uccellino 29.07.08, 23:28 A co! Dawno miałam ochotę na tę dedykację Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1.madera Re: 30. lipca dla Rudej Mamy :-))) 30.07.08, 06:43 Hej No to ja się przywitam i do pracki zmykam. Odpowiedz Link
keegan Re: 30. lipca dla Rudej Mamy :-))) 30.07.08, 07:16 Ja też się witam, króciutko bo papiery wołają, wpadnę nieługo ... Odpowiedz Link
biedronka1969 Re: 30. lipca dla Rudej Mamy :-))) 30.07.08, 08:08 Hej,hej )) a ja dzis ziewam dalej niz widze.Chyba te upaly mnie wykanczaja.Jakas nieprzytomna jestem Zaczelam myslec czym sie zajac w zyciu zeby mnie to calkowicie (chyba sie nie da) pochlonelo i zebym zapomniala (choc troche) o Groszku.Moze cos mi podpowiecie? Myslalm o psie ale moja sytuacja nie pozwala mi na psa ani kota wiec odpada.Szkoda ( Eh...co tu wymyslic? Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: 30. lipca dla Rudej Mamy :-))) 30.07.08, 08:36 hej hej dziewczyny Biedronka, ja też miałam taki pomysł żeby zająć czymś myśli, żeby nie zwariowac Jednym pomysłem by studia (trzecie . Ale nie podyplomowe ale inz I do tego tak trudne żebym nie miała czasu się nad sobą użąlac. Dziewczyny, jednak polecam podyplomowe. Nawet nie wiecie ile ja nocek zarwałam. Ale wyniki są jak narazie bardzo dobre Drugi pomysł to ogrodnictwo. Niestety mam tylko balkon - wieć w donnicach drewnianych. Mam już tuje szmaragdowe, danice, klon, słonecznik i wiele innych rośline. A i lawende Do tego jeszcze dodać M, pracę, królika = zero czasu na rozmyslania Odpowiedz Link
martucha90 Re: 30. lipca dla Rudej Mamy :-))) 30.07.08, 08:37 Witam się miło z rana Najlepszego dla bohaterki wątku Uccellino - co u Ciebie? Czujesz się jak zafroszkowana? Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: 30. lipca dla Rudej Mamy :-))) 30.07.08, 08:47 hej hej Martucha A jaka to okazja z Rudą Mamą ? Czy tak bez okazji? Odpowiedz Link
e-dziunia Re: 30. lipca dla Rudej Mamy :-))) 30.07.08, 08:56 To i ja się dziś przywitam Biedronka, a myślałaś o fretce? Przy niej nie da się nudzić Uccelino, kiedy coś się wyjaśni? Bo ja już codziennie szukam jakiś wieści od Ciebie Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: 30. lipca dla Rudej Mamy :-))) 30.07.08, 09:07 Dokładnie, Królik, kot, lub Fretka Z tymi zwierzakami nie musisz wychodzic 3 razy dziennie. Odpowiedz Link
betka24 Re: 30. lipca dla Rudej Mamy :-))) 30.07.08, 09:46 równiez witam z rana dla mnie to jeszcze rano, mój ostatni dzień wolności od jutra do pracy.... wczoraj w sklepie właśnie była kobieta z fredką na ramieniu.... no nie wiem czy chciałabym mieć... ale do zależy od osoby pewnie... wszystkiego dobregow dniu dzisiejszym i też Uccellino myślę o Tobie i jak tam z Twoim ... brzuszkiem... ) pozdr Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: 30. lipca dla Rudej Mamy :-))) 30.07.08, 10:16 Witam Was przed-urlopowo. Nie bardzo kumam kto jest Rudą Mamą? Biorąc pod uwagę, że nie wszyscy mamy dostęp do gmaila proszę nas informować bardziej szczegółowo dla kogo jest dany wątek dedykowany. Ja jeszcze dziś i jutro w pracy i nawet nie wiecie jak się cieszę na mój urlop. Tym bardziej, że pogoda całkiem przyjemna. Biedronko, myślę, że zajęcie myśli jakimś nowym przedsięwzięciem, musi wypłynąć z Ciebie, coś się akurat musi wydarzyć, coś musisz zacząć robić, żeby myśli od groszka odpoczęły. Niestety nie ma na to gotowej recepty;-( Ja też próbowałam, nawet dzień, dwa było ok, ale co z resztą dni? Na pewno warto spróbować czegoś nowego, a nóż tak Cię coś pochłonie, że uda się podwójnie. Tzn. zapomnieć o G i zaliczyć G Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: 30. lipca dla Rudej Mamy :-))) 30.07.08, 10:37 po_trzydziestce1 chyba doszlać so send sprawy z tych zajęciem mysli. Faktycznie to powinno wyjść z Biedronki Ruda Mama - przesyłam pozytywne fluidy i życzę Froszka. Napisz czy jest jakaś szczególna okazja dzisiaj? Czy jesteś tak sympatyczna że dziewczyny dedykowały ci dzisiajszy wątek ? Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: 30. lipca dla Rudej Mamy :-))) 30.07.08, 10:42 Dabrowianko, kto to jest Ruda Mama? Zaraz się okaże, że wszyscy wiedzą tylko nie ja;-( Odpowiedz Link
agi_78 Re: 30. lipca dla Rudej Mamy :-))) 30.07.08, 10:44 Witam Was z rana Ja juz odliczam dni do urlopu... Odpowiedz Link
keegan Re: 30. lipca dla Rudej Mamy :-))) 30.07.08, 10:45 Ja też odliczam tyle, że mam dużo więcej od Ciebie i Po_trzydziestce... Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: Agi_78 30.07.08, 10:51 czy Ty wczoraj na USG nie byłaś? Kojarzę, że w in. wątku coś o USG pisałaś. Jeśli tak to prosimy o relacje Odpowiedz Link
agnese_zb Re: Agi_78 30.07.08, 11:01 Ja też się witam, już nie tak z rana bo niedługo południe. Uccellino, ja też myslę o Tobie i czekam niecierpliwie na Twojego Froszka. Co do znalezienia sobie zajęcia, aby mniej myśleć (bo nie da się nie myśleć) o Froszku, to ja właśnie miałam na głowie wykańczanie mieszkania i tylko tym się zajmowałam no i udało nam się. Niestety nie do końca. No ale co, teraz mamy kupować nowe mieszkanie, hihi. Nie wiem co to by mogło być. Może wrzesniowy urlop (jeszcze tylko miesiąc ufff) coś pomoże. Odpowiedz Link
martucha90 Re: Agi_78 30.07.08, 11:05 No wreszcie mi się udało zalogować!!! Próbowałam chyba z 10 razy i ciągle "hasło nieprwidłowe", zwariować można. Komp mi się przestawił na jakieś inne kodowanie. Ruda Mama to zapewne forumka o nicku Mamaruda ) Szczerze mówiąc bardziej mi się ten nick kojarzył z marudą niż z rudą, ale być może Uccellino ma dokładniejsze informacje ) Tak czy owak - najlepszego, niech Ci się wiedzie (Ma)Ruda i froszkuje ) Odpowiedz Link
uccellino Re: Agi_78 30.07.08, 11:39 > Ruda Mama to zapewne forumka o nicku Mamaruda ) Szczerze mówiąc > bardziej mi się ten nick kojarzył z marudą niż z rudą, ale być może > Uccellino ma dokładniejsze informacje ) Potwierdzam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54221&w=81602059&a=81656214 Dziewczyny, pierwszy dzień po urlopie - nie mogę pisać, usiądę wieczorem ) Odpowiedz Link
dabrowianka21 po_trzydziestce1 30.07.08, 11:06 Hej! Pocieszę cię po_trzydziestce1 że raczej nie ma jej na gmail Ale lubi Desperados z cytrynka z tego co pamietam Nie ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: po_trzydziestce1 30.07.08, 11:14 Ja właśnie ostatnio o tym piwku słyszałam, muszę przy okazji spróbować. Może nad morzem je zaliczę A co do nicków i nowych osób - to ja czasem za Wami po prostu nie nadążam Chociaż jestem tu od początku i poza 2 tyg. przerwą jestem prawie cały czas, a i tak niektóre nicki wydają mi się kompletnie obce Odpowiedz Link
martucha90 Re: po_trzydziestce1 30.07.08, 11:25 Ja też nie pamiętam wszystkich, a sentyment mam może do 10 z Was, do większej liczby chyba się nie da... To normalne, że się nie pamięta wszystkich, nie przejmuj się. Pozdrawiam i ściskam Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: po_trzydziestce1 30.07.08, 11:56 hej hej! ja miała duuuuuuuza przerwę i duzo mnie omineło i straciłam Ale teraz jestem i jest super. Ale nie wszystkich kojarze Może zrobimy konkurencyjna imprezę w Gdynii? Po trzydziestce się tu wybiera, Martucha chyba też jest z 3 city Odpowiedz Link
justmaga Re: po_trzydziestce1 30.07.08, 12:26 Impreza w Gdyni?? Ale koniecznie na plazy ) Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: po_trzydziestce1 30.07.08, 13:31 coś trzeba bedzie wymyślec justmaga też bedziesz w 3city ? Odpowiedz Link
zosienta Re: po_trzydziestce1 30.07.08, 15:20 Ja jadę do Sopotu za tydzień. ---- Mój wykres Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: po_trzydziestce1 30.07.08, 15:59 Hej zosienta To może w Sopocie za tydzień ? Kto jest chętny i kto wymysli jakieś fajne miejsce? Oczywiście w pobliżu plaży Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: 30. lipca dla Rudej Mamy :-))) 30.07.08, 16:00 aaa i mnie jutro i pojutrze nie będzie na necie Może wieczorem na chwile wpadnę. Czeka mnie 20 godzin w samochodzie. Do tego ja prowadze. AAAAAAA już się boje... Trzymajcie za mnie kciuki żebym dotarla do celu Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: 30. lipca dla Rudej Mamy - a jej nie ma... 30.07.08, 22:11 gdyby wiedziała to by pewnie była Jutro będzie miała niezłą niespodzianke, naczyta się kobieta Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: 30. lipca dla Rudej Mamy - a jej nie ma... 30.07.08, 22:48 To co będziecie za mnie trzymać kciuki jutro i pojutrze ? Za dojaz na połódnie Polski i z powrotem na północ. Kurcze, co ja bede robic bez netu tak długo ... Odpowiedz Link
mamaruda Re: 30. lipca dla Rudej Mamy - a jej nie ma... 30.07.08, 23:36 Dzięki nie spodziewałam się. Dziwny miałam dzisiaj dzień, samochód mi zastrajkował na trasie nie obyło się bez assistance i teraz w serwisie. Mam jakiegoś rzęcha zastępczego. Ale przezornie (nie wiem dlaczego) miałam ze sobą książkę wczoraj zakupioną to sobie w tym upale na środku drogi wśród pędzących tirów poczytałam. Po pracy pojechałam do koleżanki bo zadzwoniła do mnie że kupiła mi Alveo, pogadałyśmy sobie od serca. No i co jest w takiej sytuacji jak ja. Może nawet gorzej...dowiedziała się że nasza koleżanka jest w ciąży która to jest jej nie na rękę. Co za dół! Ale ja wierzę że ja też będę już niedługo Odpowiedz Link
martucha90 Re: 30. lipca dla Rudej Mamy - a jej nie ma... 31.07.08, 08:46 dabrowianka21 napisała: > To co będziecie za mnie trzymać kciuki jutro i pojutrze ? > Za dojaz na połódnie Polski i z powrotem na północ. Jasne > Kurcze, co ja bede robic bez netu tak długo ... Oglądać przyrodę Odpoczywać Odpowiedz Link
dabrowianka21 dzieki Martucha :) 31.07.08, 23:54 dojechałam Zajeło mi to troche czasu - 9 godzin Ale najważniejsze że w jednym kawałku. Tylko jak tu teraz wrócić i przejechac 600 km z cieknącym olejem Zapaliła mi sie kontorlka, uzupełniłam. A pod samochodem mokra plama A ja chce do domku do M Ale pogoda na jaze jest super, faktycznie na przyrode troche popatrzyłam. Aaaa, zapomniała bym. Tankowałam na BP i pan za kasą powiedział "... groszki się posypia..." chodziło o to że sie wzruszy i że łzy mu polecą. Ale jak to usłyszałam to mi szczęka opadła z wrażenia MOże to jakaś wróżba No i ja mam shizę (jak kolwiek to sie pisze Wydaje mi sie że jestem w ciąży. Chociaż to nie ten czas. Spuchły mi niezle piersi, od dłuższego czasu czuję takie dziwne uczucie w okolicach macic. Do tego rewolucje żoładkowe... Ale schiza, ja nawet owulacji nie mam Odpowiedz Link