angela35 25.04.13, 13:37 Szukam chętnych na umiarkowane wędrówki po Alpach i różnych innych górach polskich, słowackich. Najlepiej osoby z Warszawy i okolic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
budwal Re: Alpy i inne góry 27.04.13, 20:55 Witam, w Tatry Słowackie wyjeżdżam 14 lub 15 czerwca, gdy tylko Słowacy otworzą swoje szlaki dla turystów. W nasze Tatry lub Karkonosze jadę w najbliższy długi weekend w zależności, czy dostanę w pracy wolne 2 maja, czy też nie. W Alpy wyjazdu na razie nie planuję, ale przecież wszystko przede mną. Niestety, w każde góry wyjeżdżam z Poznania. A może to nie jest wielki problem ? Pozdrawiam, Waldek (48). Odpowiedz Link Zgłoś
angela35 Re: Alpy i inne góry 29.04.13, 15:25 Wielki problem może nie, ale jednak lepiej się poznać przed większym wyjazdem, bo każdy ma inny styl chodzenia, kondycję itd. Lubię wysokie góry i jestem dosyć wytrwała, ale za to nie chodzę w jakimś zawrotnym tempie. Tatry słowackie mnie kuszą, ale czy w tym sezonie połowa czerwca to nie za wcześnie? Ania (50) Odpowiedz Link Zgłoś
budwal Re: Alpy i inne góry 29.04.13, 20:39 Witaj, możemy dalszą korespondencję prowadzić poprzez e-maile ? mój: budwal@inea.pl pozdrawiam Waldek Odpowiedz Link Zgłoś
bucegi08 Re: Alpy i inne góry 28.04.13, 02:06 W góry słowackie (ew. Bieszczady ukraińskie + Borżawa) b. chętnie tak w 2 poł. czerwca. Paweł z Warszawy 40 lat Odpowiedz Link Zgłoś
angela35 Re: Alpy i inne góry 08.05.13, 11:36 Mogą być góry słowackie w 2 połowie czerwca, ewentualnie Bieszczady (ale raczej polskie). Ania (Warszawa 50l) Odpowiedz Link Zgłoś
menys Re: Alpy i inne góry 20.01.15, 16:34 Planuję trochę dalej ale wcale nie drożej . Wąwozy i góry KRETA 04/2014 wylot z Modlina lub Wrocławia a w nagrodę po zejsciu z gór plaże morza Libijskiego Marek z 3-M Odpowiedz Link Zgłoś