo groszkie czekają aż ktoś je zbierze Odpowiedz Link
uccellino Re: Lecę do Turcji :):):):) 23.07.08, 23:10 Zazdroszcze, ze do Turcji (nasza wielka milosc )), ale nie zazdroszcze, ze Kusadasi - bylam w zeszlym roku... Riwiera lepsza )) Odpowiedz Link
mjulka moje ostatnie podrygi:) 23.07.08, 23:52 dziewczynki kochane dopiero teraz mam sekundę wolną, by do Was zajrzeć i się pożegnać...Cały dzień na wariackich papierach, jeszcze na bożą noc mi się goście zza oceanu trafili...ledwo się ich pozbyłam, a to tacy przemili ludzie Zdążyć poczytać, nie dam rady. Widziałam tylko , że Groszków nowych na misji nie przybyło, zatem proszę się podczas mojej nieobecności ładnie spisywać i groszki majstrować, w końcu musimy do zaciążonych dobić, nie? Zaciążonym nakazuję dbać o siebie, o groszki i kciuków trzymać nie przestaję Całuski Moja Misjo!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link