Dodaj do ulubionych

Nocleg w Białce!!!

26.01.05, 14:47
Szukam czegoś sympatycznego i niedrogiego w Białce Tatrzańskiej, nigdy tam
nie byłam ale to ponoć ciekawe miejsce na 4 dniowy pobyt, tylko nie bardzo
wiem gdzie nocować. Oczywiście znalazłam oferty w necie ale może coś
polecicie? Z góry wielkie dzięki!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: Nocleg w Białce!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:16
      Serdecznie Witam.
      Polecam Ci swoją kwaterę byłem tam parę razy i jest sympatycznie i niedrogo.
      Będę tam w marcu więc miejsce będzie wolne. Gaździna Ela Rabiańska tel. (0-18)
      265-41-69. Życzę miłego wypoczynku. Dom z dala od drogi i do wyciągów blisko
      możliwośc parkingu.....Andrzej z Łodzi......
      • hillary23 Re: Nocleg w Białce!!! 26.01.05, 15:19
        Super, bardzo dziekuję. A wiesz może coś na temat wypożyczalni sprzętu, chodzi
        mi o pożyczenie snowboardu, jakie ceny, itp?
        • Gość: Andrzej Re: Nocleg w Białce!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:48
          Witam..
          Wiele nie mam do powiedzenia bo jest tak dużo wypożyczlni że z tym nie ma
          kłopotu. W razie czego zawsze można dostać poradę na miejscu. Tam jest ponad 10
          tras w zależności od upodobania. Miłego wypoczynku... Andrzej
    • Gość: tomek Re: Nocleg w Białce!!! IP: 62.111.174.* 26.01.05, 19:34
      A ja gorąco polecam Krynicę - warunki narciarskie wyśmienite na Słotwinach i
      Jaworzynie, chociaż preferuje to pierwsze miejsce. A jeżeli chodzi o nocleg to
      polecam motel Arkadia ok 8km od wyciągów, nie tak daleko , nie tak blisko ale
      warto w tych cenach nowiutki motel na najwyższym poziomie , dobre jedzenie -
      słowem fajnie , byłem bardzo zadowolony. Oto ich strona www.arkadia-motel.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka