stasi1 02.08.06, 22:09 Jechałem przed chwilą Ostrobramską w Warszawie! Ale teraz jest koszmar z zjazdem z tej ulicy na Płowiecką! Czy ktoś to przeżył? Ale może kiedyś będzie lepiej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andy1976 Re: Trasa Siekierkowska 02.08.06, 22:37 Może i koszmar ale ogólna ocena prac przy tym weźle komunikacyjnym jak dla mnie celująca. Kiedy porównać pracy przy Galerii Mokotów to jakby dwa różne światy. Tu naprawdę pracują szybko i z pomysłem. Niedługo wszyscy dojezdzający z Garwolina będą przeszczęśliwi, że oszczędzają czas. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Trasa Siekierkowska 03.08.06, 21:18 Akurat nie dokońca będą szczęśliwi! Tak się złożyło że nasz aktualny prezydent podobno stwierdził że od strony Terespola(a więc i Garwolina) nie bedzie estakady na ulice Ostrobramską. Bedzie tylko rondo bez świateł. Całe szczęście że ja przejeżdżam to skrzyżowanie jak jeszcze jest mały ruch Odpowiedz Link
stasi1 Re: Trasa Siekierkowska 23.08.06, 00:06 A dzisiaj miałem okazje przejechać całą TS od Wtosa do Ostrobramskiem. Tylko fakt nie chciałem tego zrobić. Potrzebowałem skręcić zaraz za mostem w Fieldorfa ale się zagapiłem a po drodze nie było zadnego zjazdu na Gocławek Odpowiedz Link
dagg Re: Trasa Siekierkowska 23.08.06, 13:18 Czy to wszystko nie jest "chwilowe" związane z robotami tam prowadzonymi? Odpowiedz Link
krychola Re: Trasa Siekierkowska 24.08.06, 18:10 dagg napisała: > > Czy to wszystko nie jest "chwilowe" związane z robotami tam prowadzonymi? Patrząc dzisiaj na mapę komunikacji miejskiej (akurat już była na niesiona cała ta Trasa!) na przystanku to jednak widniał jakiś zjazd na Gocław, ale go chyba jeszcze nie zrobili. Trasa jeszcze nie jest gotowa, to jest normalna jeszcze budowa! A same estakady to jeszcze w proszku, tylko tyle że od mostu można dojechać do Ostrobramskiej. W drugą stronę się nie da Odpowiedz Link