zuchtor 21.03.09, 09:21 w końcu nadszedł i na mnie czas mamy pierwsze podejście za sobą. trzymajcie za nas kciuki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza30_1979 Re: marcowe starania 23.03.09, 21:45 ja rownierz mam za soba w marcu juz 3 podejscia po pierwszej miesiaczce i lutowym poronieniu wiec i za mnie trzymajcie kciuki ale i tak wiem ze co ma byc to bedzie ja trzymam kciuki za wszsytkie starajace sie pozdrawiam Iza Odpowiedz Link
dzieciomisiak Re: marcowe starania 25.03.09, 23:30 Trzymam kciuki, my tez rozpoczelismy starania Odpowiedz Link
mama.olci Re: marcowe starania 26.03.09, 16:03 Mnie się niestety i w marcu nie udało.. Jednak pełna optymizmu i pozytywnych myśli czekam na kwiecień by znów spróbować Odpowiedz Link
mama.olci Re: marcowe starania 26.03.09, 16:05 A za Was trzymam oczywiście kciuki i czekam na info której pierwszej pogratulować Odpowiedz Link
zuchtor Re: marcowe starania 27.03.09, 08:41 No i co? Dostałam okres ale to był drugi cykl po odstawieniu tabletek i powiem Wam szczerze, że śluzu płodnego to ja na oczy nie widziałam. Ale wiecie - człowiek i tak ma nadzieję. No nic Skupię się teraz na obserwacjach i obliczeniach. Trzymam za Nas kciuki kochane! Odpowiedz Link
betinka1978 Re: marcowe starania 02.04.09, 19:54 a u nas drugie podejście było... ale po zeszłomiesięcznym obłędzie podchodzę do oczekiwań bez większego entuzjazmu i staram się nie myśleć o tym że może... - bo co ma być to będzie. Ale kciuki tak w razie czego możecie trzymać - ja za was trzymam Odpowiedz Link
zuchtor Re: marcowe starania 15.05.09, 12:50 Hej! Chciałam tylko napisac, że jestem w 7 tyg ciąży Jak widac udało się. Trzymam za Was kciuki kochane!!! Odpowiedz Link
betinka1978 Re: marcowe starania 17.05.09, 14:21 GRATULACJE zuchtor !!!!!! życzę żeby się pięknie rozwijało i urodziło sprawnie i zdrowo Odpowiedz Link