Dodaj do ulubionych

Karpacz, Sudety i okolice

IP: 81.210.38.* 02.04.04, 19:37
Witam

Wybieram się jutro na dwudniową wycieczkę samochodową z Warszawy do Karpacza.
Mam pytanie jaki jest stan dróg w tamtym rejonie ? Są czarne czy zaśnieżone ?
Zmieniłem już opony na letnie i nie chciałbym za bardzo ryzykować. Z góry
dziękuję za rzetelne odpowiedzi.

Pozdrawiam

xxxgrze
Obserwuj wątek
    • Gość: MISIA Re: Karpacz, Sudety i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 20:31
      Gdzie Ty chcesz ten śnieg zobaczyć na drodze , na trasie wylotowej z W-wy?!?
      Wysoko w górach , napewno jeszcze będzie, na stokach pewnie sporo, oj chyba
      lepiej zabierz do bagażnika komplet opon zimowych i łopatkę:P
      A na serio: 2 dni to chyba za mało ,żeby zwiedzić tak piękne okolice.Proponuje
      wybrać się za miesiąc , dwa, na całe 2 tygodnie.
      Pomyśl, a teraz zrób sobie przedsmak , no i życzę miłego wekendu bez problemów
      z samochodową nawierzchnią:)
      misia@street.pl
      • Gość: xxxgrze Re: Karpacz, Sudety i okolice IP: 81.210.38.* 02.04.04, 20:56
        Witam

Zadałem konkretne pytanie i oczekuję konkretnej odpowiedzi. Jeżeli nie wiesz to
        nie zabieraj głosu. Odpowiedzi w stylu Wujka Dobra Rada, że dwa dni, że za
        miesiąc i tak dalej ble ble ble wogóle mnie nie interesują.

Pozdrawiam

xxxgrze
        • Gość: MISIA Re: Karpacz, Sudety i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 21:28
          Myslę,że nie uzyskasz tu szczegółowych informacji, ja na twoim miejscu
          zadzwoniłabym do biura informacji w Karpaczu, albo weszła na strone tego
          uzdrowiska.
          • Gość: xxxgrze Re: Karpacz, Sudety i okolice IP: 81.210.38.* 02.04.04, 21:33
            Liczę po cichu, że może ktoś z Karpacza wejdzie na to forum.

Pzdr.
            • Gość: Kazik Re: Karpacz, Sudety i okolice IP: *.benet.uu3.net 06.04.04, 00:14
              Tylko buc lub Warszawiak - może tak idiotycznie zatytułować temat! Kuźwa co za
              jełopstwo! Karpacz, Sudety i okolice ! Okolice - czego Karpacza, czy Sudetów, a
              może Warszawiakowi chodziło o Karkonosze, a może jakieś inne pasma Sudetów! A
              może szerzej - o Dolny Śląsk, bo to okolica Sudetów! A może o Jelenią Górę, bo
              to okolica Karpacza? A najlepiej to poczytaj mapy, atlasy - troszke sie
              doedukuj! Tak, tak - mapy się czyta a nie ogląda! A śniegu na drogach nie ma,
              jechałem wczoraj z Jakuszyc to wiem - więc nie histeryzuj!
    • jita Re: Karpacz, Sudety i okolice 06.04.04, 11:32
      Śniegu może i już nie ma, ale o tej porze roku w górach może jeszcze spaść. I
      to tyle, że mimo zimowych opon będzie trzeba samochód Starem z zaspy (na
      drodze!) wyciągać. Byłam ponad tydzień temu w okolicach Górach Sowich i nie
      tylko, to wiem co się działo. W okolicach Mieroszowa żałowałam, że nie mam
      łopaty i piasku z sobą. Na szczęście zjawił się uczynny pan Starem. Co roku
      jeżdżę w góry na przełomie marca/kwietnia, na zimówkach i bardzo się przydają.
      Na pewno jeszcze w kwietniu w góry pojechałabym na zimówkach.
      Pozdrawiam
      ps. przezorny zawsze zabezpieczony ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka